Και αυτή τη βδομάδα (6 με 12 Απριλίου) την τιμητική τους έχουν οι ανοιχτές θέσεις στα ξενοδοχεία σε νησιά και Πελοπόννησο, καθώς η τουριστική σεζόν είναι προ των πυλών! Εκτός από ξενοδοχειακούς υπαλλήλους, οι εταιρείες ζητούν επίσης πωλήτριες, γραμματείς, καθηγητές, σερβιτόρες κ.α.

Αττική

EPSILON NET: Η εταιρεία πληροφορικής Epsilon Net προσφέρει δυνατότητα εργασίας σε μία γραμματέα (front office secretary) για απογευματινή απασχόληση, στην Αθήνα. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ, η ικανότητα διαχείρισης ημερολογίου συναντήσεων στελεχών της Διοίκησης, η προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών ετών, η ευχέρεια στην επικοινωνία και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2310981700.

Nobacco: Η Nobacco, εταιρεία εμπορίας προϊόντων ηλεκτρονικού τσιγάρου, θα προσλάβει οκτώ πωλητές στο πλαίσιο της ενίσχυσης του δικτύου καταστημάτων της στην Αττική. Θα προσληφθεί νέο προσωπικό στις εξής περιοχές: Ηλιούπολη, Αιγάλεω, Αχαρναί, Βύρωνας, Δάφνη, Κηφισιά, Μαρούσι, Ψυχικό. Απαραίτητη είναι η προϋπηρεσία στο χώρο της λιανικής πώλησης. Βιογραφικά στο: www.nobacco.gr (ευκαιρίες καριέρας).

Frank Ze Paul: Δυνατότητα εργασίας σε πέντε πωλητές, ηλικίας έως 35 ετών, προσφέρουν τα αρτοζαχαροπλαστεία Frank Ze Paul, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των καταστημάτων τους σε Πανεπιστημίου και Κολωνάκι. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν προϋπηρεσία σε αρτοζαχαροπλαστείο, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Απαραίτητο είναι το πιστοποιητικό υγείας. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@frankzepaul.com 

Πλαίσιο: Δυνατότητα εργασίας σε επτά υπαλλήλους προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο στην Αθήνα. Θα προσληφθούν: Πωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών 3, Πωλητές ψηφιακής τεχνολογίας 3, Γραφίστας 1. Οι πωλητές πρέπει να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, εργασιακή εμπειρία δύο ετών και καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.plaisio.gr.

 

Πελοπόννησος

Barchelo: Το ξενοδοχείο Barchelo που βρίσκεται στην Ερμιόνη αναζητά έναν Front office manager, έναν Reservations manager και έναν Restaurant manager. Η διεύθυνση ζητά προϋπηρεσία σε αντίστοιχα πόστα, γνώσεις αγγλικών, γαλλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή.  Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν με το βιογραφικό τους πρόσφατη φωτογραφία, ενώ το σημείωμα θα πρέπει να είναι γραμμένο και στα αγγλικά. Η αποστολή γίνεται μέσω του fax: 2754041778. 

Hinitsa Bay: Το ξενοδοχείο Hinitsa Bay που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι αναζητά έναν υπεύθυνο υποδοχής, έναν Executive chef και έναν προϊστάμενο συντήρησης. Βιογραφικά στο φαξ 2106856995. 


Κρήτη

ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ: Έναν μαθηματικό, έναν φιλόλογο και έναν φυσικό ζητά το κέντρο σχολικής μελέτης «Παιδεία εν Δράσει» που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης. Η κατοχή κάρτας ανεργίας είναι επιθυμητή. Θα εκτιμηθούν οι οργανωτικές και επικοινωνιακές δυνατότητες. Η επιχείρηση παρέχει άριστο περιβάλλον εργασίας, εκπαίδευση και προοπτικές. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@paideiaendrasei.gr.

ΜΙΤΗΟS: Το εστιατόριο «Mithos Restaurant» που  βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χανίων ζητά να εντάξει στο δυναμικό του, εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν, δύο νεαρές για εργασία ως βοηθοί σερβιτόρου. Το μόνο προαπαιτούμενο προσόν που ζητά η επιχείρηση από τις ενδιαφερόμενες είναι η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η ευχέρεια στην επικοινωνία. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2821068670, 6972008230. 

Μύκονοςhttp://www.irenepalace.gr/v2/en/

Matsuhisa Mykonos: Δύο σερβιτόρους και έναν υπάλληλο για τη θέση food runner ζητά η διεύθυνση του Matsuhisa Mykonos που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Belvedere. Οι υποψήφιοι σερβιτόροι θα πρέπει να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχου επιπέδου μονάδες, δίπλωμα τουριστικής σχολής και γνώση αγγλικών. Επιθυμητή ηλικία έως 30 ετών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται, με πρόσφατη φωτογραφία, στο site: www.belvederehotel.com, μέσω της επιλογής «careers».


Πάρος

Poseidon: Με προσωπικό τεσσάρων ειδικοτήτων ενισχύεται το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων «Poseidon», στην Πάρο. Παρέχεται εργασία για την καλοκαιρινή σεζόν. Zητούνται μία spa therapist, ένα bell boy, ένας night auditor και ένας για το service παραλίας. Προϋπηρεσία θα ζητηθεί από τους ενδιαφερόμενους για τις θέσεις στο spa και την υποδοχή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στο email: operations@poseidon-paros.gr.


Αλόννησος

Santikos Collection: Ο όμιλος ξενοδοχείων Santikos Collection στην Αλόννησο επιθυμεί να προσλάβει έναν captain με προϋπηρεσία και γνώσεις ιταλικών, έναν spa therapist – masseuse με δύο χρόνια εμπειρία και σχετικό δίπλωμα, και έναν bartender με γνώση ιταλικών, παρασκευής cocktail και δίπλωμα τουριστικής σχολής. Παρέχεται διαμονή και διατροφή. Τηλέφωνο: 2106196980, φαξ: 2106197764. Email: info@santikoshotels.com.

Ρόδος

IRENE: Το ξενοδοχείο «Irene Palace» που βρίσκεται στην περιοχή Κολύμπια της Ρόδου αναζητά, για εργασία κατά την καλοκαιρινή σεζόν, έναν υπάλληλο υποδοχής. Από τους ενδιαφερόμενους απαιτείται η γνώση αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση θα εκτιμηθεί κατά την επιλογή των υποψηφίων. Η επιχείρηση παρέχει ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2241056266.