Τα φρύδια σου λειτουργούν σαν κορνίζα του όμορφου προσώπου σου και δεν θες να επηρεαστεί αρνητικά το «έργο τέχνης» έτσι δεν είναι; Αλλά όσο προσεκτική και να είσαι όλο και κάτι θα πάει στραβά. Είναι ο νόμος των πιθανοτήτων.

Αν είναι μόνο ένα κοκκίνισμα μετά το κερί στην αισθητικό, θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό γιατί σκέψου να της ξέφευγε το χέρι και να έφευγε το μισό φρύδι κατά λάθος.

Συγκεντρώσαμε  τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε με τα φρύδια μας και στα παρουσιάζουμε μαζί με τις λύσεις τους,φυσικά.

Ετσι για να ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη φορά που θα αρχίσεις τη γκρίνια καιτα νεύρα 

  1. Τα φρύδια σου μπορούν να εκτελέσουν και χρέη χάρακα; Δεν έχουν καθόλου καμπύλη και αυτό σε εκνευρίζει. Στην προσπάθεια σου να δημιουργήσεις την πολυπόθητη καμπύλη έχεις βγάλει  - λάθος – τα φρύδια σου και το έχεις μετανιώσει ουκ ολίγες φορές. Δεν έχει χαθεί κάθε ελπίδα ακόμα. Για να φτιάξεις την ψευδαίσθηση αρκεί να βουρτσίσεις τα φρύδια σου προς τα πάνω και αλλάζοντας λίγο κατεύθυνση εκεί που θα ήταν η καμπύλη. Με ένα πινέλο βάλε λίγο highlighter κάτω από εκείνο το σημείο ακριβώς και είσαι έτοιμη!
  1. Κάποτε το έκαναν λόγω μόδας. Τώρα κλαίς κάθε φορά που τραβάς μια τρίχα παραπάνω. Αλλά άνθρωποι είμαστε και ατυχήματα συμβαίνουν. Προμηθεύσου με ένα μολύβι φρυδιών που να είναι δυο φορές πιο ανοιχτόχρωμο από τα φρύδια σου. Με ΠΟΛΥ απαλές και ανάλαφρες κινήσεις «ζωγράφισε» τα φρύδια σου. Προσπαθείς να μιμηθείς τις πραγματικές σου τρίχες οπότε κράτα τις κινήσεις σου μικρές και… κοντές. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο πέρασε τα με λίγη  διάφανη πούδρα για να σταθεροποιηθεί και σιγουρέψου ότι όλα αυτά τα κάνεις σε στεγνά φρύδια.

  1. Είπες να το αφήσεις στους ειδικούς και πολύ καλά έπραξες. Όμως είναι λογικό μετά το κερί ή την κλωστή να έχει κοκκινίσει το δέρμα σου. Αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα, ενημέρωσε την αισθητικό σου για να είναι έξτρα προσεκτική και να χρησιμοποιήσει ειδικά προϊόντα. Ένα δροσιστικό τζελ θα βοηθήσει την επιδερμίδα σου να ηρεμίσει εκείνη την στιγμή, ενώ μπορείς να το βάλεις και πριν κοιμηθείς για να «δουλέψει» όλο το βράδυ.
  1. Έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης. Άμα χρησιμοποιήσεις τις ειδικές αμπούλες στα κενά των φρυδιών αντί για τα μαλλιά σου θα κάνουν δουλειά; Πριν αρχίσεις να πειραματίζεσαι μήπως να δοκίμαζες κάτι πιο απλό; Πάρε ένα πινέλο με γωνία και λίγη σκιά ή πούδρα, στην σωστή απόχρωση, και κάλυψε το κενό με απαλές κινήσεις.
  2. Τα φρύδια σου έχουν την δική τους δυναμική προσωπικότητα και αρνούνται να κρατήσουν την φόρμα τους. Αν πετάγονται τριχούλες δεξιά και αριστερά ίσως είναι η ώρα να αρχίσει να τις κουρεύεις. Όχι, μην τρομάζεις, απλά θα πάρεις το ειδικό ψαλίδι για τα φρύδια και όπως τα βουρτσίζεις προς τα πάνω θα κόψεις αυτά που περισσεύουν. Με προσοχή! Πίστεψε μας όταν σου λέμε ότι δεν θες να τις κόψεις πολύ κοντές.

  1. Ζηλεύεις τα μοντέλα με τα πλούσια φρύδια και θες να αλλάξεις το σχήμα των δικών σου αλλά το μεταβατικό στάδιο σε τρομάζει. Το να μεγαλώσεις τα φρύδια σου μπορεί να πάρει χρόνο. Επίσπευσε την διαδικασία με ένα serum ειδικά για αυτή την δουλειά και στο μεταξύ με ένα μολύβι γέμισε το σχήμα των φρυδιών σου για να μην φαίνονται οι καινούργιες τρίχες όσο ακόμα βγαίνουν.