Σερβιτόρες, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους, πωλήτριες, ταμίες και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούνται αυτή τη βδομάδα (30 Μαρτίου-3 Απριλίου) από μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, από εταιρείες και ομίλους. Οι θέσεις δεν αφορούν μόνο στην Αθήνα, αλλά σε πάρα πολλές περιοχές της Ελλάδας. Μήπως να στείλεις το βιογραφικό σου; Ακόμα και στα νησιά! Σε χαλάει να κάνεις σεζόν το καλοκαίρι σε κάποιο νησί και να βγάλεις χρήματα, μήπως;

 

ΑΘΗΝΑ

La Pasteria: Η La Pasteria  αναζητά οκτώ νέες και νέους σερβιτόρους για πλήρη ή μερική απασχόληση, για τα καταστήματά της σε Κηφισιά, Γλυφάδα, Αθήνα και Κολωνάκι. Στα απαραίτητα προσόντα για την εξασφάλιση των θέσεων περιλαμβάνονται η προϋπηρεσία σε καταστήματα εστίασης και το απολυτήριο Λυκείου. Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Υποχρεωτικά εκπληρωμένες οι στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άνδρες υποψήφιους. Βιογραφικά μέσω: www.lapasteria.gr.


ΠΛΑΙΣΙΟ: Δυνατότητα εργασίας σε τέσσερις ταμίες προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.plaisio.gr.

Mini Raxevsky A.E.: -Η Mini Raxevsky A.E. αναζητεί υπάλληλος γραφείου στο τμήμα Προμηθειών και Οργάνωσης Παραγωγής. Απαραίτητα Προσόντα:
-Πολύ καλή γνώση Αγγλικών και γραπτής επικοινωνίας
-Πολύ καλή χρήση Office (world, excel) και Ηλεκτρονικής Αλληλογραφίας
-Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση οργανωμένης παραγωγής
-Γνώστης τεχνικών προδιαγραφών για τη διασφάλιση της ποιότητας παραγωγής
-Δυνατότητα ανάλυσης, επίλυσης προβλημάτων και λήψης αποφάσεων
-Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας. Βιογραφικά στο info@mini-raxevsky.gr. 

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ

INDITEX: Έξι νέους εργαζόμενους επιθυμεί να προσλάβει η εταιρία Inditex, για την ενίσχυση των καταστημάτων Stradivarius στα Τρίκαλα και Βershka στο Βόλο. Συγκεκριμένα, θα επιλεγούν πωλητές /τριες από τους οποίους μάλιστα δεν απαιτείται σχετική εργασιακή εμπειρία. Απαραίτητη είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hrselection@inditex.com.

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

POMEGRANATE: Νέο προσωπικό για την θερινή τουριστική σεζόν 2015 θα προσλάβει το ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Θα επιλεγούν: ένας μάγειρας Α΄, ένας Food & Beverage Manager και δυο Front Office Agents. Απαραίτητο είναι το πτυχίο τουριστικής σχολής και η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@pomegranatespahotel.com.


ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Attrattivo: Δύο πωλήτριες, για μερική απασχόληση, ζητά να εντάξει στο δυναμικό της η εταιρία Attrattivo για το κατάστημά της στην Καρδίτσα. Επιθυμητά προσόντα: Προϋπηρεσία στο χώρο, γνώση χειρισμού Η/Υ και αγγλικών. Ηλικία έως 28 ετών. Η εταιρία παρέχει εργασιακή σταθερότητα, προοπτικές εξέλιξης και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2441023641. 

ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Navarino Dunes: Το Navarino Dunes αναζητά για τη θερινή τουριστική σεζόν υπαλλήλους των εξής ειδικοτήτων: Fitness instructor 1 (FITIN.15), Teenage entertainer 1 (TEENE.15), Restaurant team leader 1 (RTL.15), Villas executives 2 (VEX.15), Housekeeping team leader 1.  Από τον restaurant team leader ζητείται το δίπλωμα ή πτυχίο σχετικό με τον τομέα του τουρισμού, εργασιακή εμπειρία τριών ετών τουλάχιστον και άριστη γνώση αγγλικών. Η επιχείρηση παρέχει ικανοποιητικές αποδοχές, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης, δυνατότητα διατροφής και διαμονής (για τους μη Μεσσήνιους) και ιδιωτική ασφάλιση. Πληροφορίες στο 2723090980.


ΗΜΑΘΙΑ

ΔΑΪΟΣ: Η Δάιος Πλαστικά θέλει να εντάξει στο δυναμικός της έναν γεωπόνο (κάτοικο Ημαθίας) για την ανάπτυξη και τεχνική υποστήριξη του δικτύου πωλήσεων της στην Ημαθία. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ γεωπονίας, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία στον τομέα των πωλήσεων. Βιογραφικά μέσω φαξ στο: 2332042412.


ΘΑΣΟΣ


Maranton Beach Hotel: Το τεσσάρων αστέρων Maranton Beach Hotel στα Κοίνυρα ενδιαφέρεται να προσλάβει έναν βοηθό μάγειρα, τέσσερις σερβιτόρους και βοηθούς, τρεις καμαριέρες, δύο πλύντες /ντριες, έναν υπάλληλο υποδοχής / κρατήσεων και έναν Α' μάγειρα.  Οι μάγειρες θα πρέπει να έχουν δίπλωμα μαγειρικής σχολής, διετή εμπειρία σε ξενοδοχεία πολυτελείας και γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας.  Από τους σερβιτόρους (άνδρες ή γυναίκες) ζητούνται, αντίστοιχα, προϋπηρεσία δύο ετών, άριστη γνώση αγγλικών και καλή γνώση δεύτερης γλώσσας (ρουμανικά / βουλγαρικά / ρώσικα). Απαιτούνται επίσης τα δικαιολογητικά για την εργασία, υγειονομικού χαρακτήρα (Πιστοποιητικό Υγείας).  Η επιχείρηση προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγων προσόντων, ασφάλιση, διαμονή και διατροφή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται με την επισύναψη φωτογραφίας. Τηλέφωνο: 25930441294. Φαξ: 2593041295. 

Enavlion Boutique: Ζητούνται από το Enavlion Boutique Hotel της Θάσου ένας σερβιτόρος και ένας βοηθός σεφ ή σεφ, κατά την καλοκαιρινή σεζόν (Μάιος – Οκτώβριος). Η μονάδα περιλαμβάνει gourmet εστιατόριο, συνεπώς από τους ενδιαφερόμενους σερβιτόρους ζητείται σχετική εμπειρία και γνώση αγγλικών. Από τους υποψήφιους σεφ ή βοηθούς δεν ζητείται ειδικότερο προσόν, ωστόσο η προϋπηρεσία θα ληφθεί υπόψη. Παρέχεται δυνατότητα διαμονής και διατροφής. Τηλέφωνο: 2593058222.

ROYAL PARADISE: Η ξενοδοχειακή μονάδα Royal Paradise Beach Resort & Spa στη Θάσο, ζητά να προσλάβει έναν υπεύθυνο ΙΤ και μηχανογράφησης, για τη θερινή σεζόν. Απαιτούνται το πτυχίο πληροφορικής, τουλάχιστον τριετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, γνώση αγγλικών και ξενοδοχειακών προγραμμάτων. Η επιχείρηση παρέχει ανταγωνιστικό μισθό, διαμονή και διατροφή.  Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων: 2593052707 (φαξ), με πρόσφατη φωτογραφία. 


ΚΑΒΑΛΑ


FAMOUSSHOES: H μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων στην ένδυση και την υπόδηση «Famous Shoes» ζητά να προσλάβει μία πωλήτρια, για το κατάστημα της στην Καβάλα (Ομονοίας 69). Η εμπειρία στις πωλήσεις θα ληφθεί υπόψη, δεν είναι ωστόσο απαραίτητη. Η εταιρία ορίζει ως αναγκαία προσόντα τις επικοινωνιακές δεξιότητες και το απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων: viografiko.famousshoes@gmail.com. 

ΜΥΚΟΝΟΣ

Beach Club Scorpios: Νέο και έμπειρο προσωπικό ζητά να προσλάβει, με την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν το Μάιο, το «Beach Club Scorpios», που βρίσκεται στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου. Η επιχείρηση λαμβάνει βιογραφικά σημειώματα για 22 διαφορετικές ειδικότητες. Συγκεκριμένα, θα προσληφθεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: Υπεύθυνος μπαρ, μπάρμαν, beach manager, ταμίες, καθαρίστριες, commis de cuisine (young chef), controller, λαντζέρηδες, functions & event manager, executive chef, head controller, host / hostess, head waiter / waitress, βοηθοί μαγείρων, συντηρητής, maintenance manager, parking lot attendent, parking manager, reservations manager, restaurant manager, sous chef, σερβιτόροι.  Στα απαραίτητα προσόντα για τους σερβιτόρους περιλαμβάνονται η εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε πολυτελές ξενοδοχείο ή εστιατόριο, η γνώση αγγλικών (ή και άλλης ξένης γλώσσας). Αντίστοιχα είναι και τα προσόντα που ζητούνται για τις θέσεις των bartender.  Από τους ενδιαφερόμενους για τη θέση executive chef ζητείται το δίπλωμα ή πτυχίο σχετικά με τον τουρισμό, εμπειρία τουλάχιστον επτά ετών, γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας.  Η επιχείρηση παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας και συμβόλαιο εργασίας από τον Απρίλιο μέχρι και τον Οκτώβριο.  Τα βιογραφικά θα πρέπει να είναι, απαραίτητα, στα αγγλικά, καθώς και να συνοδεύονται από συστατική επιστολή και πρόσφατη φωτογραφία. Η αποστολή γίνεται μέσω του email: jobs@scorpiosbeachclub.com. 


ΚΙΝΚΥ ROOM. Μία υπάλληλο ζητά να προσλάβει το κατάστημα γυναικείων και ανδρικών ενδυμάτων «Fashion Kinky Room», που βρίσκεται στη Μύκονο. Από τις ενδιαφερόμενες για τη θέση απαιτούνται οι γνώσεις χειρισμού ηλεκτρικών υπολογιστών, αγγλικών καθώς και το απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προϋπηρεσία ορίζεται από την επιχείρηση ως επιθυμητό προσόν. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@squareshop.gr. 


ΚΩΣ


AEGEAN: Η ξενοδοχειακή μονάδα «Aegean View Aqua Resort» στην Κω ζητά να προσλάβει για την καλοκαιρινή σεζόν έναν υπεύθυνο προμηθειών, έναν υδραυλικό, ένα σιδερά και ένα γυψοσανιδά με προϋπηρεσία. Από τους υπεύθυνους προμηθειών ζητείται επιπλέον γνώση αγγλικών και των λογιστικών διαδικασιών. Προσφέρονται ικανοποιητικές αποδοχές και ασφάλιση, διαμονή και διατροφή. Πρόκειται για εποχική απασχόληση. Για τον υπεύθυνο επισημαίνεται η ενδεχόμενη μετατροπή της απασχόλησης σε μόνιμη. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2242023537.


ΡΟΔΟΣ


GALAXY: Ζητείται ένας υπάλληλος εξυπηρέτησης πελατών και αρμόδιος για τις πωλήσεις από την εταιρία Rent a Car Galaxy στη Ρόδο. Η επιχείρηση ζητεί από τους υποψήφιους, απαραίτητα, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, δεξιότητας πώλησης και διαπραγμάτευσης, οργάνωση και επικοινωνία και δίπλωμα αυτοκινήτου. Επιθυμητή η γνώση γαλλικών και γερμανικών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2241033135. Φαξ: 2241033135. Email: galaxyrodos@gmail.com.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ: Δύο πωλητές, έναν αποθηκάριο και δύο οδηγούς ζητά η εταιρία εμπορίας τροφίμων «Κατσαρού ΑΦΟΙ», στη Ζάκυνθο. Επιθυμητό προσόν η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση. Από τους πωλητές ζητείται απολυτήριο ή πτυχίο Δευτεροβάθμιας ή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Για τη θέση του αποθηκάριου θα προτιμηθούν άνδρες υποψήφιοι. Οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν επαγγελματική άδεια οδήγησης. Βιογραφικά: katsbros@otenet.gr. Τηλέφωνο: 2695045280. 


ΚΡΗΤΗ

 Inditex: Ο όμιλος Inditex, που διαχειρίζεται σειρά αλυσίδων στο χώρο της μόδας, ζητά να προσλάβει συνολικά 12 πωλητές /τριες και ταμίες, μερικής απασχόλησης, για τα καταστήματα Bershka (κωδικός θέσης: BKDE21401), Stadivarius και Oysho ( INDE21738) στο Ηράκλειο Κρήτης. Δεν απαιτείται εργασιακή εμπειρία. Βασικό απαιτούμενο προσόν τα αγγλικά. Βιογραφικά (με πρόσφατη φωτογραφία και κωδικό θέσης αναγραφόμενα) στο: hrselection@inditex.com.