Πωλήτριες, σερβιτόρες, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους και πολλές άλλες ειδικότητες αναζητούν αυτή την εβδομάδα (23-29 Μαρτίου) εταιρείες σε όλη την Ελλάδα. Εσύ δεν έχεις παρά να δεις ποια θέση σου ταιριάζει καλύτερα!


ΑΤΤΙΚΗ

Frank Ze Paul: Δυνατότητα εργασίας σε τρεις barista, ηλικίας έως 30 ετών, προσφέρουν τα πολυτελή αρτοζαχαροπλαστεία «Frank Ze Paul», στο πλαίσιο της ενίσχυσης των καταστημάτων σε Βούλα, Μαρούσι και Αθήνα (κέντρο). Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, πιστοποιητικό υγείας, ευχέρεια στην επικοινωνία και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: jobs@frankzepaul.com 

G4S: Η «G4S Secure Solutions» επιθυμεί να εντάξει άμεσα στο δυναμικό της στην Αθήνα 10 άτομα, ηλικίας έως 25 ετών, τα οποία θα εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας, πλήρους απασχόλησης, με βάρδιες.  Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν άδεια Υπηρεσιών Ασφαλείας (άδεια Security), απολυτήριο  Λυκείου, γνώση της αγγλικής γλώσσας και δίπλωμα αυτοκινήτου ή μηχανής. Πληροφορίες στο τηλέφωνο:2108839112. 

ΖΑΦΙΡΟΠΟΥΛΟΣ:  Η εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «Ζαφιρόπουλος» θέλει να προσλάβει μία πωλήτρια συστημάτων ασφαλείας στην Αθήνα. Απαραίτητη η άδεια security, οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους, το δίπλωμα αυτοκινήτου, η καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102713970.

Fullah Sugah: Τα καταστήματα γυναικείων ειδών Fullah Sugah θα εντάξουν στο δυναμικό τους τρεις πωλήτριες λιανικής, ηλικίας έως 30 ετών, στα Σπάτα (Smart Park). Απαραίτητη η προϋπηρεσία στο χώρο της ένδυσης, η καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Βιογραφικά με φωτογραφία: commercial@skondras.gr

ΚΡΙ-ΚΡΙ: Η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ θέλει αν εντάξει στο δυναμικός έναν Junior Brand Manager, ηλικίας έως 32 ετών, στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, εμπειρία δύο ετών σε αντίστοιχη θέση, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, πολύ καλή γνώση αγγλικών. Η κατοχή μεταπτυχιακού διπλώματος στο Marketing κρίνει την πρόσληψη. Βιογραφικά: career@krikri.gr 

Physio Kinetics: Το κέντρο αποκατάστασης Physio Kinetics επιθυμεί να προσλάβει μία γραμματέα, ηλικίας 24 έως 28 ετών, στο Χολαργό. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ, η προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους, η καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι οι βασικές γνώσεις λογιστικής. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@physiokinetics.gr


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Pomegranate Wellness Spa Hotel: Νέο προσωπικό για την θερινή σεζόν 2015 θα προσλάβει το ξενοδοχείο Pomegranate Wellness Spa Hotel στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής. Θα επιλεγούν: ένας μάγειρας Α΄, ένας Food & Beverage Manager και δυο Front Office Agents. Απαραίτητο προσόν το πτυχίο τουριστικής σχολής και η προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση. Βιογραφικά μέσω email στο: info@pomegranatespahotel.com


ΚΟΖΑΝΗ

Τσελίκας: Εναν μπάρμαν, δύο σερβιτόρους και δυο βοηθούς μπαρ θα προσλάβει το ξενοδοχείο «Τσελίκας» στην Κοζάνη για το πόστο του pool bar. Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν για τη θερινή σεζόν και θα πρέπει να διαθέτουν εμπειρία σε αντίστοιχο πόστο. Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών στο info@tselikashotel.gr αναφέροντας τον κωδικό θέσης ΒSA3322 και συγκεκριμένα την θέση για την οποία ενδιαφέρεστε. 

ΜΥΚΟΝΟΣ
Fashion Kinky Room: Μία υπάλληλο καταστήματος ανδρικών και γυναικείων ενδυμάτων ζητά να προσλάβει το «Fashion Kinky Room», στη Μύκονο. Απαιτούνται γνώσεις χειρισμού Η/Υ, αγγλικών και απολυτήριο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η προϋπηρεσία επιθυμητή. Βιογραφικά: info@squareshop.gr. 


ΘΑΣΟΣ

Maranton Ηotel: Δώδεκα νέους υπαλλήλους θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων Maranton, στη Θάσο. Αναλυτικά, θα προσληφθούν ένας βοηθός μάγειρα, τέσσερις σερβιτόροι και βοηθοί, τρεις καμαριέρες, δύο πλύντες /ντριες, ένας υπάλληλος υποδοχής / κρατήσεων και ένας Α' μάγειρας. Οι μάγειρες θα πρέπει να έχουν δίπλωμα μαγειρικής σχολής, διετή εμπειρία σε ξενοδοχεία πολυτελείας και γνώση διαδικασιών υγιεινής και ασφάλειας. Από τους σερβιτόρους (άνδρες ή γυναίκες) ζητούνται, αντίστοιχα, προϋπηρεσία δύο ετών, άριστη γνώση αγγλικών και καλή γνώση δεύτερης γλώσσας (ρουμανικά / βουλγαρικά / ρώσικα). Απαιτούνται επίσης τα δικαιολογητικά για την εργασία, υγειονομικού χαρακτήρα (Πιστοποιητικό Υγείας). Η επιχείρηση προσφέρει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγων προσόντων, ασφάλιση, διαμονή και διατροφή.  Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται με την επισύναψη φωτογραφίας. Τηλέφωνο: 25930441294. Φαξ: 2593041295. 


Royal Paradise Beach Resort & Spa: Η ξενοδοχειακή μονάδα Royal Paradise Beach Resort & Spa στη Θάσο, ζητά να προσλάβει έναν υπεύθυνο ΙΤ και μηχανογράφησης, για τη θερινή σεζόν. Απαιτούνται το πτυχίο πληροφορικής, τουλάχιστον τριετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, γνώση αγγλικών και ξενοδοχειακών προγραμμάτων. Η επιχείρηση παρέχει ανταγωνιστικό μισθό, διαμονή και διατροφή.  Αποστολή βιογραφικών: 2593052707 (φαξ), με πρόσφατη φωτογραφία. 


ΚΑΒΑΛΑ

Μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων στην ένδυση και την υπόδηση στην Καβάλα, ζητά να προσλάβει μία πωλήτρια, χωρίς απαραίτητη εμπειρία στις πωλήσεις. Είναι απαραίτητες οι επικοινωνιακές δεξιότητες και το απολυτήριο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Βιογραφικά: viografiko.famousshoes@gmail.com. 


ATCARE Ltd: Η εταιρία ATCARE Ltd, που δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας ενδιαφέρεται να προσλάβει μία νοσηλεύτρια στο Τμήμα Πωλήσεων, με έδρα την Καβάλα. Η γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ είναι επιθυμητή. Η υπάλληλος θα συμμετέχει στις προωθητικές ενέργειες στα φαρμακεία της περιοχής ευθύνης. Παρέχεται μισθός και συνεχής εκπαίδευση. Βιογραφικά: info@atcare.gr.


ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Η εταιρία λιανικού εμπορίου Gruppo Mossialos, που έχει έδρα στα Ιωάννινα, ζητά έναν web developer, έναν υπεύθυνο καταστήματος και έναν πωλητή. Απαιτείται ενεργή κάρτα ανεργίας. Για τις θέσεις ευθύνης ζητείται το πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ. Βιογραφικά: georgios@gruppo-mossialos.com.