ΣΙΝΕΜΑ

1.000 Φορές Καληνύχτα  του Έρικ Πόουπ

Με τους: Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, Ζιλιέτ Μπινός, Μαρία Ντόιλ Κένεντι

H Ρεμπέκα (Ζιλιέτ Μπινός, βραβευμένη με Όσκαρ), είναι μία από τις πιο ικανές και δημοφιλείς φωτογράφους εμπόλεμων σκηνών. Σε μια αποστολή, ενώ φωτογραφίζει μια γυναίκα υπεύθυνη για βομβιστική επίθεση στην Καμπούλ, τραυματίζεται επικίνδυνα. Επιστρέφοντας πίσω στην οικογένειά της, άλλη μια βόμβα εκρήγνυται. Ο άντρας της Μάρκους (Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου, ο Τζέιμι Λάνιστερ του «Game of Thrones») και οι κόρες της δεν μπορούν πλέον να αντέξουν το φόβο και την αγωνία ενός ενδεχόμενου σοβαρότερου τραυματισμού της ή ακόμη και θανάτου της, σε κάποια αποστολή και της θέτουν το δίλημμα: Η Ρεμπέκα πρέπει να διαλέξει μεταξύ της δουλειάς και της οικογένειάς της. Εκείνη ορκίζεται στον άντρα της ότι δεν θα ταξιδέψει ποτέ πια σε εμπόλεμη ζώνη, παρόλα αυτά δυσκολεύεται να ζήσει μια φυσιολογική οικογενειακή ζωή και όταν κάποια στιγμή της προσφέρεται μια δουλειά αποφασίζει να πάει να φωτογραφίσει καταυλισμό προσφύγων στη Κένυα. Το πρότζεκτ θεωρείται τόσο ασφαλές που ακόμα και η κόρη της Ρεμπέκα, η Στεφ, έχει τη δυνατότητα να ταξιδέψει εκεί με τη μητέρα της... Θα τα καταφέρουν;

Chappie  του Νιλ Μπλόμκαμπ

Με τους: Χιου Τζάκμαν, Σιγκούρνι Γουίβερ, Σάρλτο Κόπλεϊ, Ντεβ Πατέλ

Στο κοντινό μέλλον την πάταξη του εγκλήματος και τη διατήρηση της τάξης έχουν αναλάβει να επιβάλλουν με ωμό τρόπο αστυνομικοί-ρομπότ. Το ανθρώπινο είδος ασφυκτιά κάτω από τον ρομποτικό αυτόν κλοιό και προσπαθεί να αντιδράσει. Ένα τέτοιο ανθρωποειδές, ο Chappie, πέφτει θύμα απαγωγής και προγραμματίζεται κατά έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο. Γίνεται, έτσι, το πρώτο ρομπότ που έχει την ικανότητα να σκέφτεται και να νιώθει. Κάποιες δυνάμεις, όμως, θεωρούν πως ο Chappie είναι επικίνδυνος και θα κάνουν τα πάντα, για να διατηρήσουν την καθεστηκυία τάξη και να διασφαλίσουν ότι το σκεπτόμενο ρομπότ θα είναι το τελευταίο του είδους του.

Σε Θέση Βολής (The Gunman) του Πιέρ Μορέλ

Με τους: Ίντρις Έλμπα, Σον Πεν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Μαρκ Ρίλανς, Ρέι Γουίνστοουν, Μελίνα Μάθιους, Τζασμίν Τρίνκα

Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων, που υποφέρει από μετατραυματικό στρες, προσπαθεί να ξαναβρεί τον έρωτα της ζωής του, αφού προηγουμένως ταξιδέψει από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη, και διασχίσει την Ευρώπη για να καθαρίσει το όνομα του.

Μακριά από τους Ανθρώπους  (Loin des Hommes / Far from Men) του Νταβίντ Ελχόφεν

Με τους: Βίγκο Μόρτενσεν, Ρεντά Κατέμπ

Βρισκόμαστε το 1954 στην Αλγερία στην καρδιά του χειμώνα σε ένα απομονωμένο χωριό, ενώ ξεκινά ο αντιαποικιακός αγώνας ενάντια στους Γάλλους. Καθώς οι αντάρτες περικυκλώνουν την περιοχή η σύγκρουση ανάμεσα στο παλιό και στο καινούριο είναι αναπόφευκτη. Ο Νταρού (Βίγκο Μόρτενσεν), ο δάσκαλος του χωριού πρέπει να συνοδεύσει τον Μοχάμεντ (Ρεντά Κατέμπ), έναν ντόπιο που κατηγορείται για φόνο, μέχρι την πόλη όπου πρόκειται να δικαστεί. Δύο άνθρωποι εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους είναι αναγκασμένοι να διασχίσουν τις απέραντες πεδιάδες της ενδοχώρας. Κυνηγημένοι από τους συγγενείς του δολοφονημένου που ζητούν εκδίκηση, αλλά και από τους Γάλλους στρατιώτες, οι δύο άνδρες επαναστατούν, έρχονται αντιμέτωποι με τη θρησκευτική μισαλλοδοξία όσο και την παράλογη βία του κατακτητή, αλλά, παράλληλα, και με τα προσωπικά τους ηθικά διλήμματα.

Η Απαγωγή του Κου Heineken (Kidnapping Freddy Heineken) του Ντάνιελ Άφρεντσον

Με τους: Άντονι Χόπκινς, Τζιμ Στέρτζες, Σαμ Γουόρθινγτον, Ράιαν Κουάντεν, Τόμας Κόκερελ, Μαρκ Βαν Γιούεν

Το 1983 μια ομάδα παιδικών φίλων πραγματοποίησαν το έγκλημα του αιώνα: απήγαγαν έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, κληρονόμο της αυτοκρατορίας της μπύρας, Heineken (Άντονι Χόπκινς). Η σοκαριστική απαγωγή –υπό την απειλή όπλων, στο φως της μέρας, στο Άμστερνταμ– είχε ως αποτέλεσμα να καταβληθούν τα μεγαλύτερα λύτρα για την απαγωγή ενός ατόμου. Ήταν το τέλειο έγκλημα… μέχρι που τους έπιασαν.

ΘΕΑΤΡΟ

Φιλουμένα του Εντουάρντο ντε Φιλίππο @ Εθνικό Θέατρο

Πάνω στο διάσημο από τις ερμηνείες μεγάλων πρωταγωνιστριών έργο του Εντουάρντο Ντε Φιλίππο "Φιλουμένα Μαρτουράνο", η Ελένη Ράντου - που έχει τιμηθεί για το συγγραφικό θεατρικό της έργο με το βραβείο δραματουργίας «Κάρολος Κουν» - έχτισε από την αρχή την ιστορία της Φιλουμένα, διατηρώντας την κοινωνική ματιά αλλά και το υποδόριο χιούμορ του πρωτοτύπου. Η Φιλουμένα Μαρτουράνο, είναι ένα έργο που αποτελεί κορυφαίο δείγμα δραματικής γραφής που εισηγείται το νεορεαλισμό και καθιερώθηκε ταχύτατα, τόσο στο θεατρικό γίγνεσθαι της Ιταλίας όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στις φτωχογειτονιές της Νάπολης, ο ευκατάστατος έμπορος Ντομένικο Σοριάνο γνωρίζει σ' έναν οίκο ανοχής τη νεαρή Φιλουμένα. Την ερωτεύεται, την παίρνει στο σπίτι του και της εμπιστεύεται τη διαχείριση του σπιτιού και της επιχείρησής του. Η Φιλουμένα τον υπηρετεί με πίστη και αφοσίωση, αλλά εκείνος δεν τη θεωρεί άξια να γίνει γυναίκα του. Ύστερα από είκοσι χρόνια συμβίωσης, ο Σοριάνο ετοιμάζεται

να παντρευτεί μια πολύ νεότερή του γυναίκα. Η Φιλουμένα, που δεν αντέχει πια την αγνωμοσύνη και τις απιστίες του Σοριάνο, παριστάνει την ετοιμοθάνατη, κι έτσι τον πείθει να την παντρευτεί. Όταν όμως ο Σοριάνο καταλαβαίνει το κόλπο, καταφέρνει να ακυρώσει το γάμο. Τότε η Φιλουμένα χρησιμοποιεί ένα ύστατο όπλο, που οδηγεί τον Σοριάνο σε μια νέα θεώρηση της ζωής – κάτι που μέχρι τότε δεν μπορούσε καν να φανταστεί.

Συντελεστές:

Μετάφραση: Ερρίκος Μπελιές

Διασκευή - Απόδοση: Ελένη Ράντου

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

Παίζουν: Ντίνα Αβαγιανού, Νικόλας Αγγελής, Εύα Βάρσου, Μελέτης Γεωργιάδης, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Ευαγγελία Καρακατσάνη, Θύμιος Κούκιος, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Κωνσταντάκη, Νικόλας Μακρής, Λήδα Μανιατάκου, Σταύρος Μερμήγκης, Ελένη Ράντου, Γιάννης Στόλλας, Θοδωρής Φραντζέσκος       

Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα, 2105288170, Μέρες και ώρες παραστάσεων: κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή στις 20.30, Σάββατο 17.30 και 20.30, Κυριακή 19.30

Τιμές εισιτηρίων: 20€, 18€, 10€ (φοιτητικό), κάθε Πέμπτη 13€   

Πηγή:www.monopoli.gr

Ρομαντισμός @ Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

Ήταν, λοιπόν, ο Αδόλφος Χίτλερ ένας ρομαντικός; Μήπως, δηλαδή, η ενδογενής και ίσως αναπόδραστη αιτία της ανόδου του ναζισμού ήταν η ηθική και πνευματική αποσταθεροποίηση του 19ου αιώνα; Τέτοια ερωτήματα θα εγείρει η σκηνική μεταφορά της εμβληματικής μυθιστορηματικής τριλογίας του Hermann Broch, «Οι υπνοβάτες» (1932), αυτού του συγκλονιστικού χρονικού που χαρτογραφεί την τριακονταετία (1888-1918) κατά την οποία η Ευρώπη οδηγήθηκε από την παρακμή του ρομαντισμού στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στον εναγκαλισμό του φασισμού.

Λάτρης ενός θεάτρου του πυρετώδους λόγου και του ακραίου στοχασμού, ο νέος και ραγδαία ανερχόμενος σκηνοθέτης Θέμελης Γλυνάτσης, από τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες φωνές του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, καταπιάνεται με τον πρώτο τόμο της τριλογίας του Μπροχ. Πρεσβευτής μιας ολότελα νέας σκηνοθετικής γλώσσας, μακριά από τους μιμητισμούς του μεταμοντέρνου και της βεβιασμένης αφαιρετικότητας, ο Γλυνάτσης μας υπόσχεται μια παράσταση ποιητικής ατμόσφαιρας και μυσταγωγίας που δονείται από τον υπόκωφο ρυθμό κατάρρευσης του κόσμου του 1888 – ενός ρυθμού κι ενός κόσμου που σήμερα φαντάζουν ενοχλητικά γνώριμοι.

Ένας θίασος άξιων ηθοποιών, νέων αλλά και βετεράνων, ζωντανεύει την ιστορία του νεαρού Γιόαχιμ φον Πάσενοβ, ο οποίος εξωθείται από την οικογένειά του σε μια καριέρα αξιωματικού, ενστερνίζεται τα απολυταρχικά και εθνικιστικά ιδεώδη του πρωσικού μιλιταρισμού και ζει, θαρρείς υπνοβατώντας, σαν ένας αντιηρωικός Φάουστ, σε έναν κόσμο «που κυριαρχείται από ένα είδος συναισθηματικής αδράνειας.»

Ο Θέμελης Γλυνάτσης, μετά την εκρηκτική σκηνοθεσία του έργου της Angélica Liddell, Και τα ψάρια βγήκαν να πολεμήσουν ενάντια στους ανθρώπους, στο Φεστιβάλ Αθηνών, εμφανίζεται για πρώτη φορά στη Στέγη. Με σπουδές συγκριτικής λογοτεχνίας και θεάτρου και διδακτορική διατριβή πάνω στο «θέατρο της σκληρότητας» του Antonin Artaud, ο Γλυνάτσης έχει σκηνοθετήσει έργα των Σοφοκλή, Heiner Müller, Stéphane Mallarmé, Bernard-Marie Koltès, Μαρίας Ευσταθιάδη, Enric Nolla, Claudine Galea κ.ά., καθώς και παραστάσεις σωματικού θεάτρου δικής του επινόησης. Έχει επίσης δραματοποιήσει Τα νιάτα του Joseph Conrad και τον Φρανκενστάιν της Mary Shelley. Το 2012 οργάνωσε το Διεθνές Φεστιβάλ για τα 200 χρόνια από την πρώτη έκδοση των παραμυθιών των αδερφών Γκριμμ, που πραγματοποιήθηκε στη ΚΝΟΤ Gallery. Έχει διδάξει θέατρο στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και στη Δραματική Σχολή «Θέατρο των Αλλαγών», ενώ έχει παραδώσει σεμινάρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε συνιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεατρικού προγραμματισμού του performance space ΚΝΟΤGallery από το 2010 μέχρι το 2013.

Μετάφραση: Μαρία Αγγελίδου

Σκηνοθεσία: Θέμελης Γλυνάτσης

Δραματουργία: Ελένη Τριανταφυλλοπούλου

Ερμηνεύουν: Θανάσης Δόβρης (Γιόαχιμ φον Πάσενοφ), Νέστωρ Κοψιδάς (Έντουαρντ φον Μπέρτραντ), Σοφιάννα Θεοφάνους (Ρούζενα Χρούσκα), Αλεξάνδρα Ντεληθέου (Ελίζαμπετ φον Μπάντενσεν), Σωτήρης Τσακομίδης (Κύριος φον Πάσενοφ), Ασπασία Κράλλη (Κυρία φον Πάσενοφ), Χρήστος Κεχρής (Χέλμουτ φον Πάσενοφ), Ιερώνυμος Καλετσάνος (Μια φιγούρα)

Συγγρού 107-109, 210 9005800, Τιμές εισιτηρίων: 18 €, Μειωμ. 10 € | Άνεργοι 5 €

ΦΑΓΗΤΟ

Πασιφάη

Εδώ και μια 15ετία στον Κορυδαλλό, η Πασιφάη δημιούργησε μια σταθερά. Και γι΄αυτό οι ιδιοκτήτες της είπαν να επεκταθούν και στην άλλη μεριά των νοτίων προαστίων. Έτσι οι κρητικές γεύσεις μεταφέρονται στη Γλυφάδα για να φέρουν κάτι που έλειπε από την περιοχή. Την ζεστασιά της κρητικής κουζίνας. Απάκι, αμανίτες στη σχάρα, αμπελοντολμάδες, κολοκυθοποπέτες, κατσίκι στο φούρνο με πατάτες και στάκα είναι μερικά από τα πιάτα που υπάρχουν στο πρώτο και σίγουρα θα βρείτε στο δεύτερο.

Λαζαράκη 63, Γλυφάδα, 2109944024, Τιμές: € 18 – 22

Αμάν Μεζέ

Νέα άφιξη με μικρασιάτικη διάθεση στην κουζίνα και διακόσμηση που θυμίζει περισσότερο ψαγμένο café-bar. Παστουρμαδοπιτάκια, ρεβιθάδα Σίφνου, κεφτεδάκια, μελωμένο αρνάκι Γκιούλμπασι στη λαδόκολλα, φασόλια γίγαντες με λακέρδα, ψητό καλαμάρι με σάλτσα μαϊντανού είναι ορισμένα πολύ γευστικά πιάτα του.

Ελ. Βενιζέλου 83 & Βιθυνίας, Ν. Σμύρνη, Νέα Σμύρνη, 2109355561, Τιμές: € 15 – 20

ΠΟΤΟ

Baba Au Rum

Ένα από τα πολυαγαπημένα μέρη στο κέντρο που έκανε must την Κλειτίου συμπληρώνει έξι χρόνια λειτουργίας και την Πέμπτη 26/03 κάνει ένα επετειακό πάρτυ όπου θα κυριαρχήσουν όλα όσα μας έμαθε. Προπαντός τα τρομερά του Cuban & tropical classic cocktails με το ρούμι φυσικά να είναι το τιμώμενο ποτό και την μουσική να κινείται σε  με ήχους exotica, afro, jazz, freestyle και electro.

Κλειτίου 6, Αθήνα, 2117109140

Low

Έκανε την αρχή για να γίνει πριν μια τετραετία η Νέα Ερυθραία το νέο  trend της νυχτερινής διασκέδασης. Με μυκονιάτικη αύρα, το Low μοιάζει με ένα μεγάλο τηλεφωνικό θάλαμο στη Βρετανία και θυμίζει έντονα νησί. Δυνατά του σημεία οι freestyle μουσικές από τους εκάστοτε Dj’s που καλύπτουν ευρύ φάσμα ακουσμάτων (από house μέχρι ροκ) και τα όμορφα cocktails του. Το ποτό κοστίζει 7€ και τα cocktails 8€.

Χαριλάου Τρικούπη & Στροφιλίου 146, 2106202187 

PARTY/EVENTS/DJ SETS

27/03: En Lefko Party @ Σιδηροδρομικός Σταθμός Πελοποννήσου

To ιστορικό κτίριο του Ερνστ Τσίλερ μοιράζεται σε δύο stages, από τα οποία θα περάσουν όλοι οι παραγωγοί του σταθμού με μουσικές... En Lefko μέχρι το πρωί.

Πίσω από Σταθμό Λαρίσης, Ώρα: 22:00, Είσοδος: 8€ (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Our Generation @ Ρομάντσο

Ένα νεοσύστατο, φιλόδοξο ’60s party σε δύο επίπεδα. Στο ισόγειο garage και freakbeat, ενώ στο υπόγειο Northern soul και Jamaican ska. Τη μουσική επιλέγουν οι Modtown, Ready Steady Go, Gaz «prof» Kishere, The Wrong Child, Raccoon in the City, Rude and Reckless, Scoot Boy, Miss Zombiedust, Constantine Kyrtsis, Afroditi Stereo και Μr. F.

Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια, Ώρα: 21:30, Είσοδος ελεύθερη

Pixi presents GummiHz

Ο Alex Tsotsos, ο οποίος διαγράφει επιτυχημένη techno τροχιά στο εξωτερικό με το όνομα GummiHz επιστρέφει στην ΑΘήνα για ένα signature DJ set. Μαζί του οι ΒοDJ και AMMA.

Ευμολπιδών 11, Γκάζι, 2103423751, Ώρα: 00:00, Είσοδος: 12€ με ποτό

Gus & Bonso @ Nid

Μέσα από ένα ολονύχτιο σετ το δραστήριο δίδυμο της techno και house καταλαμβάνει τα decks του υπόγειου club.

Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, 2107221558, Ώρα: 00:00, Είσοδος: 12-25€

Sweat On The Dancefloor #2 @ Kitty Cat

Kasseta Rec είναι ο Δημήτρης Kυβελος, ιδιοκτήτης του εκλεκτικού δισκοπωλείου Kasseta Records το οποίο κρύβεται στη στοά της οδού Σοφοκλέους 5 και συνιδρυτής της Lurid Records.

Lucas the Third

Γεννημένος στην Αθήνα ο Λουκάς Σαββίδης (Lucas the Third) παίζει μουσική σε μπαρ και κλαμπ απο το 1997 σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας. Τα σετ του χαρακτηρίζονται κυρίως απρόβλεπτα και αυτό είναι που επιζητά κάθε φορά και ο ίδιος. Είναι μέλος της μπάντας "The Rattler Proxy" (Lurid Music) και τα τελευταία 6 χρονια είναι το 1/3 της ομάδας Professional Crap Dancers.

Σταδίου 7, Ώρα: 23:00, Είσοδος: 7€

28/03: Fresh & Yellow @ Φουάρ

O Χρήστος Μήλιος και ο DJ Kill Bill παίζουν ό,τι πιο χορευτικό έχει αφήσει η indie σκηνή των τελευταίων 30 χρόνων.

Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου 6, Μοναστηράκι,  2103211381, Ώρα: 22:00, Είσοδος ελεύθερη

The Bedroom presents Sinisa Tamamovic @ Vice Versa

Mε tech house και techno ρυθμούς, ο Βόσνιος επιτυχημένος παραγωγός, DJ και ιδρυτής του δισκογραφικού label Night Light records έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα. Ανοίγουν οι Almost Deff και SeTH, κλείνει ο Liem.

Ευρμέδοντος 3, Γκάζι, 2103412120, Ώρα: 00:00, Είσοδος: 8€ 

Blend presents Bella Sarris @ Nid

Το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου το Blend δίνει την ευκαιρία στο αθηναϊκό κοινό να γνωρίσει από κοντά το κορίτσι από την Αυστραλία που ενσαρκώνει την πιο φιλόδοξη επόμενη γενιά της tech house: Η Bella Sarris, η νεαρή παραγωγός και Dj για την οποία μιλάει ακόμα όλη η Ibiza έρχεται στο NID για να καταθέσει το δικό της υψηλής ποιότητας set. Το πρώτο ταξίδι της Bella στο άγρυπνο νησί της Μεσογείου πριν μερικά χρόνια ήταν η αφορμή για να ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα μέσα στο booth. Όλα άρχισαν όταν η έφηβη ακόμα Αυστραλιανή είδε την Γερμανίδα «βασίλισσα» της techno και μετέπειτα μέντορά της, tINI να παίζει μουσική στο Fuse. Η Sarris μπήκε στον χώρο της underground σκηνής αρχικά ως PR assistant στα ENTER Parties του Richie Hawtin, ωστόσο το ταλέντο της και η τεχνική της δεινότητα στα decks δεν άργησαν να γίνουν αντιληπτά από τους μεγάλους παραγωγούς. Ό,τι έχει ακολουθήσει από πλευράς της στα πιο περιζήτητα dancefloors του κόσμου μαρτυρούν μια μουσική «δύναμη» που ήρθε για να μείνει.Τη βραδιά της Bella Sarris στο NID θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Sysex.

Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, 2107221558, Ώρα: 00:00, Είσοδος: 12-25€

ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ LIVE

28/03: L'ARTE Music Live Stage & DriverFm.gr Present...

Sleazy Lizards + Blue Wanders in "Prêt-à-porter Spring"

Η Underground Vault / Sound Factory Studios & οι Sleazy Lizards σε συνεργασία με το L'ARTE, το Live Stage των Νοτίων Προαστίων & τον DriverFm.gr, το εναλλακτικό ραδιόφωνο στο ίντερνετ & με special guests τους Blue Wanders, παρουσιάζουν το “Sleazy Lizards + Blue Wanders in "Prêt-à-porter Spring"”, το Σάββατο 28/3/2015, στις 22:00 στο L'ARTE, στα πρότυπα των multi-interactive events που διοργανώνει το sL-crew των Sleazy Lizards τα τελευταία δύο χρόνια, που συνδυάζουν live μουσική & live streaming, δίνοντας τη δυνατότητα σε fans από όλο τον κόσμο που δεν μπορούν να παραστούν στις συναυλίες να τους ακούσουν live, αλλά & παρέχοντας τη δυνατότητα σε νέους μουσικούς να διευρύνουν το κοινό τους. Το event θα στριμάρεται ζωντανά από τον DriverFm.gr *, το εναλλακτικό ραδιόφωνο στο ίντερνετ, για όλους τους φίλους & φίλες σε Ελλάδα & στο εξωτερικό που θα ήθελαν να μας παρακολουθήσουν.

Αγίου Αλεξάνδρου 45 & Αγγελίδου, Παλαιό Φάληρο, Αττική, Ελλάδα
( https://www.facebook.com/lartedanai ), Σάββατο, Το event ξεκινά στις 22:00, Είσοδος: 10 ευρώ το άτομο με ποτό, Κρατήσεις: 210 9829 005 – 697 8487 703

ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ @ Fuzz Live

Φέτος τα Ημισκούμπρια συνεχίζουν την παράδοση των επετειακών συναυλιών, γιορτάζοντας τα 19 χρόνια τους, με τρίτο και τελευταίο σταθμό την Αθήνα.
Το Σάββατο 28 Μαρτίου 2015, τα ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ θα ανέβουν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο stage του FUZZ CLUB, για την ετήσια συναυλία τους.
H IMIZ BIZ Entertainment διοργανώνει την μεγάλη, επετειακή εμφάνιση των ΗΜΙΖ, με αφορμή την συμπλήρωση 19 χρόνων συνεχούς παρουσίας του συγκροτήματος, στα μουσικά δρώμενα.
Καλούνται όλοι οι ημίσκουμπρες, όλοι οι fans και όλοι οι λάτρεις της καλής μουσικής και της ποιοτικής σάτιρας, να δώσουν το παρών και να γιορτάσουμε μαζί την 19η δεπέτειο των Ημισκουμπρίων. 
Και φέτος ο ετήσιος θεσμός, θα είναι άλλο ένα μεγάλο πάρτυ, με κομμάτια των ΗΜΙΖ από την πολυετή διαδρομή τους, ξεκινώντας από το 1996 μέχρι σήμερα. 
Επίσης το φετινό επετειακό live, θα τιμήσει με special guets εμφάνιση, ο μοναδικός ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ!
Ακόμα! Guest εμφάνιση από τους ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ!
Την συναυλία θα "ανοίξουν", ο ΣΕΞΠΥΡ και ο DJ QB MIX για να σας προθερμάνουν κατάλληλα για την απόλυτη ημισκουμπριακή βραδιά.

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ, 210 3450817, Ώρα: 21:30