Εάν είσαι άνεργη και ψάχνεις για δουλειά, τότε εμείς και σε αυτό τον τομέα είμαστε δίπλα σου! Βρήκαμε διαθέσιμες θέσεις εργασίας σε Αθήνα και άλλες πόλεις για τη βδομάδα 16 έως 22 Μαρτίου. Στείλε το βιογραφικό σου, λοιπόν!

ΑΘΗΝΑ

MIKEL: Τα καταστήματα καφεστίασης Mikel θα εντάξουν στο δυναμικό τους έναν υπεύθυνο καταστήματος και τρία άτομα για το πόστο του delivery στη Ν. Ιωνία. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Η προϋπηρεσία βασικό κριτήριο πρόσληψης. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102517255.

PINK WOMAN: Τα καταστήματα γυναικείων Pink Woman θέλουν να προσλάβουν έναν υπεύθυνο Marketing στον Άλιμο. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ με κατεύθυνση το Marketing, προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε αντίστοιχη θέση, πολύ καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η γνώση διαχείρισης του δικτύου καταστημάτων franchise κρίνει την πρόσληψη. Βιογραφικά μέσω φαξ στο: 2109846691.


INFOASSIST: Δυνατότητα εργασίας σε 10 εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων προσφέρει η Infoassist. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο μέση εκπαίδευσης, προηγούμενη εργασιακής εμπειρία σε τηλεφωνικές πωλήσεις τουλάχιστον έξι μηνών, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Τηλέφωνο: 2108099500.


MARKET IN. Δυνατότητα εργασίας σε έναν οδηγό (κωδ. θέσης OD 3/15) προσφέρουν τα καταστήματα Market In στην Αθήνα. Απαραίτητο το επαγγελματικό δίπλωμα Ε' κατηγορίας, η προϋπηρεσία ενός έτους σε συρόμενο όχημα και το πιστοποιητικό επαγγελματικής ικανότητας. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι προϋπηρεσία σε εταιρεία τροφίμων. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: d.prosopikou@market-in.gr 


FORTHNET: Η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Forthnet επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της εκπρόσωπο πωλήσεων επαγγελματικών υπηρεσιών, με αντικείμενο εργασίας την διαχείριση συστημάτων της εταιρείας και την επαφή με μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Απαραίτητο το πτυχίο ΤΕΙ, οι εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.forthnet.gr 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


AGROLOGY: Η Agrology ΑΒΕΕ, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των γεωργικών εφοδίων, επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικός έναν γεωπόνο, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της στελέχωσης του τεχνικού τμήματος. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Βιογραφικά στο: info@agrology.eu.

ΠΑΤΡΑ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ: Φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης στην Πάτρα ζητά να προσλάβει τέσσερις καθηγητές όλων των ειδικοτήτων. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: frontpatra@gmail.com.

ΛΑΚΩΝΙΑ

Princess Kyniska Suites: Στο  Princess Kyniska Suites στο Καραβοστάσι της Λακωνίας ζητούνται δύο υπάλληλοι front office/reception, ένας front office manager και τρεις σερβιτόροι.  Τα απαιτούμενα προσόντα για τις εν λόγω θέσεις συνοψίζονται στα εξής: Πτυχίο ή δίπλωμα τουριστικής σχολής ή άλλης σχετικής με τη θέση, άριστη γνώση αγγλικών, προϋπηρεσία έως πέντε έτη σε ξενοδοχείο. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2732083410. Φαξ: 2732083411. 

ΚΡΗΤΗ

Royal Marmin Bay: Τέσσερις υπαλλήλους για την ερχόμενη τουριστική σεζόν επιθυμεί να προσλάβει η ξενοδοχειακή μονάδα Royal Marmin Bay στην Ελούντα Λασιθίου. Συγκεκριμένα, ζητούνται δύο υπάλληλοι υποδοχής, ένας προϊστάμενος υποδοχής και ένας guest relations officer. Τα προσόντα που απαιτούνται είναι τα εξής: Επαγγελματική εμπειρία σε ξενοδοχεία τουλάχιστον τριών ετών, γνώση ξενοδοχειακών συστημάτων και χειρισμού Η/Υ (windows, excel, powerpoint, internet), γνώση ξένων γλωσσών (αγγλική και μία επιπλέον, κατά προτίμηση ρώσικη). Ως επιπλέον προσόντα θα αξιολογηθούν το πτυχίο ή δίπλωμα τουριστικής ή ξενοδοχειακής σχολής και η προϋπηρεσία σε resorts του εξωτερικού. Η επιχείρηση παρέχει, σε όσους επιλεγούν, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών βάση προσόντων και προϋπηρεσίας, άριστες συνθήκες εργασίας, διαμονή και διατροφή, προϋποθέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας και εξέλιξης, και, τέλος, εκπαίδευση. 
Υπόψη θα ληφθούν μόνο τα βιογραφικά εκείνα που πληρούν τις προϋποθέσεις που αναφέρονται και όσα συνοδεύονται από πρόσφατη έγχρωμη φωτογραφία.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις που προσφέρονται, επικοινωνείτε στο: 2841042251 ή 2841042253. Φαξ: 2841042484. Email: info@royalmarminbay.gr.

ΑLMECO:Η εταιρία επίπλων ALMECO στο Ρέθυμνο ζητά να προσλάβει έναν διακοσμητή για πλήρη απασχόληση. H εταιρία απαιτεί από τους υποψηφίους που θα υποβάλλουν βιογραφικό να διαθέτουν πτυχίο στο ζητούμενο αντικείμενο, προϋπηρεσία (χωρίς να διευκρινίζεται η διάρκεια), δίπλωμα ECDL, άριστη γνώση αγγλικών και γερμανικών. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται στο email: cretafactory@almeco.gr.

CAFE BAR: Μία σερβιτόρα νεαρής ηλικίας (18 έως 30 ετών) ζητείται από cafe bar στην περιοχή Πάνορμο Ρεθύμνου. Η επιχείρηση παρέχει ικανοποιητικό μισθό και διαμονή σε όποια επιλεγεί. Δεν ζητούνται ιδιαίτερα προσόντα. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946546374.

ΜΥΚΟΝΟΣ

Arte & Mare Elia Mykonos Suites: Δυνατότητα εργασίας σε πέντε υπαλλήλους προσφέρει για τη θερινή τουριστική περίοδο το ξενοδοχείο Arte & Mare Elia Mykonos Suites στη Μύκονο. Θα προσληφθούν: Νυκτερινός Υπάλληλος Υποδοχής 1, Σεφ 1, Υπάλληλοι υποδοχής 2 και Μάγειρας Α' 1. Απαραίτητο το πτυχίο τουριστικής σχολής και η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Βιογραφικά στο: info@eliasuites.com. 

ΛΕΣΒΟΣ

International Life: Η διαρκώς αναπτυσσόμενη International Life επιθυμεί να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό της με τέσσερις έμμισθους ασφαλιστικούς συμβούλους για την περιοχή της Λέσβου. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να είναι ηλικίας 25- 55 ετών, να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ ή απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cv@inlife.gr.