Σίγουρα θα έχεις πάει μία φορά στη σχολή και θα χρειάζεσαι ένα αντικείμενο που δεν κρατάς μαζί εκείνη τη στιγμή. Αυτό το αντικείμενο μπορεί να είναι το λαστιχάκι για τα μαλλιά σου ή μια κρέμα χεριών . Εδώ λοιπόν είναι μία λίστα με χρήσιμα beauty items που θα ήταν σωτήρια ανά πάσα ώρα και στιγμή να έχεις μαζί σου στη σχολή. 

Lip balm

Λίγο ο χειμώνας λίγο η ζέστη πάντα θα αφυδατώνονται τα χείλη σου με αποτέλεσμα αυτά να φαίνονται στεγνά και να χάνουν το ροδαλό τους χρώμα. Καλό θα ήταν να έχεις στην τσάντα σου πάντα ένα lip-balm έτσι ώστε να τα ενυδατώνεις όποτε το έχουν ανάγκη.

Νερό

Σίγουρα έχεις ακούσει για τα οφέλη του νερού στην υγεία. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού με αποτέλεσμα να συγκεντρώνεσαι καλύτερα στην παράδοση του μαθήματος. Αν αυτό δεν σε πείθει να πίνεις πολύ νερό τότε μάθε ότι αποτελεί ζωτικό στοιχείο του δέρματος και η μείωση του αποθέματός του συνδέεται με τη διαδικασία της γήρανσης. Δεν θα ήθελες λοιπόν να αποκτήσεις ρυτίδες πριν την ώρα σου. Φρόντισε λοιπόν να έχεις πάντα ένα μπουκαλάκι νερό μαζί σου έτσι ώστε ο οργανισμός σου να μην μένει ποτέ αφυδατωμένος.

Αντισηπτικό χεριών

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για αυτό. Ξέρεις ότι μικρόβια υπάρχουν παντού. Είναι απαραίτητο να έχεις τα χέρια σου καθαρά. Σκέψου καλά πόσες φορές ακουμπάς ασυναίσθητα το πρόσωπό σου μέσα στη μέρα και πόσα μικρόβια αφήνεις πάνω του.

Λαστιχάκι-τσιμπιδάκι για τα μαλλιά

Είναι αμέτρητες οι φορές που χρειάζομαι ένα λαστιχάκι να πιάσω τα μαλλιά μου σε μία αλογοουρά ή χαλαρή κοτσίδα (ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες) και δεν έχω μαζί μου. Για να μην βρίσκεσαι λοιπόν στη θέση να ζητάς από εδώ και από εκεί φρόντισε να έχεις πάντα ένα μαζί σου.

Ενυδατική κρέμα χεριών

Είναι απαραίτητη και εγώ προσωπικά δεν την αποχωρίζομαι ποτέ. Ειδικά το κρύο προκαλεί ξηρότητα στην επιδερμίδα και την αφυδατώνει. Έτσι, για να παραμείνουν τα χέρια σου όμορφα και υγιή πάρε μια κρεμούλα χεριών για να την απλώνεις κάθε φορά που νιώθεις το δέρμα σου σε αυτήν την περιοχή να σε τραβάει.

Βασικά καλλυντικά

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι μετά το μάθημα θα πας για ένα καφέ ή χαλαρό ποτό με την παρέα σου. Χρειάζεσαι λοιπόν τα απαραίτητα εργαλεία για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου. Αυτά που θα χρειαστείς είναι η μάσκαρα. το ρουζ και το κραγιόν σου. Σε πέντε λεπτά έχεις φρεσκαριστεί και είσαι έτοιμη για βόλτα.

Βody spray

Και ποια δεν θέλει να αφήνει ένα διακριτικό άρωμα με την παρουσία της σε έναν χώρο; Να έχεις πάντα ένα body spray μαζί σου έτσι ώστε να το ανανεώνεις συχνά και να νιώθεις αυτοπεποίθηση. Προσοχή όμως η μεγάλη ποσότητα μπορεί να προκαλέσει λάθος εντυπώσεις (για να μην πω λιποθυμίες).

Τσίχλες ή καραμέλες

Ένα σημαντικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει κάποιος είναι η κακοσμία του στόματος. Πέρα από την επίσκεψη στον οδοντίατρο που είναι απαραίτητη μπορείς να αντιμετωπίσεις για λίγο το πρόβλημα με μια τσίχλα ή μια καραμέλα. Έτσι θα αισθάνεσαι άνετα και όχι αμήχανα στις συναναστροφές με συμφοιτητές και συμφοιτήτριες χωρίς η κακοσμία να μπαίνει εμπόδιο στις κοινωνικές σου σχέσεις. Οι φούσκες νομίζω απαγορεύονται. Ο λόγος είναι αυτονόητος.