Εκεί που δεν υπάρχει η εκθαμβωτική ομορφιά έρχεται το στυλ. Είναι εκείνες οι μικρές λεπτομέρειες στο στυλ σου που σε αναδεικνύουν περισσότερο κι από το να ήσουν ένα 20/20. Έχεις τις ιδιαιτερότητες και τα ελαττώματα σου, αλλά είσαι ιδανική κοπέλα γιατί ξέρεις να τα καμουφλάρεις. Ξέρεις να φωτίζεις τις πλευρές σου που θες να αναδείξεις και με αυτές ως βιτρίνα προσελκύεις τα αγόρια.

Το στυλ όμως δεν είναι μία σταθερά. Αλλάζει και κινείται όπως η ροή του νερού. Δεν μπορείς να εφησυχάζεις και να επαναπαύεσαι, αλλά που και που και ανάλογα με την περίπτωση που έχεις απέναντί σου να βρίσκεις εκείνο το μικρό, αλλά θαυματουργό που θα φέρει το παιχνίδι στα μέτρα σου. Μιλάω σαφώς για το φλερτ. Για να συμβεί αυτό χρειάζεσαι κάποιες φορές κάτι πολύ extreme, κάτι έξω από τα νερά σου που κι εσύ η ίδια ίσως το έχεις κράξει πάνω σε μια άλλη κοπέλα. Αν ψάχνεσαι υπάρχουν κάποιες στυλιστικές εξτραβαγκάντσες που έχουν αποδειχθεί πολύ, πολύ αποτελεσματικές.

1.Σκουλαρίκι στην μύτη. Εκτός του ότι πολλές φορές έχει και πρακτικό χαρακτήρα, να ομορφύνει δηλαδή μια περίεργη μύτη, το σκουλαρίκι εκεί έχει ιδιαίτερη σημειολογία που είναι ελκυστική στους άνδρες. Υποδηλώνει ότι σπας τους κανόνες, ξεπερνάς τα ταμπού και τολμάς. Σε κάθε τομέα. If you know what i mean. Επίσης μην ξεχνάς τι έχει πει ο Όσκαρ Ουάιλντ για το σκουλαρίκι και τον πόνο!

2. Piercing στον αφαλό. Ο αφαλός αν δεν το γνωρίζεις είναι μια πολύ βασική, αλλά παράλληλα κρυφή ερωτογενής ζώνη. Είναι το σημείο που θα ακουμπήσει τα χείλη του ο άντρας και θα ανασάνει ερωτικά προϊδεάζοντας σε για το ότι θα υπάρξει κι άλλη κάθοδος. Τα καλοκαίρια που φοράς κοντά μπλουζάκια ένας αφαλός με piercing αποτελεί κράχτη για τα πιο φιλοσοφημένα παιδιά.

3.Τατουάζ. Όχι συνηθισμένο (όχι του ναυτικού, όχι αυτό που βλέπεις στην φωτογραφία) και όχι σε πολυφορεμένο σημείο του δέρματος. Μια καλή επιλογή είναι στο πίσω μέρος του λαιμού ή στην απόληξη της πλάτης. Μάθε βέβαια ότι τα εν λόγω σημεία είναι δύσκολα για τον τατουατζή και έχουν αρκετό πόνο. Όσο για το σχέδιο, καλό είναι να έχει μια ιστορία από πίσω ώστε να βάλει σπίθα σε μια συζήτηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να είναι διακριτικό!

4.Κοντό μαλλί, ή κοντό από τη μία μακρύ από την άλλη, με αφέλειες και τούφα βαμμένη ροζ ή πράσινη;  Καλά επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός από κουρέματα, αυτό που περιέγραψα μπορεί να είναι αταίριαστο, αλλά καταλαβαίνεις που το πάω. Παίξε στο μαλλί σου με τις αποχρώσεις του κόκκινου (αλικό, γκρένα, ματζέντα-μαρόν κ.α.). Μέχρι και μια απόχρωση του μπλε ή του πράσινου μπορεί να σου ταιριάζει.

5. Αντρικό στυλ ντυσίματος. Ναι σου φαίνεται κάπως, αλλά μπορείς να διευρύνεις τις επιλογές σου είτε με ρούχα είτε με αξεσουάρ ανδρικά. Σου είχα ξαναπεί για το παντελόνι παραλλαγής. Τώρα σου λέω για το καρό του πουκάμισο, για το σακίδιο του ή το τζόκεϊ του. Σου φαίνονται τραβηγμένα; Έχουν λειτουργήσει. Αν πάλι δεν πείθεσαι σου έχω και κάτι πιο γυναικείο. Ψηλές κάλτσες με τακούνι και φούστα midi με πουκάμισο από πάνω και κοκκάλινα γυαλιά σε στυλ μαθήτριας- καθητήτριας είναι ένα πολύ extreme look για την έξοδό σου όμως είναι εγγυημένο! Επίσης το πόντσο είναι ένα ένδυμ αξεσουάρ πολύ της μόδας και με πολλούς άντρες fans.

Υ.Γ. Σαφώς δεν θα σου πάνε όλα. Γι΄αυτό δοκιμάζεις, βλέπεις με τι αισθάνεσαι άνετα και εφαρμόζεις.