Διάβασε τις παρακάτω θέσεις εργασίας, δες ποια σου ταιριάζει και στείλε το βιογραφικό σου!

ΑΤΤΙΚΗ

Forthnet: Τρεις μεταφραστές/ υποτιτλιστές θέλει να προσλάβει η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Forthnet στην Παλλήνη. Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν πτυχίο με ειδικότητα στην μετάφραση ή τον υποτιτλισμό, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Προσφέρεται βασικό μισθός και ασφάλιση. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.forthnet.gr.

INTERSPORT: Η αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών Intersport ζητά για την Καλλιθέα και την Πανόρμου δύο εκπροσώπους πωλήσεων, με υπευθυνότητα και ενδιαφέρον στον τομέα των πωλήσεων. Είναι απαραίτητο απολυτήριο Λυκείου και η γνώση αγγλικών, ενώ το πτυχίο ΑΕΙ ΤΕΦΑΑ και η προϋπηρεσία θα εκτιμηθούν. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ομίλου: fourlisgroup-careers.gr.


DUROSTICK: Δυνατότητα εργασίας σε τρεις υπεύθυνες τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών, ηλικίας 25 έως 35 ετών, προσφέρει η βιομηχανία δομικών υλικών, Durostick, στο Ασπρόπυργο. Απαραίτητο το απολυτήριο Λυκείου, η εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων, η κατοχή διπλώματος οδήγησης, η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω φαξ στο 210 5599612.

ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ


SIKYON: Το Sikyon Hotel στο Ξυλόκαστρο ζητά να εντάξει στο δυναμικό του έναν chef, έναν receptionist, τέσσερα άτομα για το service και το bar, έναν restaurant manger και έναν hotel manager. Για το service απαιτούνται: Πτυχίο τουριστικής σχολής, γνώσεις αγγλικών, τριετής προϋπηρεσία. Από τους chef ζητείται δίπλωμα αντίστοιχης σχολής, πενταετής προϋπηρεσία και γνώσεις μεσογειακής και gourmet κουζίνας. Βιογραφικά (με φωτογραφία) στο φαξ: 2743025432. 

ΛΑΡΙΣΑ

METRO: Δέκα πωλήτριες, ταμίες και αποθηκάριους θα εντάξει στο δυναμικό της η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Metro, για εργασία στη Λάρισα. Απαραίτητα προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ, γνώση αγγλικών, για τους πωλητές κρεοπωλείου βεβαίωση αντίστοιχης σχολής. H εταιρία παρέχει ιδιωτική ασφάλιση. Αποστολή βιογραφικών μέσω της ιστοσελίδας: mycareer.metro.com.gr, με κωδικό θέσης: RS55902. 

ΠΑΡΓΑ

LICHNOS: Η ξενοδοχειακή μονάδα Lichnos Beach στην Πάργα ζητά να προσλάβει επταμελές προσωπικό για την στελέχωση των εξής ειδικοτήτων: Front office manager, υπάλληλος υποδοχής, restaurant manager, υπάλληλος κρατήσεων, guest relations manager, προϊσταμένη ορόφων, βοηθός προϊσταμένης ορόφων. Απαιτούμενα: Προϋπηρεσία, αγγλικά, πτυχίο τουριστικής σχολής. Αποστολή βιογραφικών: info@lichnosbeach.gr.


ΦΛΩΡΙΝΑ


Μikel: Πέντε υπάλληλοι θα ενταχθούν στο δυναμικό της εταιρίας καφεστίασης «Μikel» για τη στελέχωση του νέου καταστήματος στη Φλώρινα. Ειδικότερα η επιχείρηση θα προσλάβει έναν υπεύθυνο καταστήματος, έναν σερβιτόρο με εμπειρία, έναν barista, έναν ταμία κι ένα άτομο για την κουζίνα. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Βιογραφικά μέσω fax: 2410534020

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

POSSIDI: Με τρεις υπαλλήλους για την καλοκαιρινή τουριστική σεζόν θα ενισχυθεί το ξενοδοχείο Possidi Hotel στη Χαλκιδική. Ειδικότερα, η μονάδα ζητά έναν υπάλληλο mini market, έναν κοσμηματοπώλη, κι έναν υπεύθυνο κρύας κουζίνας. Για όλες τις θέσεις απαιτούνται τουλάχιστον τρία χρόνια εμπειρίας σε αντίστοιχη θέση και καλές γνώσεις αγγλικών. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία στο email: personnel@possidi-holidays.gr.

ANTHEMUS: Το ξενοδοχείο Anthemus Sea στη Σιθωνία Χαλκιδικής ζητεί για μακροχρόνια συνεργασία με έναν υπάλληλο υποδοχής. Απαραίτητο προσόν ορίζεται η άριστη γνώση γερμανικών και αγγλικών. Επιθυμητά τα ρωσικά και η γνώση Η/Υ. Όσοι διαθέτουν προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε μεγάλα ξενοδοχεία θα προσληφθούν άμεσα. Παρέχεται μισθός, ασφάλιση, διαμονή και πλήρης διατροφή. Βιογραφικά με πρόσφατη φωτογραφία: info@anthemussea.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
BILL COST: Η εταιρία γυναικείων ενδυμάτων Bill Cost ζητά να προσλάβει δυο πωλήτριες για το νέο της κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν εμπειρία στις πωλήσεις να γνωρίζουν Η/Υ και να είναι ηλικίας από 25 έως 40 ετών. Επιθυμητή η γνώση αγγλικών. Αποστολή βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία στο: e-mail: info@billcost.gr, ή μέσω fax στο: 2109927632 

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Cephalonia Palace: Με προσωπικό τεσσάρων ειδικοτήτων (F&B cost controller, receptionist, maitre d'hotel, operation manager) ενισχύεται το ξενοδοχείο Cephalonia Palace, για τη θερινή σεζόν 2015. O υπεύθυνος τροφοδοσίας (F&B) θα πρέπει να έχει εμπειρία τριών ετών σε αντίστοιχη θέση, πτυχίο λογιστικής ή διοίκησης επιχειρήσεων, γνώσεις αγγλικών και εμπειρία σε συστήματα απογραφής και πώλησης. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2671093112.