Τα  ξενοδοχεία έχουν αυτή την εβδομάδα(2-8 Μαρτίου) την τιμητική τους, καθώς οι ξενοδοχειακές μονάδες ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία της πρόσληψης του εποχικού προσωπικού για το 2015. Έτσι, πολλοί είναι οι νέοι και οι νέες που στέλνουν το βιογραφικό τους για να δουλέψουν σεζόν το καλοκαίρι. Πέρα από σερβιτόρους, μάγειρες, μπάργουμεν, αισθητικούς κ.α. που ζητούν τα ξενοδοχεία, ζητούνται ακόμα σε όλη την Ελλάδα τηλεφωνητές, μηχανικοί, λογιστές, ντελίβερι κ.α.

ΑΘΗΝΑ

Infoassist: Δυνατότητα εργασίας σε 10 εκπροσώπους τηλεφωνικών πωλήσεων προσφέρει η Infoassist. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις πρέπει να διαθέτουν απολυτήριο τίτλο μέση εκπαίδευσης, προηγούμενη εργασιακής εμπειρία σε τηλεφωνικές πωλήσεις τουλάχιστον έξι μηνών, καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε εταιρεία τηλεπικοινωνιών. Τηλέφωνο: 2108099500.


METRO: Έναν μηχανικό λογισμικού (κωδ. MCS03) θα προσλάβουν τα καταστήματα Metro Cash & Carry στη Μεταμόρφωση, στο πλαίσιο της στελέχωσης του τμήματος ανάπτυξης λογισμικού. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ Πληροφορικής, δυνατότητα υλοποίησης εφαρμογών σε περιβάλλον MS Access, Microsoft .Net, WEB, πολύ καλή γνώση σχεσιακών βάσεων δεδομένων. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.metro.com.gr 

DOMUS: Δυνατότητα εργασίας σε έναν προϊστάμενο λογιστηρίου, ηλικίας έως 35 ετών, προσφέρει η εταιρεία  Domus στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Απαραίτητο το πτυχίο ΑΕΙ, η πείρα άνω των τεσσάρων ετών σε μηχανογραφημένο λογιστήριο. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η προϋπηρεσία σε βιομηχανία με παραγωγική δραστηριότητα. Βιογραφικά έως τις 28 Φεβρουαρίου: domus@domus.gr 


ΜΙΚΕL: Τα καταστήματα καφεστίασης Mikel επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τρία άτομα για το πόστο του delivery. Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να είναι ηλικίας 20 έως 35 ετών. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102517255.

ΤΕΧΝ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ: Ο όμιλος εταιριών Τεχνική Ολυμπιακή επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό τους έναν λογιστή (κωδ. θέσης ACC) στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να έχουν πτυχίο ΑΕΙ λογιστικής κατεύθυνσης, άδεια άσκησης επαγγέλματος λογιστή Α' τάξης, εμπειρία σε φορολογικά θέματα, προϋπηρεσία πέντε ετών. Απαραίτητη είναι η πολύ καλή γνώση του προγράμματος SAP. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@techol.gr

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ

NIKKI BEACH RESORT & SPA: Με εξαμελές στελεχικό δυναμικό ενισχύεται ο όμιλος ξενοδοχείων Nikki Beach Resort & Spa, για την μονάδα του στο Πόρτο Χέλι. H διοίκηση ζητά να προσλάβει επιπλέον και δέκα υπαλλήλους για το σέρβις (σερβιτόροι & bartenders). 
Αναλυτικά, θα επιλεγεί προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: Master Baker & pastry Chef 1,
beach club operations manager 1, dining experience specialist 1, guest exprerience coordinator 1, restaurant manager 2, σερβιτόροι 5, bartenders 5. Στα κριτήρια για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας περιλαμβάνονται η προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη ή σχετική θέση, οι γνώσεις αγγλικών και οι επικοινωνιακές ικανότητες. Η κατοχή πτυχίου ή διπλώματος από σχολή αντίστοιχων ειδικοτήτων θα ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή των υποψηφίων.  Από τους ενδιαφερόμενους για το τμήμα της κουζίνας, είναι απαραίτητες, επιπλέον, οι γνώσεις HACCP και οι κανόνες συντήρησης των τροφίμων.  Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας (careers): www.nikkibeachhotels.com. Τηλέφωνο: 2754098500.


ΚΟΡΙΝΘΟΣ

FULGOR. Η εταιρία Fulgor AE ζητά για τις εγκαταστάσεις της στην Κόρινθο έναν ηλεκτρολόγο μηχανικό παραγωγής βάρδιας για εργασία πλήρης απασχόλησης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα ακόλουθα προσόντα: Άριστη γνώση αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, δίπλωμα ηλεκτρολόγου μηχανικού, μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών. Αποστολή βιογραφικών σημειωμάτων, με κωδικό θέση ΗΛ/FUL, στο φαξ: 2106861600. 

POSEIDON HOTEL. Έναν chef κεντρικής κουζίνας και έναν maitre θα προσλάβει για την καλοκαιρινή σεζόν το ξενοδοχείο Hotel Poseidon. Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη για όλες τις θέσεις εργασίας. Από τους ενδιαφερόμενους είναι απαραίτητες, επιπλέον, οι γνώσεις HACCP και οι κανόνες συντήρησης των τροφίμων. Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: info@poseidonresort.gr.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

PORTO CARRAS: Νέο δεκαμελές προσωπικό θα εντάξει στο δυναμικό του το ξενοδοχείο«Porto Carras Grand Resort» στη Χαλκιδική. Συγκεκριμένα, η επιχείρηση θα προσλάβει: έναν προϊστάμενο προμηθειών, δυο τεχνικούς σφολιάτας, έναν τεχνικό διευθυντή, δυο υπαλλήλους υποδοχής, έναν αισθητικό για το spa του ξενοδοχείου, δύο μάγειρες (α΄και β΄) a la Carte κι έναν αρτοποιό. Απαιτούμενα: Πτυχίο αντίστοιχης ειδικότητας, αγγλικά, προϋπηρεσία. Βιογραφικό με φωτογραφία: 2109955586 (φαξ).

 

ΚΡΗΤΗ

MINOS IMPERIAL: Το ξενοδοχείο Minos Imperial στη Μίλατο Λασιθίου στελεχώνει το δυναμικό του για την ερχόμενη θερινή σεζόν με τρία νέα στελέχη για τα εστιατόρια και τα μπαρ της μονάδας (Food & Beverage department). Από τους ενδιαφερόμενους για τις θέσεις απαιτείται εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων ετών σε αντίστοιχο πόστο και σε πολυτελές ξενοδοχείο, καθώς και η γνώση αγγλικών. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2810240222. 


ΚΑΛΑΜΑΤΑ

ΝΑΥΤΙΛΟΣ: Το εστιατόριο – καφέ Ναυτίλος που βρίσκεται στην παραλία της πόλης της Καλαμάτας ζητά να προσλάβει δύο άτομα για εργασία στην κουζίνα της επιχείρησης και δύο για το σέρβις και το μπουφέ. Για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας είναι αναγκαία η προϋπηρεσία σε αντίστοιχο πόστο. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους σημειώματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: manthpram@yahoo.gr.

JUMBO: Η εταιρία Jumbo θα προσλάβει για το κατάστημά της στην Καλαμάτα έναν υπεύθυνο για την προωθητική και εμπορική πολιτική του καταστήματος και έναν υπεύθυνο για το στήσιμο, την τροφοδοσία και τη διαχείριση των προϊόντων. Απαραίτητα προσόντα: Επαγγελματική εμπειρία στον τομέα των λιανικών πωλήσεων, γνώση Η/Υ, απολυτήριο Λυκείου. Βιογραφικά: info@jumbo.gr ή 2104805242 (φαξ).