Η μέρα που περίμενες πώς και πώς μέσα στον Φεβρουάριο έφτασε. Για την ακρίβεια η δεύτερη που περίμενες, γιατί η Τσικνοπέμπτη -τουλάχιστον για τα αγόρια- είναι πάντα στην κορυφή. Είναι ο πρώτος έρωτας. Ο δεύτερος έρωτας είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Όπως έχουμε ξαναπεί, δεν είναι απαραίτητα κακό να την γιορτάζεις και να την ζεις. Δεν σημαίνει  όμως ότι μόνο εκείνη την ημέρα είστε ερωτευμένοι ή τότε μόνο δείχνετε την αγάπη σας. Μέσα στην καθημερινότητα που εκ των πραγμάτων ο έρωτας μπορεί να έρχεται δεύτερος κάποιες στιγμές...

Στις 14 Φλεβάρη όμως φροντίστε να είστε ο ένας η προτεραιότητα του άλλου. Ας την πούμε λοιπόν μέρα που διατρανώνουμε τον έρωτά που αισθανόμαστε όλο τον χρόνο. Και όπως και να το κάνεις κάτι ιδιαίτερο θα θες να συμβεί εκείνη τη μέρα. Δεν είναι υποχρεωτικό να περιέχει κάτι πολυέξοδο. Υπάρχουν πάντα φθηνές λύσεις.

1.Να του μαγειρέψεις στο σπίτι. Όχι κάτι το extreme. Μείνε στα ζυμαρικά. Κάτι ελαφρύ για να μπορέσει μετά να αποδώσει σεξουαλικά. Κι ένα μπουκάλι κρασί, έστω κι αυτό της παρέας, και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο.

2. Παραγγείλετε σουβλάκια ή πίτσες απ΄έξω. Εγώ αν έβρισκα τέτοια κοπέλα δεν θα την άφηνα ποτέ. Γιατί τι είναι ο έρωτας αν όχι ένα χέρι που σου σκουπίζει το χείλος από τζατζίκι και μαζεύει το κομμάτι γύρου που σου έπεσε στο πάτωμα;

3. Κρασί, ποτήρια, καλάθι, αυτοκίνητο και φύγατε. Με τα υλικά της πρότασης Νο 1 φτιάχνεις ένα γεύμα, παίρνεις το κρασί και δυο ποτήρια και πάτε με το αυτοκίνητο σε ένα μέρος με θέα. Βάζετε και την θέρμανση και βλέπετε τη χιονισμένη Αθήνα από ψηλά. Αντέχεις;

4. Απλά μείνετε μέσα. Χωρίς να χρειαστεί να κάνετε κάτι το τρομερό. Μπορείτε απλώς να συζητάτε και να κάνετε σεξ. Όπως στην αρχή της σχέσης σας.

5. Επέλεξε κάτι από την ατζέντα του Y-olo.gr . Τόσα πράγματα σας προτείνουμε  κάθε εβδομάδα. Διάλεξε ένα live, dj set, party και με 10€ θα περάσετε άκρως ερωτικά.

6. (Για τις ελεύθερες) Δείξε την αγάπη σου στις φίλες και τους φίλους. Συγκεντρωθείτε σε ένα σπίτι και παίξτε επιτραπέζια, φάτε, γελάστε. Παίξτε και μπουκάλα για να έχετε και το φιλί που απαιτεί η μέρα. Όπως στα Φιλαράκια στην αλλαγή του χρόνου (Έφερα πάλι παράδειγμα τα Φιλαράκια; Απλή σύμπτωση. Μη νομίζετε ότι έγραψα ολόκληρο κείμενο για να καταλήξω εδώ!)

7. Μαραθώνιος ρομαντικών ταινιών. Μπορείς να τις δεις και να κλάψεις αν ταυτίζεσαι, ή να γελάσεις επειδή τις θεωρείς πολύ ρηχές.