Λύσσαξες πια με το στέκι σου! Δε βαρέθηκες κάθε Κυριακή να πηγαίνεις στο ίδιο μέρος, να πίνεις τον ίδιο καφέ και να βλέπεις τις ίδιες γνώριμες φάτσες;

Εμείς αυτή τη βδομάδα επισκεφτήκαμε τέσσερα πολύ ιδιαίτερα καφέ, που ξεχωρίζουν για το στυλ, τα προϊόντα που προσφέρουν ή ακόμα και για τους εργαζόμενούς τους.

1. ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ

Ποτέ ο χυμός δεν είχε τόσο ενδιαφέρον!

Πρόκειται για ένα juice bar άνοιξε στο Χαλάνδρι που προσφέρει απίστευτους βιολογικούς χυμούς και μας προτείνει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. ΤΟ ΒΑΖΑΚΙ προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά με χυμούς από βιολογικά φρούτα, λαχανικά και γάλα αμυγδάλου τα οποία παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται το σώμα για να λειτουργεί. Δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!
 
INFO: TO BAZAKI juice bar, Αριστοτέλους 33, Χαλάνδρι, 210 6800067


2. Flamme Rouge

Οι ποδηλάτες... βρήκαν το στέκι τους!

Φυσικά, αφού Flamme Rouge είναι το πρώτο cycle cafe bar στην Αθήνα! Το ο εναλλακτικό στέκι απέχει λίγα μόλις μέτρα από το σταθμό μετρό «Κεραμεικός» και μπορεί εύκολα κανείς να το διακρίνει από τα δεκάδες ποδήλατα που έχουν σταθμεύσει στην είσοδο - στο ειδικό bike parking 30 θέσεων -, ενώ το εσωτερικό του θυμίζει αγώνες Cross Country.

ΙΝFO: Flamme Rouge, Τριπτολέμου 26, Γκάζι 2103473903

3. Safe House

Καταφύγιο... με τζάκι και κουβερτούλα!

Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο χώρο, ειδικά για χειμώνα, καθώς θυμίζει πράγματι καταφύγιο. Βρίσκεται σε μια καταπράσινη περιοχή στο Διόνυσο (δεν είναι τόσο μακριά, όσο φαντάζεστε), στο χώρο του κυριαρχεί κυρίως το ξύλο και η πέτρα, ενώ έχει τζάκι, ξύλα και κουβερτούλες για απόλυτη χαλάρωση και θαλπωρή! Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το μπανόφι του.

INFO: Safe House, Λεωφόρος Διονύσου & Βακχών, Διονυσος, 2108005693 & 6938437444

4. Μyrtillo cafe

Το καφέ που δουλεύουν ΑΜΕΑ

Στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου, κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό, υπάρχει ένα καφέ που διάλεξε μια ξεχωριστή πορεία από τις άλλες καφετέριες, γι'αυτό και είναι τόσο ιδιαίτερο.... Το Μύρτιλο διάλεξε ως εργαζόμενους, ανθρώπους που η κοινωνία έβαλε στο περιθώριο, επειδή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Μόνο εάν το επισκεφτείτε, θα καταλάβετε από κοντά πόσο χαρούμενους μπορεί να σας κάνει!

INFO: Μύρτιλο καφέ, Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 6, Νέο Ηράκλειο Αττικής, 2110123176