Τον γιορτάζεις, δεν τον γιορτάζεις, ο Άγιος Βαλεντίνος θα έπρεπε να γιορτάζεται όχι μόνο για τον έρωτα της ζωής σου, τον γκόμενο της ημέρας ή τον φίλο σου της βδομάδας, αλλά και για όλα όσα είσαι ερωτευμένη.

Κι αν είσαι μόνο με τον δικό σου ερωτευμένη, τότε, κοπελιά, δεν είσαι yolo girl αλλά απλά μια pathetic φυσιογνωμία που δεν έχει κανένα άλλο ενδιαφέρον και καμία άλλη ανησυχία από το να περιμένει μήνυμα από τον αγαπημένο της.

«Εγώ θα περάσω τη βραδιά με τον σκύλο μου» μου είπε η φίλη μου τις προάλλες.

«Εγώ θα πάω με τις κολλητές μου για ένα ποτό» μου είπε μια άλλη.

«Εγώ έχω διάβασμα για ένα καινούριο Project που έχουμε στη σχολή και θα ασχολούμαι με αυτό μέχρι αργά!» μου είπε η τρίτη.

Κάποιες από αυτές έχουν Βαλεντίνο, κάποιες άλλες όχι. 

Τι θέλω να πω; Πως η ζωή είναι πολύ μικρή (Yolo!) και πως είναι πολύ κρίμα κι άδικο να είσαι κολλημένη και προσκολλημένη και ερωτευμένη αποκλειστικά με τον φίλο σου, ο οποίος, κακά τα  ψέμματα -δε θέλω να σε στεναχωρήσω μέρα που είναι, αλλά πρέπει να στα πω- , κάποια στιγμή θα φύγει... Κι αν εσύ τότε δεν έχεις έρωτα για άλλα πράγματα, τότε, ξαναγυρνάμε στην pathetic φυσιογνωμία που λέγαμε πριν...

Με τι (πρέπει να) ερωτεύεσαι λοιπόν και γιορτάζεις τούτη την ημέρα (εκτός από τον φίλο σου);

1. Με τις φίλες σου


Αν έχεις βρει την αληθινή φιλία, θα είσαι πάντα «θωρακισμένη» από όλους τους κακούς Βαλεντίνους.

2. Με τη σχολή, τη δουλειά, την απασχόλησή σου

Πολύ δύσκολο, ειδικά αυτές τις εποχές, αλλά αν δεν έχεις πάθος και έρωτα με κάτι που απασχολείσαι καθημερινά, θα βαλτώσεις.

3. Με τα ενδιαφέροντά σου

Μόδα; Στυλ; Ρούχα; Διάβασμα; Θέατρο; Clubbing μέχρι Θανάτου; Ταξίδια; Κάτι από αυτά, όλα αυτά, ή και πολλά πολλά άλλα, είναι το αλατοπίπερο της ζωής. Που σου δίνει ανάσα και γεμίζει την ημέρα σου!

4. Με τη ζωή γενικότερα

 You Only Live Once.

Με όλα τα παραπάνω, εδώ που τα λέμε, τι τον θέλουμε τον γκόμενο;

Happy Valentine's Day!