Το Dinner In The Sky είναι ένα πρότζεκτ που ξεκίνησε πριν από οχτώ χρόνια στο Βέλγιο και έδινε την δυνατότητα στους ανθρώπους να γευματίσουν με την παρέα τους σε ύψος 50 μέτρα πάνω από το έδαφος, ουσιαστικά αιωρούμενοι και καθισμένοι στους πάγκους ενός μεγάλου τραπεζιού. Αυτό ξεκίνησε από την Eventsinthesky, η οποία έρχεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Αθήνα για να δώσει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να δειπνήσουν στον αέρα.

Για την ακρίβεια η Τεχνόπολη είναι αυτή που θα διοργανώσει το όλο event στις 14 Φεβρουαρίου προς τιμήν των ερωτευμένων. Η πλατφόρμα θα σηκωθεί στον αέρα, σε ύψος 50 μέτρων, και θα φιλοξενήσει 11 ζευγάρια για ένα δείπνο τεσσάρων πιάτων συν κρασί και επιδόρπιο, ενώ θα υπάρχει τριμελές προσωπικό, το οποίο θα εξυπηρετεί τους τολμηρούς πελάτες

Στην αρχή, θα γίνονται δύο δείπνα, το ένα στις 19:30 και το άλλο στις 21:30 με διάρκεια μιάμισης ώρα το καθένα. Το κόστος ανά άτομο για ένα πλήρες δείπνο υπολογίζεται στα 120 ευρώ. Ήδη οι κρατήσεις για εκείνη την ημέρα παρουσιάζουν πληρότητα. Για όσους έχουν υψοφοβία, το Dinner In The Sky έχει φροντίσει για την απόλυτη ασφάλεια όσων βρεθούν στην εναέρια πλατφόρμα και έχει προβλεφθεί οποιοδήποτε απρόοπτο.