ΣΙΝΕΜΑ

 

Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Άγγελος Θανάτου (The Woman in Black 2 Angel of Death) του Τομ Χάρπερ

Mε τους: Έλεν Μακρόρι, Τζέρεμι Ιρβάιν, Φίμπι Φοξ, Λιν Μπεστ, Πιπ Πίρς, Νεντ Ντένεχι

 

Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών με επικεφαλής την διευθύντριά τους Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς. Ανάμεσά τους, στον δρόμο για τα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway, βρίσκονται, ο Έντουαρντ, τραυματίας, επιζών ναζιστικής επίθεσης, και ο Χάρι, ένας πιλότος της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, σε αυτό το έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα. Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια, και το μεφιστοφελικό πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν δύσκολη τη ζωή των μαθητών. Θα μπορέσουν όμως άραγε να ξεφύγουν από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα»;

 

Ο κύριος Μόρντεκαϊ (Mortdecai) του Ντέιβιντ Κεπ

Με τους: Τζόνι Ντεπ, Ολίβια Μουν, Γκουίνεθ Πάλτροου, Γιούαν Μακγκρέγκορ, Τζεφ Γκόλντμπλαμ, Πολ Μπέτανι

 

 

O ανέμελος αλλά δαιμόνιος Τσαρλς Μορτντεκάι είναι ένας έμπορος τέχνης που συνήθως εμπλέκεται σε μικροαπατεωνιές. Θα χρειαστεί να διασχίσει όλη την υδρόγειο, οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, ενώ καταδιώκεται από Ρώσους, Βρετανούς κατάσκοπους, έναν διεθνή τρομοκράτη αλλά και την γυναίκα του. Αποστολή του να ανακτήσει ένα κλεμμένο πίνακα που φημολογείται ότι περιέχει μυστικά για το χαμένο χρυσό των Ναζί.

 

Η Φυλή (Plemya / Τhe Tribe) του Μίροσλαβ Σλαμποσπίτσκι

Με τους: Γκριγκόρι Φεσένκο, Γιάνα Νονίκοβα, Ρόζα Μπάμπι

 

 

Περισσότερο από ταινία, η Φυλή είναι μια κινηματογραφική εμπειρία. Δίχως υπότιτλους, δίχως διαλόγους, το φιλμ μπαίνει στα άδυτα ενός σχολείου κωφών και παρακολουθεί μια κοινωνία με δικούς της κώδικες. Εικόνες «ηχηρές», έντονες, δοσμένες νατουραλιστικά, αφηγούνται μια ιστορία βίας και ενηλικίωσης. Η σιωπή κυριαρχεί, γι’ αυτό και η κραυγή των ηρώων είναι ακόμη πιο σπαρακτική. Η «φυλή» του τίτλου, θα μπορούσε να αναφέρεται στον κόσμο των συμμοριών, όπως αυτός σκιαγραφείται στο φιλμ, ή στον κόσμο των κωφών. Πάνω απ’ όλα, όμως, μιλά για την ανθρώπινη φυλή, η οποία, ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος ή φωνής, είναι ικανή για τις πιο φωτισμένες αλλά και για τις πιο ειδεχθείς σκέψεις και πράξεις.

 

Η Θεωρία των Πάντων (The Theory of Everything) του Τζέιμς Μαρς

Με τους: Έντι Ρέντμεϊν, Φελίσιτι Τζόουνς, Έμιλι Γουάτσον, Τσάρλι Κοξ, Ντέιβιντ Θιούλις

 

 

Η ζωή του Στίβεν Χόκινγκ από τις ελπίδες και τα όνειρα να διαπρέψει στην Φυσική και να βρει την αρχή του Κόσμου, μέχρι το ψυχικό καταπλάκωμα από την διάγνωση ότι πάσχει από τη Νόσο Λου Γκέριγκ ή αλλιώς Νόσο του Κινητικού Νευρώνα, περιγράφεται μέσα από τα μάτια του σκηνοθέτη Τζέιμς Μαρς στο The Theory of Everything. Μια ταινία που ήδη έχει αποσπάσει πολλά βραβεία στα Critics Choice Awards, People's Choice Awards, στις Χρυσές Σφαίρες, στα SAG και τα PGA. Ο πρωταγωνιστής, Έντι Ρεντμέιν για να ενσαρκώσει τον Χόκινγκ χρειάστηκε πολλές ώρες πρόβας, βοήθεια από ειδικούς, ενώ κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων δεν σταματούσε να συμπεριφέρεται σαν να έχει αυτό το πρόβλημα εκφυλισμού των νεύρων για να μην χάσει την ροή του ρόλου. Μια αριστουργηματική ερμηνεία που βασίζεται στις κινήσεις και τις εκφράσεις που εγκλωβίζονται σε βουβές κραυγές και εν τέλει ένα συνταίριασμα αρμονικό με τη Νόσο, που κάνει την ζωή του Χόκινγκ πιο γλυκιά. Από κοντά και η Φελίσιτι Τζόουνς, επίσης υποψήφια για Ά Γυναικείο στα Όσκαρ που υποδύεται τη γυναίκα που πήρε την απόφαση να αφήσει την ζωή της στο 20χρονο κοριτσάκι και φόρτωσε στις πλάτες της τον άντρα της, τα δύο τους παιδιά και την ψυχική εξαθλίωση της.

 

ΠΟΤΟ

 

Πλυντήριο Bar

Σε ένα στενό επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, μεταξύ Κεραμεικού και Μεταξουργείου, το Πλυντήριο ετοιμάζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένα trash party που θα σου φέρει αναμνήσεις. Σε συνδυασμό με τα φθηνά ποτά (5€ το ποτό, 3-4,50€ οι μπύρες) ξέρεις ότι δεν θα χρειαστείς πολλά για την αφθονία. Η αφθονία θα έρθει με τις μουσικές, τον χορό και τον κόσμο που το γεμίζει από τη 01:00 και μετά. Έχει και πριβέ χώρο πίσω από ηλεκτροφόρα κάγκελα με προειδοποιητικές πινακίδες, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πλυντήρια από τον χώρο για ξέπλυμα ρούχων και... διασκεδαστικής μουσικής.

Κολοκυνθούς 30 & Λεοννατου 5-7, Μεταξουργειο

 

Molly Malones

Μια αυθεντική Irish Pub στην καρδιά της Γλυφάδας που γεμίζει κάθε βράδυ από Τετάρτη ως Κυριακή με φανατικούς μύστες της μπύρας. Τα ιρλανδικής προφοράς αγγλικά είναι σύνηθες άκουσμα εδώ. Ο κατάλογος περιλαμβάνει 18 ετικέτες μπύρας, irish, scotch, malt και special ουίσκι, ενώ από φαγητό έχει μεταξύ άλλων πικάντικες φτερούγες, κλασσικά νάτσος, κοτόπουλο goujons, κροκέτες ψαριού, burger και κρεατικά.

Γιαννιτσοπούλου 8, Γλυφάδα, 21 0894 4247

 

ΦΑΓΗΤΟ

 

Ancho Mexican Grill

Νεανικό, σύγχρονο taco bar από αυτά που αφθονούν στις ΗΠΑ, συνδυάζει καλιφορνέζικες και μεξικάνικες γεύσεις. Είτε σε τραπέζι είτε στα stands θα κάνεις την αρχή με μια margarita ή μια από τις μπύρες του καταλόγου και στη συνέχεια θα γευτείς πιάτα του αμερικάνικου Νότου και του Μεξικό όπως τάκος με ψιλοκομμένο ψητό μοσχάρι και jacket potatoes με chili con carne, nachos, carnitas, quesadillas, fajita vegetables συνοδευόμενα από σος.

Γυφτοπούλου Γρηγορίου 9 & Κολοκοτρώνη, Χαλάνδρι

 

Barque

Μια grill pub-resto που κάνει θραύση στη Νέα Ερυθραία τόσο για τον χώρο της όσο και για το φαγητό της. Ένα στέκι προσωπικότητων, το Barque σε περιμένει είτε στην μεγάλη του μπάρα για ένα ποτό είτε στα τραπέζια και τα stand για εκλεπτυσμένο φαγητό σε λογικές τιμές. Έχει και ανοιχτή κουζίνα για να δεις και την παραγωγική διαδικασία. Από τα δυνατά του χαρτιά είναι η πίτα ανοιχτή με μοσχαρίσια μάγουλα από τον ξυλοφουρνο του, η ταλιάτα από onglet στη σχάρα και τα καλοψημένα κρεατικά του.

Χαρ. Τρικούπη 127, Νέα Ερυθραία, 2108002201

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

 

Insomnia @ metamatic:taf

To metamatic:taf φιλοξενεί την έκθεση Αϋπνία που εγκαινιάζεται την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015 στις 20:30. Η έκθεση «Αϋπνία» σε επιμέλεια των Αλέξανδρου και Χρήστου Μπουρελιά (boubrothers), είναι μια οργανική σκηνογραφική εγκατάσταση, μια απεικόνιση διαδοχικών σωματικών «εμμονών» της νεκρής ή εκδιωγμένης φύσης που εξ ορισμού δεν θα μπορούσε να βρίσκεται σε κατάσταση αποδεκτής ηρεμίας. Οι συμμετέχοντες δημιουργοί από τον χώρο των εικαστικών και παραστατικών τεχνών εκφράζουν χρησιμοποιώντας ποικίλα δημιουργικά μέσα, τον «μη ύπνο» κατά την διάρκεια του οποίου το «ρεαλιστικό ή μη ρεαλιστικό» χρίζει διαφορετικής προσοχής και ερμηνεύει την εγρήγορση υπερτροφική πλέον, όπως διαταράσσει την όποια γαλήνη υποσχόταν ο ύπνος.

Πηγή:www.monopoli.gr

 

ΘΕΑΤΡΟ

 

About Sex @ BlackBox

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα τον Μάρτιο στο Μelbourne International Comedy Festival, η νέα παράσταση της Κατερίνας Βρανά με τίτλο "About Sex" θα παρουσιαστεί σε 5 προπαραστάσεις (previews) στην αγγλική γλώσσα κυρίως, στο Blackbox του 104 και με ειδική τιμή εισιτηρίου.

2103455020 - 6940290312, Προπαραστάσεις: από 28 Ιανουαρίου έως 25 Φεβρουαρίου, κάθε Τετάρτη στις 21.00 , Διάρκεια: 60 λεπτά (χωρίς διάλειμμα), Γενική είσοδος: 6€ 

Πηγή:www.monopoli.gr

 

Τερματικός Σταθμός @ Θέατρο 104

Το Θέατρο 104 παρουσιάζει τη παράσταση "Τερματικός σταθμός" από 28 Ιανουαρίου και για 20 μόνο παραστάσεις, του Κωνσταντίνου Δ. Τζαμιώτη, υποψήφιο συγγραφέα για το βραβείο μυθιστορήματος στα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας. Βρισκόμαστε σ' ένα βαγόνι τρένου. Τέσσερις επιβάτες. Τέσσερις συναντήσεις στο ίδιο βαγόνι, στην ίδια θέση, στην ίδια διαδρομή. Ένας παράξενος επιβάτης ξεκινά την κουβέντα, στήνοντας ένα παιχνίδι με τον καθένα ξεχωριστά. Τους ωθεί να του εκμυστηρευτούν κάτι απ' τη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Ορέστης Τάτσης, Παίζουν: Επιβάτης Α: Παναγιώτης Ξενάκης, Επιβάτης Β: Άρης Τσαμπαλίκας, Επιβάτισσα Γ: Διονυσία Σακελλαρίου, Επιβάτης Δ: Στέλιος Πατσιάς 

Ευμολπιδών 41, Γκάζι, 2103455020, Μέρες και ώρες παραστάσεων: από 28 Ιανουαρίου Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.15, Διάρκεια: 90' χωρίς διάλειμμα, Τιμή εισιτηρίου: γενική είσοδος 12€, μειωμένο/φοιτητικό 8€ 

Πηγή:www.monopoli.gr

 

DJ SETS/PARTY

 

29/01: @ Senza

Για πρώτη φορά στο χώρο του Senza αυτη την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου θα βρίσκεται η Sistah Jammaroots μαζί της ο DUBYLON-G ( Nikos Korkovilis ) συνοδεύοντας τη απο τα decks ,ακούσματα inna reggae,dub ,soul & jam session. Θα ακολουθήσει djset απο Vlastur , Satis για ενα δυνατό βραδυ γεμάτο μουσικά vibe's και χρώμα. (Jungle,dubstep,ragga,dub vibes ,dnb etc).

Λέκκα 23-25, Σύνταγμα, Είσοδος ελεύθερη, Ώρα: 22:00

 

30/1: No Strings, Phaedon, Tolis Q @ The Apartment

Στο πλαίσιο των Arlekink Nights, μοιράζονται τα decks με deep και tech house ρυθμούς

Κολωνού 76, Μεταξουργείο,  2105246340, Τιμές : Είσ.: € 5, Ώρα: 11.30 μ.μ.

 

Lamache @ Six D.O.G.S.

Ο Γάλλος αναγνωρισμένος DJ, παραγωγός και ιδιοκτήτης του νεοσύστατου label Discobar, ο Thibaut Machet (aka Lamache), έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα house-techno DJ set με τους Anestie Gomez και Pan.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 2103210510, Είσοδος δωρεάν, Ώρα: 00:00

 

Modulation @ Senza

Techno party στο υπόγειο με τους George Apergis, Morah και Simos Ares.

Λέκκα 23-25, Σύνταγμα, 6944599283, Είσοδος ελεύθερη, Ώρα: 23:00

 

Blend presents Ilario Alicante @ Nid

Από το δυναμικό της Cocoon και της Cecille, o Ιταλός παραγωγός της techno επιστρέφει στην Αθήνα καλεσμένος του Blend. Τη βραδιά συμπληρώνουν οι Μikee και Sysex.

Πατριάρχου Ιωακείμ 37, Κολωνάκι, 2107221558, Είσ.: € 13, Ώρα: 23:00

 

Alceen w/Mixed H @ Pixi

Την Παρασκεύη 30 Ιανουαρίου το PIXI παρουσιάζει τον Έλληνα παραγωγό και dj Alceen μαζϊ με τo δίδυμο των Mixed H να πλαισιώνουν το Dj Booth της βραδιάς .

Ευμολπιδών 11, Γκάζι, Είσοδος: 10€, Ώρα: 23:00

 

31/01: K.atou, Zorz, Jose Amba & Klaap, Nerize @ Casa Bostani

Τρεις dj και ένα duet ενώνουν τις δυνάμεις τους στα decks με ζεστούς underground dance ήχους.

Λεωφ. Αλεξάνδρας 34, Πεδίον Άρεως, 2108233352, Είσ.: € 7 (με ποτό), Ώρα: 00:00

 

Spooky Boogie @ Φουάρ

Αναδρομή στην καλή ιστορία της house και σε όλα όσα οδήγησαν σε αυτή από τους Ήχο Ανοχής και Con Seannery.

Μητροπόλεως 72 & Χριστοπούλου,2103211381, Είσοδος ελεύθερη, Ώρα: 22:00

 

Marsha invites Nikolas Gale @ Pop Up

Η Marsha υποδέχεται στα decks τον Nikolas Gale για ένα party με deep house και tech house ρυθμούς.

25ης Μαρτίου 13, Πλ. Νέας Σμύρνης, 6946658700, Είσοδος ελεύθερη, Ώρα: 23:00

 

TRISH VAN EYNDE ( F Communications/ Sino / Subject Detroit) + KLAINA (Motorcity Sounds, Subject Detroit) + DIMITRI.S (Mystik) @ Vice Versa

Μία από τις λίγες γυναίκες που χρησιμοποιεί πραγματικά 3 πικάπ για mixing. Αυτή η ικανότητα, για mixing μελωδιών μαζί με την αγάπη της για το Ντιτρόιτ και την φουτουριστική μουσική που "κρατάει" την αλήθεια, δημιουργώντας έτσι τον δικό της ήχο, δεν θα σας αφήσει ασυγκίνητους. O Klaina αποτελεί ενεργό δύναμη στο Βέλγιο στην techno σκηνή για χρόνια. Τα DJ-set και οι παραγωγές του είναι αυτά που τον αντιπροσωπεύουν, εκφράζοντας τον εσωτερικό του κόσμο. Η επιθυμία του να δώσει κάτι στους ανθρώπους. Σήμερα, με τα παραδοσιακά, και ηλεκτρονικά μέσα ο Klaina συνεχίζει το δικό του μονοπάτι μέσα από τον ηλεκτρονικό κόσμο, φιλοξενώντας και προωθώντας την ραδιοφωνική εκπομπή "Motorcitysounds" , σε συνεργασία με την Trish Van Eynde.

Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι, Αθήνα, 6988360514, Είσοδος ελεύθερη, Ώρα: 23:00

 

LIVE/ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ/ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ

 

29/01: Acid King + Black Cobra @ Κύτταρο

Δύο από τα σημαντικότερα ονόματα του αμερικάνικου underground heavy ήχου, σε μια σπάνια εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους: οι θρυλικοί stoner metal προπάτορες Acid King και το θυελλώδες sludge ντουέτο των Black Cobra θα συναντηθούν στη σκηνή του Κύτταρο Live Club για μια καθηλωτική stoner/sludge επίδειξη βαρύτητας.

Ηπείρου 48, 2108224134, Τιμές εισιτηρίων, σημεία προπώλησης και ώρες εμφάνισης, θα ανακοινωθούν σύντομα

 

30/01: The Raveonettes @ Gagarin 205

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους sold out εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους, το αγαπημένο μας ντουέτο, μας επισκέπτεται στα πλαίσια της προώθησης της νέας, έβδομης δισκογραφικής τους δουλειάς με τίτλο "Pe' ahi". Οι Sune Rose Wagner και Sharin Foo είναι παλιοί γνώριμοι του ελληνικού κοινού.  Η μελωδική και ταυτόχρονα σκοτεινή τους Shoegaze - Garage - Pop έχει αποτελέσει τoν trade mark ήχο τους, τον οποίο έχουμε λατρέψει! Πατώντας μουσικά πάνω στη βαριά κληρονομιά των Jesus and Mary Chain και Velvet Underground, οι Raveonettes δεν διστάζουν να τερματίσουν τους ενισχυτές τους και να μας παρασύρουν στον μοναδικό τους ρυθμό.

Λιοσίων 205, Εισιτήριο: 20€ προπώληση, 25€ ταμείο, Σημεία προπώλησης: Ticket House (Πανεπιστημίου 42), The Lab Records (Θεμιστοκλέους 86, Εξάρχεια)

 

Monster Magnet @ Gazi Music Hall

Ηeavy rock, stoner, fuzz, space rock, προπάτορες της ψυχεδέλειας και μπάσταρδοι γιοι των 70s. Αυτούς και άλλους πολλούς χαρακτηρισμούς έχουν χρησιμοποιήσει κατά καιρούς διάφοροι προκειμένου χα περιγράψουν τη μουσική των Monster Magnet. 25 χρόνια πριν ξεκινά το ταξίδι στο χρόνο για την αρμάδα του Dave Wyndorf κάπου στο New Jersey.  Μπολιάζοντας το ψυχεδελικό ροκ των 60s και των 70s με τις τραχείς μπασογραμμές των Hawkind και fuzzαριόζικη ατμόσφαιρα οι Monster Magnet έκαναν τα πρώτα τους δισκογραφικά βήματα με τα Spine of God και Superjudge να προκαλούν δικαιολογημένα πολύ θόρυβο γύρω από το όνομα της μπάντας.Την συναυλία θα ανοίξουν οι Half Gramme of Soma και οι Solarmonkeys.

Ιερά Οδός 7, Εισιτήρια: 28€, Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), 210 3608366, Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, 2103801464, Metal Era, Εμμανουήλ Μπενάκη 22, 210 3304133

 

Ματούλα Ζαμάνη @ Σταυρός του Νότου Club

Η Ματούλα Ζαμάνη, μία από τις πιο δυναμικές περσόνες της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, με τη στεντόρεια και αισθαντική φωνή, ξεκινάει τις εμφανίσεις της στην Αθήνα.

Θαρύπου 35, Νέος Κόσμος, 210 9226975, Είσοδος 12€ με μπύρα-κρασί

 

31/01: Remi & The Dazzlers The Folk & Roll Show W/Sofia Filonos @ Χυτήριο

Ο τραγουδοποιός Remi, η μπάντα του, και οι χορευτική ομάδα ‘The Dazzlers” ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη φωνή της Σοφίας Φίλωνος και ανεβάζουν το μουσικο-χορευτικό “Folk & Roll Show” στο θέατρο Χυτήριο. Ίσως η μοναδική ελληνική μπάντα σε folk, country, bluegrass και rock & roll χρώματα, με αυθεντική μουσική και διασκευές από τραγούδια σταθμούς και soundtracks γνωστών ταινιών. 

Ιερά Οδός 44, Γκάζι, Ώρα: 22:00, Κρατήσεις: 2103412313, Είσοδος: 5 ευρώ, Προ-πώληση: 4 ευρώ(περιορισμένος αριθμός)

 

Stephen O'Malley + Aluk Todolo @ Fuzz Live

Οι 3 Shades of Black παρουσιάζουν τους: Stephen O’Malley [Sunn O))), KTL, Khanate, Burning Witch] + Aluk Todolo ζωντανά στην Αθήνα. Ο Stephen O’Malley είναι κάτι περισσότερο από ένας σημαντικός καλλιτέχνης για μας. Είναι ένας απόμακρος πατέρας στις βαθύτερες εμπνεύσεις μας. Και για τον κόσμο, οφείλει να αναγνωρίζεται ως ένας απ’τους ριζικούς δημιουργούς που έχει δει αυτή η εποχή. Μια δημιουργία που συγχέεται με την αποδόμηση για να δημιουργήσει και κατ’αυτόν τον τρόπο είναι πλήρης με τον εαυτό της.Οι Aluk Todolo, (η μέθοδος των προγόνων), βυθίζονται μέσω τον λεπτοφυέστερων στρωμάτων μέχρι το απέραντο κενό και επιστρέφουν με μια ψυχεδελική έκρηξη. Όσο σκοτεινοί όσο οι πιο αρχαϊκές εκφράσεις της ψυχής, όπως στέκεται και αναπολεί την πτώση της, μας λένε της ιστορία ενός ηχοτοπίου εν απωλεία λέξεων, με λεπτοφυείς γραμμές φωτός να είναι ονόματα ιδεών που διαλύονται σε παχύ σκοτάδι. Και εκεί έρχεται η έκσταση και σε συνεπαίρνει. Είναι μια συνεχής σπειροειδής τελετουργία που σε υποχρεώνει να την ακολουθήσεις. Τίποτα δεν είναι περιττό, όλα είναι δυνατά.

Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, 210 3450817, Τιμή: 20€