Το κατάλληλο ντύσιμο και ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός, μπορούν να καμουφλάρουν τέλεια ... τη μικρή σου ατέλεια! Εξάλλου και μια κανονική γυναίκα, μπορεί να μη δείχνει ωραία σ' ένα ρούχο που δεν την κολακεύει ή να φαίνεται με παραπανίσια κιλά ενώ δεν έχει. Γι' αυτό, δες τις παρακάτω 12 στιλιστικές προτάσεις και εφάρμοσε τις στο καθημερινό σου ντύσιμο:

1. Παλτό με διπλό φερμουάρ, χωρίς γιακά όμως! 

2. Πουλόβερ με γεωμετρικά σχέδια ή έντονες διχρωμίες που σταματά στο σημείο που σε κολακεύει. Αν έχεις λεπτά πόδια να σταματάει στη μέση , αν όχι σς είναι πιό μακρύ. Φρόvτιζε τα πουλόβερ και γενικά τα πλεκτά να είναι σε άνετο  μέγεθος, για να μην είναι πολύ στενό και να ταιριάζoυν  έτσι με πιο εφαρμοστό "ήσυχο" μονόχρωμο παντελόνι. 

3. Εμπριμέ κιμονό που ''σπάει'' κι αυτή τη μαυρίλα του ντυσίματος σου. Δε χρειάζεται να είναι υπερβολικά μακρύ, γιατί αλλιώς θα θυμίζει μια ρόμπα που είχε η γιαγιά μου.

4. Dogtooth εφαρμοστή φούστα που να φτάνει μέχρι το γόνατο, συνδύασε τη με ψηλά μποτάκια.

5. Ψηλόμεσο εμπριμέ παντελόνι, συνδυασμένο με μονόχρωμο μπλουζάκι .. τονίζω το μονόχρωμο γιατί αλλιώς είναι κίνδυνος - θάνατος! Κι όλα αυτά αν δεν έχεις ...κοιλίτσα.

6. Βελούδινο skater dress, με μια λεπτή ζώνη. Ας μην είναι πολύ κοντό (εκτός αν έχεις λεπτά καλοσχηματισμένα πόδια) και μπορεί να συνδυαστεί και με μποτάκι χωρίς τακούνι. Απόφυγε να φορέσεις πολλά αξεσουάρ, ενώ πρόσεξε πολύ το φάκελο που θα κρατήσεις, προτιμώ σε μαύρο όσο ξενέρωτο κι αν είναι.

7. Φόρεμα κρουαζέ, αυτό που τυλίγεται σαν φάκελος δηλαδή που δένει με ζώνη μπροστά. Αυτή μάλλον είναι η αγαπημένη μου πρόταση. Αυτό το φόρεμα κρύβει πολλά χωρίς να ουρλιάζει '' κρύβω τα πιασίματα της''!

8. Πλεκτό πανωφόρι- ζακέτα με ενιαία μανίκια χωρίς ραφές. Σε προστατεύει από το κρύο, κρύβει με χάρη ό,τι θες να κρύψεις. Μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ, άσε που σου αφήνει περιθώρια να οργιάσεις χρωματικά.

9. Άλλη μια ζακέτα με διάφορα ασύμμετρα κοψίματα που τραβούν το μάτι από την σιλουέτα. Δεν τα βαρέθηκες τα μονοκόμματα; Προτίμησε ένα χρώμα που να πηγαίνει με όλα και να μην είναι το κλασικό μαύρο/ άσπρο. Χακί;

10. Dogtooth φόρεμα που να είναι στενό πάνω και να ανοίγει από το στήθος και κάτω. Αυτό το μοτίβο αλλά και το σχέδιο είναι υπέρ σου, μην αγχώνεσαι!

11. Φλοράλ παντελόνι που να μην είναι εφαρμοστό αλλά όχι και πολύ φαρδύ, κατά προτίμηση να είναι ακριβώς στη μέση σου και λίγο πιο χαλαρό στα πόδια. Ναι και με τσέπη! Εξάλλου, το φλοράλ καθώς και το 'εντονο μπλε είναι μέσα στα trends για τη σεζόν άνοιξη-καλοκαίρι 2015! Συνδυάσε το με τακούνι, χαρίζει πόντους!

12. Ένα κοντόσκουρόχρωμο ουδέτερο top . Aκριβώς στο μέγεθος σου και να φτάνει λίγο πιο κάτω  από το στήθος μπορεί να φορεθεί με μια ψηλόμεση φούστα ή και παντελόνι. To δερμάτινο είναι εποχικό -δηλαδή δεν φοριέται καλοκαίρι  αλλά είναι μια χαρά για τη βραδινή σου έξοδο. Κι ένα απλό μαύρο top δηλαδή, άντε καμιά πούλια ή χάντρα στα μανίκια, θα ήταν εξίσου καλό!