Το κοντό μαλλί είναι τάση, είναι τρέλα, είναι το νέο μακρύ. Σε κάνει να δείχνεις πιο μικρή, πιο στιλάτη, ενώ τα μαλλιά σου αυτά καθ αυτά όχι μόνο δείχνουν αλλά είναι και πιο υγιή! Κι αυτά στα λεει μία ορκισμένη ex μακρυμαλλούσα.

Το πώς εγώ αποφάσισα να κόψω προσφάτως το μαλλί μου είναι μία μεγάλη ιστορία την οποία αξίζει να μoιραστούμε σε επόμενο post. Ως εδώ όλα καλά. Το νέο μου μήκος - ένα μακρύ καρέ - είναι πράγματι πολύ ωραίο. Μόνο καλά λόγια άκουσα και ειδικά από άντρες...

Κι αυτό ήταν μεγάλη επιβεβαίωση γιατί για μένα το μακρύ μαλλί ήταν πάθος. Εμμονή. Κόλλημα, ρε παιδί μου. Όπως η Καρντάσιαν δεν υπάρχει χωρίς τον huge πωπό της έτσι κι εγώ δεν υπήρχα χωρίς ένα μήκος απ΄τους ώμους και κάτω.

Τέλος πάντων το θέμα, όμως, δεν είμαι εγώ. Είμαστε εμείς. Εμείς που έχουμε πλέον κοντό μαλλί και αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε τί βραδινό χτένισμα μπορείς να κάνεις σε κοντά μαλλιά; Πάνε τα σινιόν, πάνε οι κότσοι και οι περίτεχνες μπούκλες. Καί τί μένει;

Ευτυχώς πολλές ιδέες. Kαι για να μην ψάχνεις -επειδή εγώ ανησυχούσα πιο πολύ από σένα- έψαξα και βρήκα όχι μία αλλά 25 ιδέες. Βραδινά χτενίσματα σε μέτριο και κοντό μήκος, λοιπόν, για να διαλέξεις ανάλογα με τον τύπο σου ή το style που θέλεις να υιοθετήσεις τις γιορτινές αυτές μέρες. Ροκ, κλασικό, ρομαντικό, tomboy, ρετρό, εκκεντρικό... Κι επειδή όπως λέει και η Apivita: Υοur hair talks"!  Ακου τί έχει να σου πει το νέο μαλλί σου: Δοκίμασέ τα, όλα.

Short-haired darlings, δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες, εμπνευστείτε και δώστε άλλες διαστάσεις στο κοντό σας μαλλί.

Φωτογραφίες