Κακά τα ψέμματα. Του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια γιορτή που την γιορτάζετε πρωτίστως εσείς οι γυναίκες και δευτερευόντως οι φίλοι σας. Αλλά και όταν το κάνουν, το κάνουν για να ευχαριστηθείτε εσείς. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θέλουν να την περάσουν και εκείνοι το ίδιο καλά. Τύπου αφού μπήκαμε στον χορό ας χορέψουμε. Και μπορεί να ψάχνει ο ταλαίπωρος με τις ώρες για το κατάλληλο δώρο για σας, αλλά για το δικό του δώρο δεν θα χρειαστεί καθόλου ταλαιπωρία. Ελάχιστη για να μην λέμε και ψέμματα. 

Υπάρχουν λίγα και συγκεκριμένα δώρα που μπορείς να του κάνεις. Η λέξη εδώ αποκτά μια ευρύτερη έννοια που πιθανότατα να ξεφεύγει από το καθαρά υλικό κομμάτι και να είναι δισυπόστατη. Είναι όμως αρκετά πιθανό να μην σου πει με ειλικρίνεια τι ακριβώς θα ήθελε γι΄αυτό αν τον αγαπάς όσο κι αυτός άκουσε με και μετά βάλε τον να διαβάει Y-olo.gr για να με ευχαριστήσει.

1.Να μην γιορτάσετε εν δόξη και τιμή τον Βαλεντίνο. Τόσα χρόνια αυτός συμμετέχει στο πανηγύρι για να χαρείς εσύ, γιατί ξέρει ότι είναι σημαντικό για εσένα. Φέτος οφείλεις να ανταποδώσεις χαμηλώνοντας λίγο την ταχύτητα. Να υπάρχει μια παραπάνω προσοχή, αλλά όχι υπερβολικά πράγματα όπως ροδοπέταλα στο κρεβάτι και ρεσό αναμένα στον διάδρομο.

2.Να τον αφήσεις να βγει με τους φίλους του το Σάββατο. Ένα δώρο με βραχυπρόθεσμο αντίκτυπο. Μπαίνει σε τόσο κόπο και κάνει τόσα πράγματα μαζί σου ένεκα της γιορτής. Δώσε του αυτή την υπόσχεση και τήρησε την, χωρίς υστερίες και χωρίς να του στέλνεις διαρκώς μηνύματα για το που είναι και τι κάνει.

3.Φτιάξε το αγαπημένο του φαγητό. Μεταξύ των σπέσιαλ καταστάσεων που θα έχεις ετοιμάσει ή θα ετοιμάσει αυτός είναι και ένα δείπνο πριν το "κυρίως πιάτο".

4.Όχι έξοδος ζευγαριών. Καλά κορίτσια οι φίλες σου, σχετικά καλοί τύποι και τα αγόρια τους. Αλλά αυτό το πράγμα να κανονίζεις να βγαίνεται ζευγαράκια μαζί και να γλιστράνε οι περαστικοί από την υπερμεγέθη συσσώρευση μελιών δεν αντέχεται. Μην κοιτάς που δεν μιλάει. Μήν κοιτάς που δεν μιλάνε και οι φίλοι των φίλων σου. Αν δεν τους είχαν πάρει τη μιλιά τώρα θα έβγαζαν βρυχηθμούς.

5.Στριπτίζ. Δεδομένου ότι το σεξ το τιμάτε σχεδόν επί καθημερινής βάσης, το ιδιαίτερο για τον Άγιο Βαλεντίνο πρέπει να είναι αυτό. Αν του κάνεις αυτό το δώρο θα είναι σαν να του έχεις πάρει Porsche, σκάφος και ένα ακριβό ρολόι μαζί. Μόνο που δεν θα του έχεις πάρει αυτά. Αλλά έπιασες το νόημα.

6. Μην του κρατήσεις μούτρα αν δεν έχει όρεξη για νταβαντούρια. Από αυτό και μόνο αντιλαμβάνεσαι πόσο ολιγαρκείς άνθρωποι είμεθα.Είναι λογικό να έχει ψιλομπουχτίσει με το όλο happening. Άσε του αυτό το ελεύθερο να δυσανασχετήσει και μην του πεις κάτι. Θα ηρεμήσει και θα αρχίσει μόνος του τις γλύκες.

7. Ένα διήμερο κάπου ήσυχα και απομονωμένα. Για μια φορά βγάλε από πάνω του αυτό το φορτίο και κάνε τα κουμάντα σου. Αυτός θα οδηγήσει ως εκεί. Εσύ κάνε τις κρατήσεις και στείλε του μήνυμα να βρεθείτε στον σταθμό των ΚΤΕΛ.