Με το κέρατο συμβαίνει ότι και με τις δίαιτες. Ξέρεις ...αυτές που αρχίζουμε κάθε Δευτέρα. Το πρωί ξυπνάς αποφασισμένη να αρχίσεις μία super υγιεινή διατροφή. Ξεκινάς τρώγοντας ένα πολύ σωστό πρωινό αλλά όσο περνάει η μέρα, πολύ συχνά, εμφανίζονται πολλές και διάφορες αφορμές,πειρασμοί  που μας κάνουν και υποκύπτουμε σε ατασθαλίες. Μέχρι που έρχεται η ώρα που  και επιστρέφοντας σπίτι, από τη Σχολή, τη δουλειά είμαστε έτοιμοι να καταβροχθίσουμε ότι βρίσκεται μπροστά μας.Μαζί και το ψυγείο,

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την απιστία!

Γύρω στο απόγευμα, λοιπόν, και συγκεκριμένα μετά τις 6 είναι η ώρα που είναι πιο πιθανό να απιστήσουμε ή να υποκύψουμε σε κάθε είδος ερωτικού πειρασμού και όχι αργά το βράδυ όπως πιστεύαμε οι περισσότερες. Και λιγότερο στόχο δίνεις και  πιο εύκολα και πιστευτά ξεγλυστράς  το απογευματάκι -με μία καλή  δικαιολογία "πάλι  μου φόρτωσε  δουλειά ο κακός διευθυντής πριν φύγω"- παρά  μετά τις 9 το βράδυ. 

Νέα έρευνα -αγνοώ ποιού Πανεπιστημίου- ίσως του Πανεπιστημίου της Ζωής-  έξειξε ότι τα πρωινά δείχνουμε τον καλύτερο  πιστό εαυτό μας, αλλά όσο πλησιάζουμε προς το απόγευμα απομακρυνόμαστε από την προσπάθειά μας να είμαστε “καλά παιδιά” και πέφτουμε με τα μούτρα στην αμαρτία. Επομένως σταμάτα να ανησυχείς για τα βράδια που σου λέει οτι θα πάει για σουβλάκια με την αντροπαρέα και  άρχισε να τσεκάρεις τα απογευματικά καφεδάκια και τα μεσημεριανά meetings.