Η νέα συλλογή κοσμημάτων VALENTINE’S 2015 της PANDORA είναι γεμάτη αγάπη, έρωτα και συναισθήματα. Τα νέα πολύτιμα σύμβολα αποπνέουν ρομαντισμό και αποτυπώνουν τη δέσμευση για αγάπη και αφοσίωση, τώρα και για πάντα, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα αγάπης!

Στα νέα σχέδια κυριαρχούν διαχρονικά σύμβολα αγάπης, λαμπερές καρδιές και φυσικά η λέξη Love! Ιδιαίτερα, περίτεχνα σύμβολα, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και μενταγιόν διακοσμημένα με κυβική ζιρκόνια, μασίφ ασήμι 925ο και πολύτιμο χρυσό 14Κ λάμπουν και αποπνέουν τρυφερότητα.

Η λέξη «αγάπη-love»βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας συλλογής για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με μία μοναδική γραμματοσειρά από μασίφ ασήμι 925ο διακοσμημένη με λαμπερή κυβική ζιρκόνια, και στέλνει το πιο γλυκό μήνυμα. Η νέα συλλογή κοσμημάτων, πλημμυρίζει κυριολεκτικά από διαχρονικές καρδιές διακοσμημένες με πολύτιμα υλικά, που συμβολίζουν τους δεσμούς αγάπης και αφοσίωσης. Δημιουργήστε ένα μοναδικό κόσμημα, εμπνευσμένο από τη δική σας ξεχωριστή ιστορία αγάπης, συνδυάζοντας σύμβολα που αιχμαλωτίζουν αξέχαστες ρομαντικές στιγμές!

Η συλλογή εκπέμπει αγάπη από παντού και στέλνει μέσα από τα κοσμήματά της το μήνυμα του έρωτα, της αιώνιας πίστης και της αφοσίωσης. Η φετινή γιορτή του έρωτα θα σας μείνει αξέχαστη, αν προστεθεί στη συλλογή σας ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό σύμβολο που θα σας θυμίζει όλες τις όμορφες στιγμές αγάπης που έχετε ζήσει μαζί! Αν όμως προτιμάτε τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια, η PANDORA θα σας μαγέψει με κομμάτια από14kχρυσό και μασίφ ασήμι που αποτυπώνουν το απόλυτο σύμβολο της αγάπης, την καρδιά. Ρομαντικά δαχτυλίδια, διακοσμημένα με λαμπερή κυβική ζιρκόνια, τρυφερές καρδιές ή τη λέξη Love, αποτελούν τη σύγχρονη εκδοχή έκφρασης για την αγάπη.

Τα μοναδικά και ξεχωριστά κοσμήματα PANDORAχαρακτηρίζονται από προηγμένη δεξιοτεχνία και χειροποίητες λεπτομέρειες αφού είναι δημιουργίες υψηλής ποιότητας και αισθητικής για ξεχωριστές περιστάσεις. Σχεδιάζονται στη Δανία και κατασκευάζονται από χρυσό 14 καρατίων, ασήμι 925 ύψιστης ποιότητας, με ημιπολύτιμους λίθους και αναδεικνύουν τη μοναδικότητα κάθε γυναίκας, ενώ αποτελούν ένα ανεκτίμητο δώρο για κάθε περίσταση. Τα κοσμήματα PANDORA εκπληρώνουν την περιβαλλοντική ευθύνη της εταιρείας, αφού όλα τα πολύτιμα υλικά που χρησιμοποιεί προέρχονται από αξιόπιστες πηγές. Κάθε δημιουργία προσθέτει αξία και βιωσιμότητα, ενώ δίνει στα κοσμήματα προστιθέμενη αξία.

Περισσότερες πληροφορίες για την πλούσια συλλογή κοσμημάτων PANDORAθα βρείτε στο www.pandora.netκαι στη σελίδα PΑΝDORAGreece στο Facebookwww.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας στο www.pandorashop.gr

Φωτογραφίες