Οταν σου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να φορέσεις γυαλιά, αντέδρασες λες και σου είπε να βάλεις εξωτερικά σιδεράκια και να κυκλοφορείς με αυτά δημόσια. Κακώς. Πολύ κακώς. Κι αυτό γιατί το γυαλί είναι η ευκαιρία που σου δίνει η μυωπία να αποκτήσεις μερικούς πόντους γοητείας παραπάνω. Ή πολλούς παραπάνω. Για την ακρίβεια έρευνα που είχε γίνει το 2011 αποδείκνυε ότι τα γυαλιά κάνουν τις κοπέλες να φαίνονται ως και 75% σέξι.

Πρώτα και κύρια το γυαλί είναι συνώνυμο του σοφιστικέ. Όσο το φοράς αποπνέεις μια εικόνα μιας κοπέλας με πολύ βάθος στην προσωπικότητα, ικανοποιητικό πνευματικό επίπεδο, με αναζητήσεις και ένα μυστήριο να καλύπτει πλευρές του χαρακτήρα της. Σίγουρα πάντως σου δίνουν ένα πιο επιστημονικό ύφος.

Δεύτερον, τα γυαλιά είναι ένα αξεσουάρ που μπορεί να προκαλέσει την προσοχή και να δει αυτός που σε ενδιαφέρει όλο το πακέτο. Είναι το αξεσουάρ που θα φέρει την απαραίτητη προσοχή στο στυλ σου. Για να στο πω εύσχημα, το γυαλί είναι το νέο «ξανθό μαλλί» ή το νέο «φοράω στρινγκ»!

Το γυαλί είναι συνώνυμο του geek και ξέρεις από το Big Bang Theory ότι είναι ο καιρός που τα geeks παίρνουν την εκδίκησή τους και ο τροχός έχει γυρίσει.

Σου ανοίγει νέους στιλιστικούς ορίζοντες, σου δίνει την δυνατότητα να υποστηρίξεις πιο ιδιαίτερους στυλιστικούς συνδυασμούς και αυτή η ιδιαιτερότητα σου είναι που σε διαπλάθει πιο σέξι στο μυαλό του άντρα.

 

Tα γυαλιά είναι ένας καλός τρόπος να γνωρίσεις τον ωραίο τύπο που κάθεται στη γωνία. Κάνεις πως σου θυμίζει έναν γνωστό σου, εκείνος σου λέει ότι μάλλον τον μπερδεύεις κι εσύ το ρίχνεις στα γυαλιά σου. «Δεν θα κατάλαβα καλά. Είναι και οι φακοί που θέλουν καθάρισμα».

Τέλος, το γυαλί σε κάνει πιο σέξι επειδή μπορείς πάντα να παίξεις το χαρτί «Pennyglasses»