Ψάχνεις δουλειά και δε βρίσκεις; Έχεις απογοητευτεί; Κακώς. Εμείς είμαστε εδώ! Δες ποιες εταιρείες αναζητούν εργαζόμενους πλήρους και μερικής απασχόλησης σε όλη την Ελλάδα και στείλε το βιογραφικό σου. Μπορεί να είναι η τυχερή σου Δευτέρα!


ATTIKH

Orchestra: Η γαλλική αλυσίδα παιδικών ενδυμάτων Orchestra θα εντάξει στο δυναμικό της τρεις πωλήτριες (κωδ. BS1) για τα καταστήματα της σε Λυκόβρυση και Σπάτα. Απαραίτητη η διετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση και η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η γνώση γαλλικών. Αποστολή βιογραφικών στο φαξ: 2109887829.


Aerotel: Η «Aerotel» θα ενισχυθεί με οκτώ άτομα για εξυπηρέτηση και ανάπτυξη υπηρεσιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και θεάματος Nova. Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτος/η Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ (πτυχία αναγνωρίζονται άμεσα σαν προσόν για την προοπτική εξέλιξης), βασικές γνώσεις χειρισμού Η/Υ. Η προϋπηρεσία σε θέση προώθησης υπηρεσιών, είναι επιπρόσθετο προσόν.  Η εταιρεία παρέχει σταθερό μηνιαίο μισθό, πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, όλα το νόμιμα δώρα και επιδόματα, πρόσθετα bonus απόδοσης και επίτευξης στόχων, ευκαιρίες καριέρας σε μια σύγχρονη και δυναμική επιχείρηση, σύγχρονο ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, εισαγωγική και συνεχή εκπαίδευση. Βιογραφικά: hr@aerotel.gr.


Intersport: Δυνατότητα εργασίας σε δύο άτομα προσφέρουν τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport. Θα προσληφθούν δύο πωλητές σε Νέα Σμύρνη και Νέα Ερυθραία. Οι πωλητές (μερική απασχόληση) πρέπει να έχουν προϋπηρεσία στις πωλήσεις, καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις για τους άντρες υποψηφίους. Βιογραφικά: www.fourlisgroup-careers.gr 

CANA: Η φαρμακευτική εταιρεία Cana επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ένα βιοχημικό ή χημικό, ηλικίας έως 30 ετών, για να εργαστεί στο εργαστήριο του τμήματος ποιοτικού ελέγχου στο Νέο Ηράκλειο. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο ΑΕΙ αντίστοιχης ειδικότητας, πολύ καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Αποστολή βιογραφικών μέσω 

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Nikki Beach Resort: Με εξειδικευμένο προσωπικό (managers, coordinators, chefs) ενισχύεται, κατά κύριο λόγο, ο όμιλος ξενοδοχείων Nikki Beach Resort & Spa, για την μονάδα του στο Πόρτο Χέλι. Επιπλέον, η διοίκηση θα προσλάβει και δέκα υπαλλήλους για το σέρβις (σερβιτόροι & bartenders), για την τουριστική καλοκαιρινή σεζόν.  Στα κριτήρια για την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας περιλαμβάνονται η προϋπηρεσία δύο ετών σε αντίστοιχη ή σχετική θέση, οι γνώσεις αγγλικών και οι επικοινωνιακές ικανότητες. Η κατοχή πτυχίου ή διπλώματος από σχολή αντίστοιχων ειδικοτήτων θα ληφθεί υπόψη κατά την επιλογή των υποψηφίων.  Στην κουζίνα θα προσληφθούν υπάλληλοι των εξής ειδικοτήτων (από ένας): Pastry Specialist / Pastry Commis, Master Baker & Pastry Chef, Restaurant chef / sushi chef, Culinary Coordinators / Commis, Demi Station Chefs / Chef de Parties, Station Chef, Restaurant Chef. Οι υπόλοιπες θέσεις αναφέρονται στον ένθετο πίνακα. Από τους ενδιαφερόμενους για τις θέσεις εργασίας στο τμήμα της κουζίνας, είναι απαραίτητες, επιπλέον, οι γνώσεις HACCP και οι κανόνες συντήρησης και υγιεινής των τροφίμων. Για τις θέσεις στα bar και το service είναι αναγκαίες οι γνώσεις αγγλικών σε καλό επίπεδο. Άλλες ξένες γλώσσες θα ληφθούν σοβαρά υπόψη. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας (careers): www.nikkibeachhotels.com. 

ΚΑΥΚΑΣ:  Στο πλαίσιο της διεύρυνσης του δικτύου καταστημάτων, η εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού, ΚΑΥΚΑΣ ΑΕ, ζητά προσωπικό όλων ειδικοτήτων για το νέο της κατάστημα στον Πύργο, αλλά και τρεις πωλητές για τη Σπάρτη, την Κόρινθο και την Πάτρα (Όβρυα). Για τον Πύργο ζητούνται: Σύμβουλοι πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού (2), σύμβουλοι πώλησης φωτισμού (2), ταμίες (2), ένας αποθηκάριος και ένας οδηγός. Όλοι οι υποψήφιοι, ανεξαρτήτως θέσης, θα πρέπει να διαθέτουν γνώσεις υπολογιστών και πληροφοριακών συστημάτων.  Για τις θέσεις των πωλητών ηλεκτρολογικού υλικού είναι απαραίτητα τα εξής: Πτυχίο ΑΕΙ-ΤΕΙ ηλεκτρολογίας, αγγλικά, επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης. Θα συνεκτιμηθεί προηγούμενη εμπειρία στον κλάδο. Αποστολή βιογραφικών: hr@kafkas.gr. 

SIKYON: To Sikyon Coast Hotel στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας θα προσλάβει από έναν hotel manager, restaurant manager, chef, receptionist και επιπλέον εξαμελές προσωπικό για service και bar. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις στο service απαιτείται να έχουν γνώσεις αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις εργασίας καθώς και δίπλωμα ή πτυχίο από σχολή τουριστικών επαγγελμάτων. Για τη θέση στη reception είναι απαραίτητο το πτυχίο σχετικής σχολής, η τριετής προϋπηρεσία, οι γνώσεις αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Βιογραφικά (φαξ): 2743025432. 

 

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Telsale: Η εταιρεία «Telsale» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Κασσανδρου, ζητά τρεις εσωτερικούς πωλητές, με ευχέρεια λόγου για πωλήσεις μέσω τηλεφώνου με αντικείμενο τη σταθερή και κινητή τηλεφωνία. Προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί, καθώς και η γνώση αγγλικών. Παρέχεται μισθός συν ασφάλιση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311256580. 

ΠΙΝΔΟΣ: Η εταιρία Πίνδος στη Θεσσαλονίκη ζητά έναν πωλητή με δίπλωμα Γ΄ κατηγορίας για διανομές τροφίμων. Επιθυμητή η εμπειρία σε ex-van πωλήσεις, ενώ οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να είναι ηλικίας από 20 έως 35 ετών. Δοκιμαστική περίοδος 3 ημερών ως συνοδηγός. Αποστολή βιογραφικών μέσω mail: pindos510@pindos-apsi.gr ή μέσω fax στο: 2310784590http://www.acrotel.gr/

CHICKENBAR: Το  ChickenBar στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης θα προσλάβει έναν νέο υπάλληλο για την κουζίνα. Απαραίτητη η εμπειρία σε σχάρα, τηγάνια και σάντουιτς. Βιογραφικά στο cv@chickenbar.gr 

ΜΥΚΟΝΟΣ

Myconian Collection: Ο όμιλος ξενοδοχείων Myconian Collection ζητά νέους εργαζόμενους για την κάλυψη 20 ειδικοτήτων (σερβιτόρους, ξενοδοχειακούς υπαλλήλους, μπαργούμαν κ.α.). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων, προϋπηρεσία σε μονάδες πολυτελείας και άριστες γνώσεις αγγλικών. Οι γνώσεις δεύτερης γλώσσας για τους σερβιτόρους θα εκτιμηθεί, ενώ για τους Α σερβιτόρους θεωρούνται απαραίτητες οι γνώσεις οινολογίας.  Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις guest relation manager υποχρεούνται να έχουν καλές γνώσεις δεύτερης γλώσσας και του συστήματος PROTEL.  Ο όμιλος παρέχει σε όσους επιλεγούν χώρο διανομής, ικανοποιητικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με τα προσόντα τους, καθώς και δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης.  Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων (απαραίτητη πρόσφατη φωτογραφία) γίνεται μέσω του email: hr@myconiancollection.gr. Υπόψη κ. Μ. Δακτυλίδη. 

 

ΡΟΔΟΣ

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ: Εστιατόριο στην Παλιά Πόλη της Ρόδου επιθυμεί να προσλάβει έναν μάγειρα, με πείρα στην ελληνική κουζίνα και σερβιτόρους. Μοναδική προϋπόθεση που θέτει η επιχείρηση είναι οι υποψήφιοι να είναι κάτοικοι Ρόδου. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 6955800482. 

BEYOND GROUP.: Ζητείται υπάλληλος γραφείου – γραφίστας για εργασία μερικής απασχόλησης από την Beyond Group στη Ρόδο. Ορίζονται ως απαραίτητες οι γνώσεις γραφιστικών προγραμμάτων (In design, Illustrator, Photoshop, Corel), καθώς και web design. Η προϋπηρεσία θα εκτιμηθεί ως επιπλέον προσόν. Αποστολή βιογραφικών και portfolio στην ηλεκτρονική διεύθυνση  info@beyondgroup.gr.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ACROTEL: Ο όμιλος ACROTEL στη Σιθωνία Χαλκιδικής ζητά να εντάξει στο δυναμικό του τέσσερις νέους υπαλλήλους για την καλοκαιρινή σεζόν. Ειδικότερα, ζητείται προσωπικό των εξής ειδικοτήτων: Δύο υπάλληλοι υποδοχής, ένας reservation and sales manager, ένας υπάλληλος του τμήματος κρατήσεων. Σχετικά με τα προσόντα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα. Για τους υπάλληλους υποδοχής είναι απαραίτητο το πτυχίο τουριστικής σχολής, η προϋπηρεσία σε πολυτελή ξενοδοχεία, οι γνώσεις αγγλικών καθώς και ρώσικων ή γερμανικών ή ιταλικών και οι γνώσεις προγράμματος PROTEL. Από τους υπαλλήλους για το τμήμα κρατήσεων είναι υποχρεωτική η αντίστοιχη προϋπηρεσία τριών ετών, το πτυχίο ή δίπλωμα τουριστικής σχολής και οι γνώσεις αγγλικών. Τα βιογραφικά σημειώματα θα πρέπει να συνοδεύονται από πρόσφατη φωτογραφία του αιτούντος. Αποστολή μέσω φαξ: 2375081419.