Πωλήτριες, τηλεφωνητές, ταμίες, διασκεδαστές, σερβιτόρες και δεκάδες άλλες ειδικότητες αναζητούν αυτή τη βδομάδα εταιρείες από όλη την Ελλάδα. Μήπως να στείλεις το βιογραφικό σου;

ΑΤΤΙΚΗ

Aerotel: η «Aerotel» θα ενισχυθεί με πέντε άτομα (part-time απασχόληση) για εξυπηρέτηση και ανάπτυξη υπηρεσιών επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και θεάματος Nova. Απαραίτητα προσόντα: Απόφοιτος/η Λυκείου, ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ (πτυχία αναγνωρίζονται άμεσα σαν προσόν για την προοπτική εξέλιξης), βασικές γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή και καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@aerotel.gr.

ΠΛΑΙΣΙΟ: Δυνατότητα εργασίας σε έξι υπαλλήλους προσφέρουν τα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο. Θα προσληφθούν: δύο πωλητές ηλεκτρονικών υπολογιστών, δύο πωλητές ψηφιακής τεχνολογίας και δύο ταμίες. Οι πωλητές πρέπει να έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου, γνώσεις χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ευχέρεια στην επικοινωνία και προϋπηρεσία δύο ετών στις πωλήσεις. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.plaisio.gr.


FORTHNET: Με έναν senior billing system developer θα ενισχυθεί η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Forthnet στην Καλλιθέα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να έχουν πτυχίο ΑΕΙ, μεταπτυχιακό δίπλωμα τεχνολογικής κατεύθυνσης, πολύ καλή γνώση αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.forthnet.gr


INFOWORLD: Η εταιρεία Infoworld επιθυμεί να εντάξει στις δυναμικό της έναν βοηθό λογιστή στο Γαλάτσι. Απαραίτητη η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6936945494.


SYCHEM: Έναν μηχανολόγο μηχανικό θα προσλάβει η εταιρεία Sychem στην Αγία Παρασκευή. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν καλή γνώση του AutoCad , προϋπηρεσία τριών ετών σε αντίστοιχη θέση και καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στο φαξ: 2106084942.

ΜΙΚΕΛ: Η εταιρεία καφεστίασης Mikel θα προσλάβει έξι υπαλλήλους, ηλικίας 20 έως 35 ετών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του νέους καταστήματος στη Δάφνη. Θα προσληφθούν: ένας υπεύθυνος Καταστήματος, ένας Barista, ένας ταμίας, δύο σερβιτόροι, δύο άτομα για προσωπικό Κουζίνας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2102517255. Η αποστολή των βιογραφικών με πρόσφατη φωτογραφία γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr.ath@georgiaff.gr 

EPSILON NET: Η εταιρεία πληροφορικής Epsilon Net αναζητά έναν προγραμματιστή εφαρμογών ηλεκτρονικού υπολογιστή, στο πλαίσιο της στελέχωσης του τμήματος Παραγωγής, στην Αθήνα.  Απαραίτητη πρέπει να έχουν προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός έτους. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2115007000.

ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ: Με έναν σεφ θα ενισχυθεί η εταιρεία Γευσήνους στην Αθήνα. Απαραίτητο το πτυχίο μαγειρικής πτυχίου, προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε ετών σε πόστο κρύας κουζίνας. Η αποστολή των βιογραφικών γίνεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hr@gefsinus.gr.

PENTELIKON: Δυνατότητα εργασίας σε έναν ρεσεψιονίστ προσφέρει το ξενοδοχείο Pentelikon στην Κηφισιά. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο τουριστικής σχολής, προϋπηρεσία δύο ετών σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων, πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το προσόν που κάνει τη διαφορά για την πρόσληψη είναι η γνώση μίας δεύτερης ξένης γλώσσας. Βιογραφικά στο φαξ: 2108019223.

ΛΑΡΙΣΑ

KΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Με έναν πωλητή / πωλήτρια ενισχύει το κατάστημά της στην Λάρισα η αλυσίδα πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, Κωτσόβολος. Συγκεκριμένα, ζητά να προσλάβει έναν πωλητή ή πωλήτρια για το τμήμα κινητής τηλεφωνίας & συνδέσεων (κωδικός θέσης: ΛΑ1114), για πλήρες ωράριο. Απαιτείται προϋπηρεσία στην πώληση αντίστοιχων υπηρεσιών, τουλάχιστον δύο ετών. Βιογραφικά: corporate.kotsovolos.gr. 

 

ΒΟΛΟΣ
ΚΕΚ ΒΟΛΟΥ: Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Απασχόλησης στο Βόλο ζητά έναν λογιστή ή λογίστρια με αποδεδειγμένη προϋπηρεσία σε λογιστήριο μεσαίων / μεγάλων επιχειρήσεων για μερική ή πλήρη απασχόληση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν το βιογραφικό τους στο email: kekvolos@gmail.com.


ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Ξενοδοχείο πλησίον χιονοδρομικού κέντρου στην Καρδίτσα επιθυμεί να προσλάβει μία καμαριέρα, ηλικίας έως 35 ετών. Παρέχεται εργασία για ολόκληρο το χρόνο, με μισθό 600 ευρώ, καθώς και διαμονή και διατροφή. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980698235. 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

ΠΛΑΙΣΙΟ: Έξι άτομα θα προσλάβουν τα καταστήματα Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα η εταιρία ζητά δύο promoters, δύο πωλητές και δύο τεχνικούς Η/Υ. Απαραίτητη προϋπόθεση η εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, ενώ για τους τεχνικούς απαιτούνται γνώσεις hardware και επίλυσης τεχνικών προβλημάτων. Η εταιρία προσφέρει πλήρη απασχόληση συν την ασφάλιση. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν βιογραφικό μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας, στο: corporate.plaisio.gr

MACEDONIAN HOTELS: Το ξενοδοχείο ζητά να προσλάβει έναν captain εστιατορίου,  δύο σερβιτόρους, έναν Food & Beverage Manager, έναν ζαχαροπλάστη, έναν Sous Chef για Κεντρική Κουζίνα, έναν A' Μάγειρα κι έναν υπάλληλο υποδοχής. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο τουριστικής σχολής αντίστοιχης ειδικότητας και να γνωρίζουν καλά αγγλικά. Η προϋπηρεσία σε καταλύματα πέντε ή τεσσάρων αστέρων θα δώσει προβάδισμα για άμεση πρόληψη. Επιθυμητή η γνώση ρωσικών.  Αποστολή βιογραφικών στο email:  info@eaglespalace.gr.

LUXURY YACHING: Η εταιρία Luxury Yachting στη Χαλκιδική ζητά να προσλάβει μια κοπέλα εμφανίσιμη ηλικίας από 18 έως 25 ετών, για να εργαστεί ως ναυτοκαμαρώτος. Απαραίτητη η γνώση αγγλικών και ρωσικών. Προσφέρεται μισθός 700 ευρώ με ασφάλιση. Περισσότερες πληροφορίες στο: 6986585862


ALUMIL: Έναν πωλητή θα προσλάβει η εταιρία Alumil στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Απαραίτητη η εμπειρία στις πωλήσεις (ιδανικά στο χώρο των δομικών υλικών) και η γνώση αγγλικών. Επιθυμητό το δίπλωμα μηχανολόγου.  Αποστολή βιογραφικών μέσω ιστοσελίδας της εταιρίας: www.alumil.com.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Dreamy day: Η εταιρία διοργάνωσης εκδηλώσεων «Dreamy day» στην Κατερίνη, ζητά να προσλάβει τέσσερα άτομα για να δουλέψουν ως διασκεδαστές (κλόουν, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργός, face painter). Η εμπειρία θα μετρήσει για άμεση πρόσληψη. Αποστολή βιογραφικών στο email: dreamyday.diaskedastes1@gmail.com. Περισσότερες πληροφορίες: 6982810189.

ΓΡΕΒΕΝΑ

ΔΗΜΟΣ: Δύο απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ θα προσληφθούν από τον Δήμο Γρεβενών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Άθληση για όλους». Το νέο προσωπικό θα απασχοληθεί για οκτώ μήνες και αφορά: Ένα άτομο με ειδίκευση στην ειδική και θεραπευτική αγωγή, κι ένα άτομο με ειδικότητα στον κλασσικό αθλητισμό. Σε κάθε περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο από Γυμναστική Ακαδημία (ΑΕΙ), με ειδικότητα συναφή με τη θέση που επιθυμούν. Επιπλέον, απαιτείται το πιστοποιητικό μόνιμης κατοικίας (για την απόδειξη εντοπιότητας), το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και η βεβαίωση ΟΑΕΔ (για την απόδειξη ανεργίας). Αιτήσεις έως τις 12 Ιανουαρίου. Πληροφορίες: 2462022627.


ΣΕΡΡΕΣ

DEXIM: Δύο πωλήτριες θα προσλάβει η εταιρία υπόδησης Dexim για το κατάστημά της στις Σέρρες. Η εταιρία προσφέρει πλήρη απασχόληση με βασικό μισθό και ασφάλιση. Μοναδικές προϋποθέσεις για τις άμεση πρόσληψη είναι η γνώση αγγλικών και Η/Υ. Η προϋπηρεσία στο χώρο του  λιανικού εμπορίου θα εκτιμηθεί, δεν είναι ωστόσο απαραίτητη. Βιογραφικά μέσω fax: 2108140802 με κωδικό: 20140060


ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
ΜΙΚΕΛ:  Ενα άτομο ως διανομέα θα προσλάβει η εταιρία καφεστίασης «Μικέλ»  προκειμένου να στελεχώσει το κατάστημά της στην Πτολεμαΐδα. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να είναι ηλικίας από 25 έως 35 ετών και γνώστες της περιοχής. Απαραίτητο το δίπλωμα μηχανάκι. Αποστολή βιογραφικού με  φωτογραφία στο Fax: 2410534020. 


ΣΕΡΡΕΣ
DEMC: Δύο άτομα για διανομή εντύπων στην περιοχή των Σερρών θα προσλάβει η εταιρία DEMC. Επιθυμητή η κατοχή ΙΧ. Η επιχείρηση προσφέρει πλήρη ή μερική απασχόληση συν ασφάλεια με εργόσημο. Βιογραφικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: consulting@demc.gr