Τα γυαλιά μυωπίας δεν ήταν πάντα τόσο αγαπημένο αξεσουάρ όσο τα τελευταία χρόνια. Από εκεί που τα μισούσαμε, πλέον αποτελούν σύμβολο στυλ ενώ μπορεί να δεις ακόμα και άτομα που βλέπουν σα γεράκια να φοράνε γυαλιά χωρίς μυωπία, έτσι, από άποψη. Είτε λοιπόν τα φοράς επειδή τα χρειάζεσαι είτε για λόγους αισθητικής, πρέπει πάντα να τα επιλέγεις ανάλογα με το στυλ σου.

Vintage

Αγαπάς το ρετρό και δεν το κρύβεις. Τι καλύτερο από ένα ζευγάρι vintage γυαλιά; Βρες ένα με cat-eye σχέδιο και δώσε στο στυλ σου έναν αέρα από περασμένες δεκαετίες. 

Βιβλιοφάγος

Ή αλλιώς, τα γυαλιά του Harry Potter. Στρογγυλά και με ψιλο-nerd χαρακτήρα, θα σε κάνουν να μοιάζεις σα να συχνάζεις σε βιβλιοθήκες – κι ας είσαι το μεγαλύτερο party animal κατά βάθος. Θα είναι το μυστικό μας.

Παιχνιδιάρα

Αν έχεις βαρεθεί τα κλασικά μονόχρωμα σχέδια, τι θα έλεγες να δοκιμάσεις... μισό-μισό; Ένας ντεγκραντέ σκελετός θα δώσει το τέλειο twist στο πρόσωπό σου.

Μινιμαλίστρια

Καθαρές γραμμές, κλασικά χρώματα, γενικότερα όσο πιο απλά γίνεται. Θέλεις να περνάνε σχεδόν απαρατήρητα, σωστά; Διάλεξε ένα μαύρο κοκκάλινο σκελετό και δώσε προσοχή στο σχήμα του φακού, ώστε να ταιριάζει με αυτό των ματιών σου.

Hipster

Πόσο 90s; Το cd player σου λείπει μόνο και ένα φαρδύ ψηλόμεσο τζιν. Αν νοσταλγείς εκείνα τα χρόνια, μπες στο κλίμα με ένα ζευγάρι «αόρατα» γυαλιά. Πιο hipster, δεν έχει!