Ποιός είπε ότι η ευτυχία βρίσκεται στα μεγάλα και στα περίπλοκα; Είναι μερικά απλά πράγματα που θα σε κάνουν ευτυχισμένη, χωρίς καν να το προσπάθήσεις (τουλάχιστον όχι πολύ!). Είναι αυτά τα μικρά και διακριτικά, που συνήθως προσπερνάς απορροφημένη στην καθημερινότητα σου αλλά σου χαρίζουν ένα μεγάλο χαμόγελο ή σε ηρεμούν!

1. Να τραγουδήσεις όσο πιο δυνατά μπορείς το τραγούδι που σου αρέσει και να νιώσεις την ενέργεια που σου δίνει - ακόμη και αν μιλάει για χωρισμό, δεν έχει σημασία. 

2. Να φας κάτι που ευχαριστεί την όρεξη σου, ένα γλυκό ή το αγαπημένο σου φαγητό. Η' εκείνο το σουβλάκι από το συγκεκριμένο delivery boy, λέμε τώρα..

3. Το βιβλίο που θα σου τραβήξει την προσοχή και θα χάσεις εντελώς την επαφή με το χωροχρόνο. Και αυτό θα συμβεί, μόνο αν σε γεμίζει στ' αλήθεια.

4. Να ακούς "σ αγαπώ'' από άτομα που αγαπάς και εσύ πολύ! - δε χρειάζεται να είναι το αγόρι σου, μπορεί να πρόκειται για τον αδερφό σου ή μια καλή σου φίλη.

5. Η ελεύθερη θέση στο λεωφορείο/μετρό/τρένο/τραμ στο τέλος μιας πολύ κουραστικής μέρας!

6. Μια κούπα ζεστής σοκολάτας σε μια πολύ κρύα μέρα. Ξέρεις μωρέ ποια εννοώ, αυτή που είναι κρεμώδης και σε κάνει να θες να βουτήξεις ολόκληρη μέσα στην κούπα!

7. Λίγο το χεις να βρεις 5 ευρώ στο δρόμο; Κέρδισες έναν καφέ και μια τσίχλα έτσι απλά!

8. Να λαμβάνεις ένα γράμμα από κάποιο άτομο που μένει στο εξωτερικό ή μακριά από εσένα ή έστω που ξέρει να κρατά τις παραδόσεις. Είναι το αγαπημένο μου αυτό. Απλά μην ευχαριστήσεις με μήνυμα στο viber, στείλε γράμμα και εσύ!

9. Μια φωτογραφία που θα πέσει στα χέρια σου από εκείνο το ταξίδι ή ένα σουβενίρ που αγόρασες για να σου θυμίζει το πόσο ωραία είχες περάσει. (Νααα μια ευκαιρία να οργανώσεις ένα ακόμη ταξίδι!)

10. Να λες την ίδια φράση με τη φίλη σου ταυτόχρονα, με τον ίδιο τόνο, με το ίδιο πονηρό χαμόγελο. Έλα δεν μπορεί να μη σου έχει τύχει!

11. Φτιαγμένα μαλλιά και κόκκινο κραγιόν, σίγουρα σου φτιάχνουν τη διάθεση πριν βγεις - αλλά και όταν κυκλοφορείς έτσι μέσα στο σπίτι.

12. Βόλτα σε μια ηλιόλουστη μέρα, φήμες λένε ότι ο ήλιος είναι το όπλο για να καταπολεμήσεις την κακή διάθεση!

13. Ξέρουμε πόσο σε ανεβάζει ψυχολογικά, όταν χοροπηδάς και χορεύεις σαν τρελή μέσα στο δωμάτιο σου!

14. Μια συναυλία, μια εκδήλωση, μια παράσταση. Ψάξε τι συμβαίνει στην πόλη σου και πήγαινε!

15. Πέρνα μια ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι, ξύπνα αργά, δες ταινίες, ψάξε για ρούχα online - ειδικά όταν κάνει κρύο και προτιμάς να μείνεις σπίτι!