Στο συγκεκριμένο άρθρο δε θα μιλήσουμε για τάσεις ούτε θα πούμε ποια είναι τα must have του μακιγιάζ για τη νέα χρονιά. Αντίθετα, θα μιλήσουμε για κάτι πιο ουσιαστικό, πράγματα που έχουν ειπωθεί από μεγάλες stars και σημαντικούς δημιουργούς, τα οποία περιστρέφονται φυσικά γύρω από την ομορφιά, έχουν όμως ένα βαθύτερο νόημα βρε παιδί μου.


Σε απλά ελληνικά: Έχει δημιουργήσει το πιο iconic άρωμα όλων των εποχών (Chanel No5, that is) επομένως ο λόγος της μια βαρύτητα την έχει. Δες το άρωμά σου σαν ένα "σουβενίρ" που αφήνεις σε όποιον συναντάς ή γνωρίζεις για να σε θυμάται και να σε... νοσταλγεί. 

Σε απλά ελληνικά: Το έχει πει κι ο αγαπημένος μας designer. Το πάθος είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λάμπει από την κορυφή ως τα νύχια. Όταν όμως δε μας βρίσκεται πρόχειρο aka δεν παίζει κάποιο αμόρε, τα καλλυντικά είναι φίλοι μας. Αρκεί να έχουμε ένα μέτρο στη χρήση, ναι;


Σε απλά ελληνικά: Το ότι το άρωμά σου σε χαρακτηρίζει περισσότερο κι απ' την υπογραφή σου το 'χουμε ξαναπεί. Αν δε σου αρκεί η γνώμη μας, το έχει πει και ο μετρ της μόδας και λάτρης των αρωμάτων, Christian Dior.


Σε απλά ελληνικά: Όχι, δε χρειάζεται να φας το μακιγιάζ σου για να δείχνεις όμορφη. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να έχεις μια θετική στάση απέναντι στη ζωή, ακόμα και σε όσα ή όσους σε εκνευρίζουν. Τη νέα χρονιά, προσπάθησε να περιορίσεις τη "βιτριολική" σου γλώσσα και άρχισε να σκέφτεσαι 2 φορές πρωτού πετάξεις κάποιο αρνητικό σχόλιο για κάποιον. Είσαι μια κυρία εσύ, άσε τους άλλους να ξεκατινιάζονται. Εσύ ζεν (και κούκλα)!


Σε απλά ελληνικά: Όταν έχεις χαλαστεί με μια κατάσταση που δε μπορείς να αλλάξεις, δε χρειάζεται να κάθεσαι να σκας. Βάζουμε ένα ποτό, λίγο κραγιόν και πάμε παρακάτω!


Σε απλά ελληνικά: Ό,τι κι αν φορέσεις στο προσωπάκι σου, ακόμα κι αν έχει χρειαστεί να το πληρώσεις με το μισό σου μηνιάτικο, τίποτα δε μπορεί να νικήσει ένα αληθινό χαμόγελο που πηγάζει από μέσα σου. Happy girls are the prettiest, να το θυμάσαι!

Σε απλά ελληνικά: Γιατί να κυκλοφορείς με βαρετά νύχια όταν υπάρχουν εκατοντάδες σχέδια και τεχνικές για να πειραματιστείς; Για το 2015, βάλε στόχο να δοκιμάζεις ένα καινούριο μανικιούρ κάθε μήνα. Στο pinterest θα βρεις δεκάδες ιδέες για να δοκιμάσεις στο σπίτι χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις spa και beauty salons.



Σε απλά ελληνικά: Τελευταίο αλλά ίσως το σημαντικότερο. Κανείς και τίποτα δεν αξίζει τα δάκρυά σου. Δεν είναι μόνο θέμα ακριβού μακιγιάζ αλλά και αυτοεκτίμησης. Μη δώσεις σε κανέναν τη χαρά να σε κάνει να σπαταλήσεις έστω και ένα δάκρυ, γιατί όσοι αξίζουν, δε θα σε κάνουν να δακρύσεις ποτέ. Και μετά από αυτό το κλισέ, σε αφήνω να μελετήσεις όλα τα παραπάνω. Θα σε εξετάσουμε από Ιανουάριο!