Έχεις αποφασίσει τι θα φορέσεις, πώς θα κάνεις τα μαλλιά σου και πώς θα μακιγιαριστείς. Τι λείπει; Η λεπτομέρεια που ολοκληρώνει κάθε εμφάνιση: το μανικιούρ!

Δοκίμασε να κάνεις κάτι πιο extreme προς τιμήν της αλλαγής της χρονιάς και θα απογειώσεις το look σου ακόμα κι αν έχεις επιλέξει το πιο απλό outfit!


Eναλλακτική γιρλάντα!
Ξέχνα το κλασικό γαλλικό μανικιούρ και σχεδίασε μια γιορτινή γιρλάντα για τις άκρες των νυχιών σου! Χώρισε την επιφάνεια του νυχιού σε δύο μέρη, ένα σκούρο κι ένα λευκό και στόλισε τις λευκές άκρες με κόκκινες καρδούλες που θα δημιουργήσεις με την άκρη μιας οδοντογλυφίδας. Πανεύκολο και τέλειο!


Χιόνια στο καμπαναριό
Μία μπλε βάση είναι ιδανική για να σχεδιάσεις επάνω μικρές και μεγάλες νιφάδες χιονιού. Αν το λευκό βερνίκι που θα χρησιμοποιήσεις περιέχει και χρυσόσκονη, το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο μαγικό.


Έναστρος ουρανός!
Χρησιμοποίησε ένα blue/black βερνίκι για βάση και κάνε μικρές τελείες με ένα ασημί. Για ακόμα περισσότερο glamour, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτοκόλλητα στρας. #partyyy

Candy crush!
Εντάξει αυτό είναι κομματάκι δυσκολότερο αλλά θα εντυπωσιάσεις 100%. Δημιούργησε ένα λευκό-κόκκινο ριγέ σχέδιο σε όλα τα νύχια ώστε να μοιάζουν με γιορτινά μπαστουνάκια και στόλισε λίγο περισσότερο ένα μόνο νύχι. Θα κλέψει την παράσταση!

Πάρε περισσότερες ιδέες από τις φωτογραφίες που θα βρεις παρακάτω:

Φωτογραφίες