Την ιστορία την ξέρεις: πάντα όταν έχεις να πας κάπου, ραντεβού, ρεβεγιόν, πάρτυ,  το σύμπαν θα συνομωτήσει και κάτι θα πάει στραβά! Διότι ο Μέρφι είναι φίλος μας και χτυπάει πάντα την πιο (α)κατάλληλη στιγμή, φέτος όμως θα του τη φέρουμε εμείς!

Freak show

Είσαι έτοιμη να φύγεις και ανακαλύπτεις ότι το φως του μπάνιου σου μάλλον δεν είναι φίλος. Κοινώς, έριξες λίιιγο παραπάνω ρουζ απ' όσο έπρεπε. Μην πανικοβάλλεσαι και κυρίως, μην πας να παστωθείς με μέικαπ για να το σώσεις. Αντίθετα, πάρε ένα νωπό χαρτάκι και πίεσε όπου έχει παραπάνω ποσότητα. Στη συνέχεια πέρασε την περιοχή με ένα φαρδύ πινέλο για να το απαλύνεις κι άλλο αν χρειάζεται.

Πάει ο πόντος!

Πάνω στη βιασύνη σου, τσααακ! Πιάστηκε το δαχτυλίδι στο καλσόν σου και πάει ο πόντος! Αν δεν έχεις δεύτερο πρόχειρο, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι είτε να απλώσεις λίγο διάφανο βερνίκι ώστε να σταματήσεις το σκίσιμο. Αν όμως είναι μεγάλο, προτείνουμε κάτι πιο extreme: σκίσε και μερικά ακόμη σημεία και θα έχεις το πιο rock look στο πάρτυ! (Οk αν δεν σηκώνει η περίσταση, παίξτο θαρραλέα κατά του ψοφόκρυου και κυκλοφόρησε χωρίς καλσόν!)

Ouch!

Είχες το τέλειο μανικιούρ και ξαφνικά σου σπάει το νύχι. Ψυχραιμία! Αφού το λιμάρεις, πέρασέ το με ένα διαφορετικό χρώμα και θα έχεις το πιο unique μανικιούρ! Όλα είναι θέμα άποψης.