WITCHES OF EAST END

Αντλώντας έμπνευση από το ομώνυμο best seller της Melissa de la Cruz, η σειρά «Witches Of East End» εστιάζει στην οικογένεια  Beauchamp την οποία αποτελούν, η καλλιτέχνιδα Joanna Beauchamp (Julia Ormond), μητέρα και οι δύο κόρες της: η ατίθαση barwoman Freya (Jenna Dewan Tatum) και η ντροπαλή βιβλιοθηκάριος Ingrid (Rachel Boston). Και οι δύο αγνοούν ότι έχουν γεννηθεί με το χάρισμα (ή την κατάρα) της μαγείας. Η Freya έχει μόλις αρραβωνιαστεί τον άντρα των ονείρων της, τον πάμπλουτο playboy Dash Gardiner (Eric Winter), όταν ξαφνικά αρχίζει να νιώθει μία ακατανόητη έλξη για τον αινιγματικό, προβληματικό αδερφό του Dash, Killian (Daniel Di Tomasso).

Η αδερφή της Joanna, Wendy (Madchen Amick), η οποία είχε απομακρυνθεί για πολλά χρόνια, εμφανίζεται από το πουθενά με μία προειδοποίηση που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή των Beauchamps και αναγκάζει την αδερφή της να αποκαλύψει στις κόρες της το μοιραίο μυστικό: ότι στην πραγματικότητα είναι αθάνατες μάγισσες με απίστευτες μαγικές δυνάμεις. Οι ισορροπίες της ειδυλλιακής τους ζωής στη μικρή, φιλήσυχη πόλη ανατρέπονται όταν συνειδητοποιούν ότι ένας ορκισμένος εχθρός από το παρελθόν, τις καταδιώκει και απειλεί να εξαφανίσει την οικογένεια τους. Θα μπορέσουν οι δύο νεαρές μάγισσες να αποδεχτούν τη νέα τους φύση και να χρησιμοποιήσουν τις δυνάμεις τους, πριν να είναι αργά;

Στη σειρά πρωταγωνιστεί η Julia Ormond ως Joanna Beauchamp, μάγισσα και μητέρα της Freya Beauchamp (Jenna Dewan Tatum) και της Ingrid Beauchamp (Rachel Boston). Στο ρόλο της  ατίθασης μάγισσας και αδερφής της Joanna, Wendy η Mädchen Amick.

Η σειρά «Witches of East End» κάνει πρεμιέρα αμέσως μετά το finale του πρώτου μέρους της σειράς «Once Upon a Time 4». Μην χάσετε την πρεμιέρα της σειράς τον Ιανουάριο στο FOX Life!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ:  ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 21:00

ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

CASTLE 7

Οι τηλεθεατές γνώρισαν για πρώτη φορά το Richard Castle (Nathan Fillion) ένα διάσημο συγγραφέα μυστηρίου και χωρισμένο πατέρα μιας έφηβης κόρης, όταν βρισκόταν σε απόγνωση λόγω έλλειψης έμπνευσης. Όμως μόλις η αστυνομία της Νέας Υόρκης τον ανέκρινε για μια σειρά από φόνους που ήταν εμπνευσμένοι από τα βιβλία του, ο Castle βρήκε τη χαμένη του έμπνευση στο πρόσωπο της ντετέκτιβ Kate Beckett (Stana Katic), μιας έξυπνης και δυναμικής ερευνήτριας ανθρωποκτονιών. Μετά το τέλος της υπόθεσης, ο Castle και η Beckett συνέχισαν να ερευνούν υποθέσεις δολοφονίας στη Νέα Υόρκη, συνδυάζοντας την συγγραφική διαίσθηση και τις εμπνεύσεις του Castle με τη δημιουργικότητα και μεθοδικότητα της Beckett. Με το πέρασμα του χρόνου, οι δύο τους έκαναν πολλά περισσότερα από το να λύνουν εγκλήματα. Ερωτεύτηκαν, άρχισαν να βγαίνουν και τελικά αποφάσισαν να παντρευτούν!

Στο φινάλε του 6ου κύκλου κι ενώ ο Castle οδηγούσε προς την εκκλησία ένα μυστηριώδες, μαύρο SUV τον χτύπησε με αποτέλεσμα να μην εμφανιστεί ποτέ στην τελετή. Η Beckett κλήθηκε αμέσως στην σκηνή του ατυχήματος, όπου έντρομη αντίκρισε το αυτοκίνητο του Castle σε μία χαράδρα και τυλιγμένο στις φλόγες.

Ποιος κρύβεται πίσω από το τρακάρισμα; Υπάρχει περίπτωση ο Castle να είναι ακόμη ζωντανός; Η έβδομη σεζόν ξεκινά από τη σκηνή του ατυχήματος, με την Beckett να ξεκινάει την πιο δύσκολη υπόθεση, που ανέλαβε ποτέ στη ζωή.

Μείνετε συντονισμένοι στο FOX Life για όλες τις συναρπαστικές εξελίξεις που επιφυλάσσει ο 7ος κύκλος του «Castle»!

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 21:50

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ

MANHATTAN LOVE STORY

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι περνά από το μυαλό του/της συνοδού σας σε ένα ραντεβού; Η νέα σειρά «Manhattan Love Story» ασχολείται με τις διαφορές στον τρόπο που σκέφτονται και ενεργούν άνδρες και γυναίκες, όταν βρίσκονται σε ραντεβού.

Η Dana Hopkins (Analeigh Tipton) είναι ένα κορίτσι από το νότο που φτάνει στη Νέα Υόρκη με όνειρό της να τα καταφέρει στον κόσμο των εκδόσεων. Η Dana μένει προσωρινά στο σπίτι της φίλης της από το κολέγιο, Amy (Jade Catta-Preta) και του άντρα της David (Nicholas Wright), οι οποίοι της κανονίζουν ραντεβού με τον αδερφό του David, Peter (Jake McDorman).

Οι τηλεθεατές θα ακούνε όλες τις κρυφές σκέψεις του ζευγαριού κατά τη διάρκεια του πρώτου τους ραντεβού, όπως για παράδειγμα το πόσο ευγενικά θεωρεί ο Peter ότι φέρθηκε ακόμα και όταν η Dana έφυγε κλαίγοντας από το εστιατόριο! Παρά τις αρκετές άτυχες στιγμές της πρώτης τους συνάντησης, o Peter και η Dana αποφασίζουν να δώσουν ο ένας στον άλλο μία δεύτερη ευκαιρία μετά και την παρότρυνση των Amy και David. Και μετά άλλη μια ευκαιρία. Και κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, οι τηλεθεατές θα είναι εκεί για να ακούσουν όλες τις σκέψεις τους!

Μην χάσετε την νέα, ιδιαίτερη, αισθηματική κομεντί, με φόντο το Manhattan στο FOX Life! 

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ @ 21:00