Ποιά από εσάς δεν θα ήθελε να έχει τέλειες μπούκλες χωρίς περίπλοκες και χρονοβόρες διαδικασίες; Μετά από 5 χρόνια εντατικής έρευνας, η BaByliss Paris παρουσιάζει την ευρεσιτεχνία που κράταγε επτασφράγιστο μυστικό: το Curl Secret ή αλλιώς το «μυστικό» για άψογες μπούκλες με τρεις απλές κινήσεις. Πρόκειται για το πρώτο, πλήρως αυτοματοποιημένο ψαλίδι μαλλιών, που σηματοδοτεί το μέλλον στα προϊόντα της κατηγορίας του.

Μέχρι τώρα για να δημιουργήσετε μπούκλες έπρεπε να τυλίξετε εσείς την κάθε τούφα εξωτερικά του ψαλιδιού. Με το Curl Secret η μπούκλα δημιουργείται μόνη της, μέσα στη συσκευή! Χάρη στα ειδικά μοτέρ, η κάθε τούφα τυλίγεται με πλήρως αυτοματοποιημένο τρόπο εσωτερικά και γίνεται μπούκλα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Η θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα και στις δύο πλευρές των κεραμικών τοιχίων παρέχοντας τέλεια προστασία στη δομή της τρίχας με αποτέλεσμα λαμπερά, στιλπνά μαλλιά.  Κατάλληλο για κάθε τύπο τρίχας, το Curl Secret είναι ιδανικό για μακριά ή μετρίου μήκους μαλλιά, εξασφαλίζοντας εύκολα, κάθε στιγμή, εντυπωσιακό styling που διαρκεί.

 

 

Αρκούν μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να φτιάξετε τις μπούκλες που επιθυμείτε –beach waves, ανάλαφρες ή σφιχτές-, ρυθμίζοντας απλά το χρόνο.

Η διαδικασία είναι πανεύκολη και γίνεται με απόλυτη ασφάλεια σε τρία μόλις βήματα: (α) τοποθετείτε μια τούφα μαλλιών στη συσκευή,

(β) κρατάτε τη συσκευή κλειστή μέχρι να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος,

(γ) ελευθερώνετε κι απολαμβάνετε τις τέλειες μπούκλες!

Περιμένετε 2-3 λεπτά ώστε να κρυώσουν και μετά δημιουργείστε το look της αρεσκείας σας, εκφράζοντας το προσωπικό σας στυλ.