Τα γενέθλια και οι γιορτές σημαίνουν πολλά. Το βασικότερο όλων όμως είναι ότι κάνουμε δώρα σε ανθρώπους που αγαπάμε. Μέχρι εκεί που μας πάει η τσέπη μας δηλαδή. Το πιο βαρυσήμαντο δώρο είναι ασφαλώς αυτό που κάνουμε στον/στην σύντροφό μας.

Γενικώς τα δώρα ήταν πάντα μια υπόθεση περίπλοκη, ιδίως για τις περιπτώσεις που δεν ξέρεις τον άλλον τόσο καλά και δεν είστε πολλά χρόνια μαζί. Και πολλές φορές αυτή η άγνοια μπορεί να οδηγήσει σε «χαζές» επιλογές.

Κι επειδή δεν έχω ιδέα ποιο είναι το δώρο που αν κάναμε εμείς οι άντρες σε εσάς θα προκαλούσε έναν εκνευρισμό και μια ξενέρα, θα σας δώσω συμβουλές για τα «donts» που πρέπει να λείπουν από την λίστα σου.

1.Το  αστείο μποξεράκι/σλιπάκι/...stringaki... Οκ, καταλαβαίνουμε ότι θες να σπάσεις και λίγη πλάκα, αλλά να μην είναι αυτό το βασικό σου δώρο. Ας είναι το συμπληρωματικό. Εκτός κι αν είσαι βιτσιόζα και θες να το φορέσει το αγόρι σου. Οπότε…καλύτερα να βρεις άλλον! Γενικά αν θες να μας κάνεις δώρο εσώρουχα τότε βάλε ΕΣΥ τις ζαρτιέρες και το στρινγκ.

2. Μπλούζα. Α, δεν το ξέραμε ότι δεν έχουμε αποκλειστική σχέση και μπορούμε να πάμε και με άλλες. Τι δεν κατάλαβες;

Το να μας πάρεις μια μπλούζα, κάλτσες (ΟΧΙ ΚΑΛΤΣΕΣ) ή ένα τζιν θα είναι μεν χρήσιμο, αλλά πολύ απρόσωπο. Δεν είναι δώρο για μας!. Ακόμα κι αν η σχέση είναι στην αρχή και δεν γνωριζόμαστε καλά, πάντοτε θα βρεις κάτι πιο προσωπικό. Αλλιώς μετά θα σου πετάξουμε αυτή την ατάκα ---->

3. Παιχνίδια για την κονσόλα. Βλέπεις εδώ κάνεις το λάθος. Τέλεια κοπέλα είναι αυτή που παίρνει την κονσόλα. Όχι το παιχνίδι. Όχι ότι δεν θα εκτιμήσουμε την κίνηση, αλλά δεν ξέρεις ποιο παιχνίδι θέλουμε. Ένα δεύτερο χειριστήριο για να φέρνουμε φίλους είναι μια καλή λύση.

4. Όργανα γυμναστικής. «Κάτι είχα καταλάβει που με είπες λαπά τις προάλλες, αλλά δεν φαντάστηκα ότι σε ενοχλεί τόσο. Κι εγώ θα σου πάρω δώρο ένα προσπέκτους με σαλάτες». Κάπως έτσι θα εξελιχθεί ο διάλογος. Και δεν το θες.  Άρα το ποδήλατο γυμναστικής είναι out of the table. Το κανονικό είναι σαφώς επιθυμητό. Δώρα σχετικά με εκγύμναση μόνο αν έχουμε πει ότι θέλουμε το αξεσουάρ, αλλά δεν μας περισσεύει σάλιο.