Τα οπίσθια ήταν, είναι και θα είναι sex hot spot, ανδρική φαντασίωση, αλλά και γυναικείος πονοκέφαλος. 

Και μπορεί να μην έχουμε όλες μία εντυπωσιακή πίσω όψη  - okay, η μαμά φύση δεν είναι πάντα δίκαιη μαζί μας - αλλά και εσύ που ήσουν από τις τυχερές στη μοιρασιά, ξέρουμε ότι τα έχεις τα ζητηματάκια  σου: 

Αν,λοιπόν, είσαι bottom- κλώνος της Κιμ Καρντάσιαν καλά θα κάνεις να συμβιβαστείς με το πωπουδάκι σου και να συμφιλιωθείς με τα παρακάτω; 

1. Σπάνια θα  βρεις με τη μία ένα κατάλληλο τζιν για το σώμα σου.

Στο ένα θα πλέεις και το άλλο θα ασφυκτιά πάνω σου. Δεδομένου ότι ο πισινός σου είναι αναλογικά πιο μεγάλος από το αδύνατο σώμα σου, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να βολευτείς μ' ένα μεγαλύτερο τζιν, που λογικά θα σε αδικεί κάπου αλλού...Στα πόδια; Στη μέση; Μην τα θες κι όλα δικά σου.

 


2. Παρά την αφόρητη ζέστη το καλοκαίρι σορτσάκια δύσκολα θα μπορείς να φορέσεις. 

 Μπορεί να δείχνεις προκλητική ή -στη χειρότερη των περιπτώσεων- αντιαισθητική αν χωρέσεις με το ζόρι στο αγαπημένο σου σορτσάκι (καλά δεν το λυπάσαι;). Προτίμησε αέρινες φούστες και φορέματα.

 

3.  Θα νιώθεις αμήχανα όταν ανεβαίνεις πρώτη στη  σκάλα κι από ...πίσω ακολουθεί κόσμος. Και ειδικά αγόρια! 

Ναι θα σε σχολιάσουν,ναι θα ντρέπεσαι πολύ, ναι μπορεί να συνεχίζουν να σε σχολιάζουν και κανένα πεντάλεπτο μετά. C'est la vie. (Παραδέξου το! Tα ίδια θα έκανες και εσύ.) 

 

4. Όταν σου πει κάποιος: "Κάτσε στα γόνατά μου"  είναι το χειρότερο σου. 

Πες ότι οι θέσεις στο μετρό είναι περιορισμένες, πες ότι στη στάση του τρόλευ έχεις μια ευκαιρία να καθήσεις στα γόνατα του κολλητού σου ή του αγοριού σου έστω για μία στάση. Μπορεί και να το τολμήσεις για να μην σε πουν κομπλεξική .Κάθε λεπτό, όμως, μετράει τριπλάσια στο κεφάλι σου. Στηρίζεις ελαφρά το βάρος σου στα γόνατάσου ή προτιμάς να  μείνεις όρθια...

5. Σχόλια, σχόλια, πολλά σχόλια. Πολλοί γνωστοί αλλά κυρίως άγνωστοι  αποκαλούν με διάφορα χαριτωμένα υποκοριστικά  σε ...άκι ή πιο άγαρμπα σε ....άρα  σχετικά με το μεγάλο σου χάρισμα...Στην λένε στο δρόμο προκειμένου να κάνεις άκρη να περάσουν, τα ίδια και στα λεωφορεία, τα ίδια και στο γυμναστήριο. Προσπέρασε το και ζήσε μ' αυτό.

 

6. Μέσα σ' όλα ξέχνα και το ποδήλατο. Ποια σέλα θα σε φιλοξενήσει και ποιος περαστικός θα παραλείψει να σε σχολιάσει;  Πες ότι  έχεις λάμα στο γόνατο τότε που  έφαγες τα μούτρα σου μικρή με το ποδηλατάκι σου κι από τότε  και έχεις ορκιστεί  να μην ξανανέβεις....Κι άστο να πάει, άστο. 

7. Θα σε κυνηγήσουν πολλοί άντρες, απλά εσύ πρέπει να είσαι έξυπνη αρκετά ώστε να ξεχωρίσεις για ποιο λόγο σ' έχει επιλέξει ο καθένας τους.