Το Streetdance Festival Battle Of The Best Thessaloniki 2014 συνεχίζει ακάθεκτο για 10 συνεχόμενη χρονιά και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Θεσσαλονίκη - Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014 το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκη – Αίθουσα Αιμίλιος Ριάδης όπου οι σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις του θεάτρου αποτελούν εγγύηση για ένα θέαμα υψηλού επιπέδου.

 

Το  B.O.T.Y. Balkans Headoffice προετοιμάζεται πυρετωδώς να γιορτάσει μαζί με όλους τους hiphop funs αυτό το σημαντικό γεγονός. Το φεστιβάλ στο τομέα των breakdance battle φιλοξενεί τους επίσημους παγκόσμιους  προκριματικούς Chelles Battle Pro  Crew vs Crew Balkans Qualifier και World Bboy Classic 2 vs 2 qualifier.

 

Οι νικητές και των 2 διαγωνισμών θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και τα Βαλκάνια στους τελικούς του 2015 και θα ταξιδέψουν στην Γαλλία και Ολλανδία. Επίσης θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός breakdance 1 vs1 για νεαρά παιδιά μέχρι 15 ετών και το Φεστιβάλ θα τελειώσει με το 5 vs 5 All Style Battle. Στους νικητές θα δοθούν χρηματικά έπαθλα και δωροεπιταγές συνολικής αξίας 3000€!!!! 

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ