Εδώ και μερικές εβδομάδες, η Μαρία Κηλαηδόνη (της γνωστής οικογενείας) και οι Goodfellas εμφανίζονται κάθε βραδάκι Κυριακής στο Nixon Bar (Αγησιλάου 61β, Κεραμεικός).

Τους είδαμε, περάσαμε τέλεια και καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως είναι ένα από τα live που πραγματικά αξίζουν να απολαύσει κανείς γιατί:

1. Είναι (σχεδόν) για όλα τα γούστα. Η μουσική που παίζουν είναι ένα κράμα Country, Americana και Pop, καθώς και κάποια τραγούδια της Μαρίας (τα οποία παρεμπιπτόντως είναι εξαιρετικά!). Έτσι, μπορείς να πας με όλη την παρέα και όλοι θα έχουν να ακούσουν κάτι που θα τους αρέσει.

2. Το Nixon είναι ένα πραγματικά ωραίο μπαρ! Η αισθητική του χώρου είναι εξαιρετική. Το ίδιο και η ποιότητα του ήχου, καθώς είναι από τα λίγα μαγαζιά της Αθήνας όπου έχει γίνει σοβαρή ακουστική μελέτη –αν έχεις πάει σε live και μετά βούιζαν τα αφτιά σου για τρεις μέρες, θα καταλάβεις πόσο σημαντικό είναι αυτό!

3. Είναι νωρίς! Επιτέλους!!! Ποιος είναι αυτός που έχει ορίσει ότι στην Αθήνα η διασκέδαση πρέπει να ξεκινάει μετά τα μεσάνυχτα; Για σένα που δεν σου αρέσει το ξενύχτι ή ξυπνάς πρωί τη Δευτέρα, το live της Μαρίας είναι ό,τι πρέπει: Ξεκινάει στις 8, κι έτσι προλαβαίνεις και να επιστρέψεις με μετρό (στάση Κεραμεικός) ή άλλη συγκοινωνία και να απολαύσεις το beauty sleep σου!

4. Θα τη βγάλεις οικονομικά: Οι τιμές των ποτών στα live δεν έχουν επιβάρυνση ούτε υπάρχει είσοδος. Τα χρήματα που θα πληρώσεις είναι για μπύρα μικρή, ποτήρι κρασί : 3,5 ευρώ, για μπύρα μεγάλη: 5 ευρώ , για ποτό: 7 ευρώ.

Το τηλέφωνο για κρατήσεις είναι: 210 3462077.

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ!