Σου δίνω μερικές ιδέες για σπουδές σε περίπτωση που εμφανιστεί ένα τζίνι μπροστά σου και σου ζητήσει να κάνεις 3 ευχές. Η δεύτερη ή έστω η τρίτη ας είναι να σπουδάσεις σε κάποιο από τα παρακάτω πανεπιστήμια του εξωτερικού. 
 

Bowling Green State University για Pop culture
Εδώ θα μελετήσεις την τηλεόραση, τα πιο δημοφιλή είδη μουσικής και λογοτεχνίας (βλέπε 50 αποχρώσεις του γκρι - ο Θεός να το κάνει λογοτεχνία), ταινίες κλπ. Κάπως έτσι θα μπεις στο χώρο των media και της δημοσιογραφίας, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων. Το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο πρέπει να είναι από τα λίγα που εξειδικεύεται σ' αυτού του είδους τις σπουδές. Ευκαιρία είναι! Ίσα που προλαβαίνεις να κάνεις αίτηση για το φθινόπωρο του 2015! Για περισσότερα κάνε κλικ εδώ .

Kansas State University για Επιστήμες διοίκησης χώρων ζαχαροπλαστικής
Σε περίπτωση που ήθελες να ανοίξεις το δικό σου φούρνο ή έστω ένα χώρο για να πουλάς τα cupcakes που φτιάχνει η φίλη σου, βρήκες που να το σπουδάσεις ώστε να εξασφαλίσεις την επιτυχία. Κάπως έτσι θα έχεις το πάνω χέρι στην απαραίτητη έρευνα που γίνεται για το φούρνο, την οργάνωση, τη διοίκηση, ακόμη και την παραγωγή. Όπως αναφέρεται στη σελίδα του πανεπιστημίου, ο τομές αυτός δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της σημερινής εποχής, όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλες απαιτήσεις για ποικιλία στη ζαχαροπλαστική - εμείς που τρώμε πολλά γλυκά, κινούμε τα νήματα της οικονομίας του πλανήτη.

Umber College του Καναδά για Σύνθεση και Performance κωμωδίας
Θα σου μάθουν να γράφεις σενάριο για κωμωδία, να κάνεις σκετσάκια χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό σου, δηλαδή εδώ το stand up comedy έχει την τιμητική του. Κάποια μέρα θα σχηματίζονται ουρές για να σε δούν. Λες να έχεις και δικιά σου εκπομπή στην τηλεόραση; Δε χρειάζεται να είναι η μητρική σου γλώσσα τα αγγλικά, άρα -ουφ!- το πρώτο πρόβλημα το έχουμε λύσει. Για περισσότερα, δες εδώ

DePaul University για την Επιστήμη των Κοστουμιών
Πως αλλιώς θα σχεδίαζες ρούχα για παραστάσεις, musical και διάφορα άλλα δρώμενα; Έχει επίσης ένα μεγάλο κατάλογο με μέρη όπου θα μπορούσες να κάνεις την πρακτική σου, το Broadway στο Σικάγο πως θα σου φαινόταν για αρχή; Ρίξε μια ματιά, δε θα φανταζόμουν ποτέ πόσες ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση μπορεί να προσφέρει. Είσαι ένα κλικ μακριά.

Mississipi State University για Οργάνωση  λουλουδιών- Ανθοδετική Τέχνη
Ελπίζω να μην είσαι αλλεργική μόνο. Πέρα από το ανθοπωλείο που θα μπορείς να ανοίξεις με άλλον αέρα πια - δε θα είναι το κλασικό, βαρετό ανθοπωλείο- μπορείς να οργανώνεις κήπους, λουλούδια σε δεξιώσεις και γάμους κλπ. Σε βλέπω να γίνεσαι το απόλυτο must σε κάθε event που σέβεται τον εαυτό του. Θα βρεις περισσότερα στη σελίδα του πανεπιστημίου - αχ τυχερή, όταν εμείς εδώ θα έχουμε καταλήψεις και απεργίες, εσύ θα βλέπεις τη ζωή σου να ανθίζει.

Green Mountain College για Εκπαίδευση της Περιπέτειας
Θα γίνεις και ο πρώτος ναυαγός/ εξερευνητής/ κατασκηνωτής/ υποψήφιος για το reality survivor. Οι φοιτητές εδώ μαθαίνουν να ζουν βουτηγμένοι στην περιπέτεια και στη δράση, ξέχνα την καθιστική ζωή που ήξερες! Η ορειβασία και η πεζοπορία θα σου τρώνε όλη την ενέργεια. Στη σελίδα του συγκεκριμένου τομέα, μπορείς να δεις αν σ΄ενδιαφέρει - σε περίπτωση που δε σε αγγίζει, συνέχισε να τρως ανενόχλητη το γλυκό σου καθισμένη στον καναπέ. Δεν είμαστε όλοι πλασμένοι για την περιπέτεια, μην αγχώνεσαι.