Με περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες και παρουσία στο λιανεμπόριο σε περισσότερες από 80 χώρες, η FOREO βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας στην ομορφιά από το 2013. Μετατρέποντας τις ρουτίνες περιποίησης του δέρματος σε πολυτελείς τελετουργίες χαλάρωσης και παρέχοντας ορατά, κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα, η FOREO συνδυάζει τεχνολογία αιχμής, βραβευμένο σουηδικό σχεδιασμό και κατανόηση των φυσικών διεργασιών του δέρματος, κάνοντας την αυτοφροντίδα απλή, εύκολη και ευχάριστη.

Η εταιρία ιδρύθηκε ως αποτέλεσμα ενός λανθασμένου επετειακού δώρου και εγκαταστάθηκε στη Σουηδία, αντλώντας έμπνευση από το πάθος της χώρας για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό και την έμφαση στις κομψές, λειτουργικές μορφές. Ως μάρκα αφιερωμένη στην εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία, η FOREO δημιούργησε οραματικά, αποτελεσματικά προϊόντα σχεδιασμένα για να διαρκέσουν μια ζωή. Από την επαναστατική συσκευή καθαρισμού προσώπου LUNA™, τη συσκευή βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου UFO™, μέχρι την πιο ισχυρή συσκευή μικρορεύματος BEAR™ και την πρώτη στον κόσμο ηχητική οδοντόβουρτσα σιλικόνης ISSA™, η FOREO έχει επιλέξει να πρωτοπορεί με καινοτόμες ιδέες αντί να κάνει σταδιακές βελτιώσεις σε υπάρχοντα προϊόντα.

Η FOREO επικεντρώνεται σε ριζοσπαστικές καινοτομίες και στην εισαγωγή επαναστατικών τεχνολογιών που θέτουν νέα πρότυπα στη βιομηχανία ομορφιάς. Ο σουηδικός κολοσσός αναζητά αυτό που λείπει και δημιουργεί σύγχρονες λύσεις με γνώμονα τον χρήστη. Η διαδικασία ανάπτυξης κάθε συσκευής διαρκεί συνήθως αρκετά χρόνια, επιτρέποντας τη δημιουργία νέων τεχνολογιών, την ενδελεχή έρευνα, το σχεδιασμό και την τελειοποίηση κάθε πτυχής. Για παράδειγμα, δαπανήθηκαν σχεδόν πέντε χρόνια για την ανάπτυξη του UFO™, της πρώτης παγκοσμίως έξυπνης μάσκας θεραπείας.

Το UFO™ προσφέρει θεραπείες προσώπου επιπέδου spa σε δύο λεπτά ή λιγότερο, συνδυάζοντας φωτοθεραπεία LED με κρυοθεραπεία (ψύξη), θερμοθεραπεία (θέρμανση) και παλμούς T-Sonic™. Η πρώτη γενιά UFO™ κυκλοφόρησε το 2018, εισάγοντας έναν εντελώς νέο τρόπο χρήσης των μασκών προσώπου, μετατρέποντας μια θεραπεία 20 λεπτών σε μια επαναστατική τελετουργία 2 λεπτών με κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην αποτελεσματική αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων του δέρματος. Σήμερα, η τρίτη γενιά της συσκευής βαθιάς ενυδάτωσης προσώπου, η UFO™ 3, προσφέρει 14 εξειδικευμένες θεραπείες μάσκας, ταχύτερη θέρμανση, Easy Mode με οκτώ θεραπείες για γρήγορη χρήση εκτός σύνδεσης, τεχνολογικές ρυθμίσεις μέσω εφαρμογής και προηγμένο έλεγχο της θερμοκρασίας - όλα σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν τα οφέλη των συστατικών της αγαπημένης σας μάσκας που ενεργοποιείται με UFO™.

Η εισαγωγή τεχνολογιών αιχμής μπορεί μερικές φορές να είναι εκφοβιστική, γι' αυτό η FOREO είναι αποφασισμένη να κάνει τις συσκευές της διαισθητικές και εύχρηστες. Πιστεύουν ότι η καινοτομία δεν πρέπει να θέτει σε κίνδυνο την απλότητα - οι συσκευές τους ενσαρκώνουν αυτή τη φιλοσοφία συνδυάζοντας άψογα τις προηγμένες τεχνολογίες με την ευκολία χρήσης.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η Swedish beauty routine, η επαναστατική εκδοχή της FOREO στα παραδοσιακά προγράμματα περιποίησης της επιδερμίδας. Αυτή η ρουτίνα τρεισήμισι βημάτων, που έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρώνεται σε μόλις επτά λεπτά, βασίζεται σε ελάχιστα προϊόντα και βήματα, παρέχοντας μέγιστα αποτελέσματα και μια προσέγγιση υψηλής τεχνολογίας στη φυσική ομορφιά.

Πέρυσι, η FOREO επέκτεινε τις προσφορές της με μια συλλογή περιποίησης της επιδερμίδας, ενισχύοντας τη δέσμευσή της για μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων συνδυάζοντας την τεχνολογία και την περιποίηση της επιδερμίδας, διαμορφώνοντας μια προσέγγιση skin-tech, όπου τα αποτελέσματα αλληλοενισχύονται. Αυτή η μοναδική προσέγγιση βελτιώνει την απορρόφηση των ενεργών συστατικών στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, παρέχοντας ανώτερη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων προβλημάτων της επιδερμίδας.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις συσκευές FOREO και τη σειρά περιποίησης στο foreo.com και στους επίσημους συνεργάτες: Sephora.gr.