Με λιγότερες από 100 ημέρες πριν από το Παρίσι 2024, η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, εγκαινίασε επίσημα την καμπάνια "Open always wins" - η οποία γιορτάζει τις κοινές αξίες του brand με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες για την ευρύνοια και ανακοίνωσε τα εγκαίνια της Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 βιτρίνας.

Όπως ανακοινώθηκε τον Ιανουάριο, το μήνυμα "Open always wins" της Samsung εκφράζει την πεποίθηση του brand ότι το ανοιχτό μυαλό δίνει τη δυνατότητα για νέες προοπτικές και άπειρες δυνατότητες και αποτελεί την καρδιά του προγράμματός της για το Παρίσι 2024. Η νέα καμπάνια, η οποία έκανε το ντεμπούτο της σήμερα, ζωντανεύει το "Open always wins" μέσα από τις ιστορίες του skateboarder της Team Samsung Galaxy Aurélien Giraud (Γαλλία), του para sprinter Johannes Floors (Γερμανία) και της breakdancer Sarah Bee (Γαλλία) και αποδεικνύει πως το να είσαι «ανοιχτός» σου επιτρέπει να κάνεις εξαιρετικά πράγματα.

"Ως Παγκόσμιος Ολυμπιακός και Παραολυμπιακός Συνεργάτης, η Samsung προωθεί την καινοτομία και προσφέρει τεχνολογία αιχμής και εμπειρίες στους Αγώνες για σχεδόν 40 χρόνια", δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business της Samsung Electronics. "Ο τρόπος με τον οποίο απολαμβάνουμε τους Αγώνες έχει εξελιχθεί δραματικά με την πάροδο του χρόνου, με την τεχνολογία να παίζει καθοριστικό ρόλο στην ανάδειξη του Ολυμπιακού πνεύματος. Αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο καθώς ξεκινάμε τους "ανοιχτούς Αγώνες" και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε τους οπαδούς των Ολυμπιακών Αγώνων και τους αθλητές πιο κοντά από ποτέ, ανοίγοντας νέες εμπειρίες και ουσιαστικές συνδέσεις στο Παρίσι 2024, με την καμπάνια μας "Open always wins".

Επιπλέον, η Samsung παρουσίασε την ολοκαίνουργια βιτρίνα, Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125, η οποία θα μεταφέρει τους οπαδούς των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων σε ένα επικό ταξίδι στο Παρίσι 2024, μέσα από εμβληματικές εμπειρίες. Οι φίλαθλοι θα μπορέσουν να ξαναζήσουν τα μεγαλύτερα στιγμιότυπα των προηγούμενων Αγώνων με το Galaxy, να εξερευνήσουν τις τελευταίες καινοτομίες της Samsung και να δημιουργήσουν αναμνήσεις ζωής με το Galaxy AI*.

Για τη δημιουργία αυτής της βιτρίνας, η Samsung συνεργάστηκε με τον οραματιστή αρχιτέκτονα Jean Nouvel, βραβευμένο με το βραβείο Pritzker, του οποίου το πρωτοποριακό έργο αντικατοπτρίζει το αξιοσημείωτο πνεύμα των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών αθλητών, που συνεχώς διευρύνουν τα όρια και επαναπροσδιορίζουν τις δυνατότητες. Εμπνευσμένος από τα παριζιάνικα σαλόνια της εποχής του Διαφωτισμού, ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να γιορτάζει το άνοιγμα σε νέες προοπτικές και δυνατότητες μέσα από αντανακλάσεις και οπτικές ψευδαισθήσεις που προκαλούν ένα αίσθημα «ανοιχτότητας», αρμονίας και σύνδεσης. 

"Ολόκληρος ο χώρος έχει σχεδιαστεί για να γιορτάσει τη δέσμευση της Samsung για ανοιχτότητα", δήλωσε ο Jean Nouvel. "Η αφηρημένη γραφική πρόσοψη αποτυπώνει τις αμέτρητες κινήσεις και αντανακλάσεις του φωτός που εμφανίζονται και εξαφανίζονται σε μια στιγμή, ενώ οι ματ, ανακλαστικοί λευκοί καθρέφτες στο λόμπι προσκαλούν τους επισκέπτες σε ένα ταξίδι στις τελευταίες καινοτομίες".

Το Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 εγκαινιάστηκε με μια τελετή κοπής κορδέλας, στην οποία συμμετείχαν ο TM Roh, οι πρεσβευτές της Team Samsung Galaxy, συμπεριλαμβανομένης της Γαλλίδας σέρφερ Joanne Defay, του Βρετανού αθλητή του breakdancing Karam Singh και του Γάλλου παρα-κολυμβητή Ugo Didier, η Anne-Sophie Voumard, διευθύντρια υπηρεσιών τηλεόρασης και μάρκετινγκ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, ο Pierre Rabadan, αντιδήμαρχος αρμόδιος για τον αθλητισμό, τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες της πόλης του Παρισιού και ο Étienne Thobois, γενικός διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής του Παρισιού για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που βλέπουμε τις κοινές μας αξίες να γιορτάζονται για αυτούς τους «ανοιχτούς Αγώνες» στο Olympic™️ rendezvous @ Samsung", δήλωσε η Anne-Sophie Voumard, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Υπηρεσιών Τηλεόρασης και Μάρκετινγκ της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. «Η Samsung έχει διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στην αναβάθμιση της εμπειρίας των οπαδών των Ολυμπιακών Αγώνων, μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας της κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, και είμαστε εντυπωσιασμένοι που τους βλέπουμε να το πηγαίνουν στο επόμενο επίπεδο με αυτή την επίδειξη, καθώς και με πολλούς τρόπους που θα υποστηρίξουν τη διοργάνωση των επερχόμενων Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων εδώ στο Παρίσι».

Το Olympic™️ rendezvous @ Samsung, που βρίσκεται στη Λεωφόρο των Champs-Élysées 125, θα ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό στις 3 Μαΐου και θα λειτουργήσει έως τις 31 Οκτωβρίου, από τις 10:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. Δευτέρα-Σάββατο και από τις 11:00 π.μ. έως τις 20:00 μ.μ. τις Κυριακές. Θα φιλοξενήσει μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και θα είναι ανοιχτό σε όλους όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Εκτός από τη βιτρίνα που βρίσκεται στη Λεωφόρο Champs-Élysées, η Samsung θα ανοίξει επιπρόσθετους χώρους Olympic™️ rendezvous @ Samsung σε όλη την Πόλη του Φωτός και τα περίχωρά της, όπως το Ολυμπιακό Πάρκο, το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Χωριό και το Κεντρικό Κέντρο Τύπου, καθώς και σταθμούς φόρτισης Samsung Galaxy σε βασικούς χώρους των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να γνωρίσουν τις τελευταίες καινοτομίες Galaxy.

*Οι λειτουργίες Galaxy AI θα παρέχονται δωρεάν τουλάχιστον μέχρι το τέλος του 2025 σε υποστηριζόμενες συσκευές Samsung Galaxy. Η διαθεσιμότητα των λειτουργιών ΑΙ τρίτων μερών υπόκειται σε αλλαγή και στους όρους του τρίτου μέρους