Ο Dimello, η παραγωγική αιχμή της KAFEA TERRA και ένα brand συνώνυμο των εκλεκτών χαρμανιών καφέ, παρουσιάζει μια νέα σειρά αρωματικού καφέ φίλτρου, χαρίζοντας μια πινελιά πολυτέλειας στις καθημερινές μας στιγμές. Με πλούσια κληρονομιά στην παρασκευή καφέ υψηλής ποιότητας, ο Dimello συνεχίζει να μαγεύει τους λάτρεις του καφέ με τρεις εξαιρετικές γεύσεις καφέ φίλτρου: Φουντούκι, Βανίλια και Καραμέλα.

Η νέα σειρά έρχεται να συμπληρώσει την ήδη υπάρχουσα συλλογή καφέ φίλτρου Dimello: Bold, Mild, Brazil, Guatemala, Ethiopia, Colombia, που βρίσκεται στα ράφια των Super Markets. Οι κλασικές αλλά ταυτόχρονα δελεαστικές αυτές προτάσεις έχουν ως στόχο να επαναπροσδιορίσουν την αγαπημένη συνήθεια του καφέ, υποσχόμενες μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους.

Με αφοσίωση και πολυετής έρευνα εστιασμένη στον καφέ, ο Dimello έχει επιτύχει να αναγνωρίζεται πλέον για την κορυφαία ποιότητά του. Η νέα σειρά καφέ φίλτρου, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις στις διεθνείς εκθέσεις HoReCa, Food Expo και Alimentaria όπου και παρουσιάστηκε, διαθέτει τρία ξεχωριστά αρώματα, το καθένα από τα οποία αποτελεί ένα αρμονικό μείγμα προσεκτικά επιλεγμένου και αριστοτεχνικά καβουρδισμένου και αλεσμένου καφέ φίλτρου, που προέρχεται από τις πλούσιες περιοχές καφέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Ένα γευστικό ταξίδι ξεκινά με τα λεπτά αρώματα του φουντουκιού, τις αρωματικές νότες της βανίλιας και την υπέροχη γλυκύτητα της καραμέλας.

Η μαγεία του Dimello ξεκινά από την υπερσύγχρονη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας στην Παιανία, όπου η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών, με πολυετή εμπειρία, αγάπη και ατέρμονο πάθος για τον καφέ, επιβλέπουν κάθε στάδιο του ταξιδιού του. Από τη σχολαστική επιλογή και επεξεργασία των κόκκων, μέχρι το καβούρδισμα και την τελική συσκευασία, διασφαλίζεται ότι κάθε φλιτζάνι της νέας σειράς αρωματικών φίλτρου Dimello υπόσχεται μια αξέχαστη γευστική εμπειρία.

Ο Dimello προσκαλεί τους λάτρεις του καφέ, να αγκαλιάσουν αυτό το νέο κεφάλαιο στην πορεία του brand. Είτε πρόκειται για ένα ήσυχο πρωινό είτε για μια ζωηρή απογευματινή συνάντηση με φίλους, κάθε αρωματικός καφές φίλτρου Dimello προσθέτει σίγουρα μια ξεχωριστή πινελιά στην καθημερινότητά μας.