Ως η #1 μάρκα φροντίδας του δέρματος που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως, η La Roche-Posay δημιουργεί λύσεις φροντίδας που αλλάζουν τη ζωή των ανθρώπων, μεταξύ αυτών και το CICAPLAST BAUME B5.

 

Φέτος, η La Roche-Posay, που πρωτοπορεί στην ανάπλαση του δέρματος, επαναπροσδιορίζει για άλλη μια φορά τα όρια της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας, με το CICAPLAST BAUME B5+. Αξιοποιώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Επιστήμη του Μικροβιώματος , η ανανεωμένη και βελτιωμένη σύνθεση του εξασφαλίζει ταχύτερη και καλύτερη ανάπλαση από την 1η ημέρα αλλά και δράση κατά των σημαδιών.

Το νέο CICAPLAST BAUME B5+ είναι το απόλυτο balm ανάπλασης που βελτιστοποιεί τη διαδικασία της επούλωσης και προλαμβάνει τον σχηματισμό ουλών χάρη στην ισχυρή δράση του κατά των σημαδιών. Έχει αποδειχθεί ότι είναι κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες, καθώς και για ερεθισμένο ή ευαισθητοποιημένο δέρμα. Έχει επίσης δοκιμαστεί σε άτομα που ακολουθούν θεραπεία για τον καρκίνο για την ικανότητά του να βελτιώνει την αίσθηση δυσφορίας.