Το χρώμα που επιλέγετε αποπνέει την αυτοπεποίθησή σας, έχει αντίκτυπο γύρω σας και αφήνει το στίγμα σας. Γίνεται κομμάτι σας. Αυτά τα χρώματα έχουν «στρογγυλάδα» και μεταβλητότητα, ώστε να προσαρμόζονται σε εσάς. Εκφράζουν και αναδεικνύουν αυτό που είστε. Υπάρχει μια οικειότητα ανάμεσα στην υφή και το συναίσθημα. Υπάρχει η έκφραση και η ανάδειξη της προσωπικότητάς σας και του τρόπου που αφήνετε το σημάδι σας».

Lucia Pica, Creative Image and Makeup Partner

 

«Εμπνευστήκαμε το Liquid Lipstick σαν μια επιστροφή στο ένστικτο, κάτι ακραία αυθεντικό και ουσιαστικό. Η συσκευασία είναι ένα τοτεμικό design που διευρύνει αυτό το concept της ρευστότητας – μπορείτε να είστε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας, αλλά η συνεχής αλλαγή είναι στοιχείο της ανθρώπινης φύσης».

Ben Gorham, Founder & Creative Director, Byredo

Liquid Lipstick Matte

 

Αφή: μια μεταβλητή, αισθησιακή και εξωστρεφής έκφραση των εσωτερικών συναισθημάτων. Η διαρκής οικειότητα της αίσθησης της αφής ήταν για τη Lucia Pica η αφετηρία να οραματιστεί το ματ κραγιόν ως ένα αισθητηριακό δεύτερο δέρμα, όπου ο εσωτερικός κόσμος εξωτερικεύεται στο Liquid Lipstick Matte.

Αγκαλιάζοντας μια ιδέα αυτοπεποίθησης και κομψότητας, εστιάζοντας και αναδεικνύοντας το άτομο χωρίς να καταφεύγει σε τεχνάσματα, η φιλοσοφία της Pica για το μακιγιάζ εξελίσσεται για άλλη μια φορά σε ένα statement σιγουριάς με το Liquid Lipstick.

Αξιοποιώντας μια παλέτα δέκα πλούσιων σε pigments αποχρώσεων, φωτεινών έως σκούρων – από τη σαρκώδη αλήθεια του Muted Cry, μέσω πλούσιων τριανταφυλλόξυλων και καφέ τόνων όπως το Space in Between και το Calmer, στα ζωηρά και έντονα κόκκινα όπως το Red Coma και το Fire Grace που φτάνουν στο βαθύ μπορντώ του Marriage – το Liquid Lipstick Matte σάς δίνει τη δύναμη να αφήνετε το σημάδι σας και να εκφράζετε άμεσα τον εσωτερικό σας κόσμο μέσα από το χρώμα των χειλιών σας.

Στο Matte, ζητούμενο είναι η δύναμη του σκοπού και της εμπειρίας, ένας αντίκτυπος με διάρκεια και αντοχή, τόσο για το προϊόν όσο και εκείνον που το φοράει. Την ίδια στιγμή, δεν θέλουμε να παραβλέψουμε τη μεταβλητότητα και την άνεση που υπάρχει και ρέει με όποιον το φοράει. Έτσι, το Liquid Lipstick Matte γίνεται κομμάτι του ατόμου, ένα σκοπίμως blurred, βελούδινο δεύτερο δέρμα, μια κρεμώδης vegan σύνθεση που επιτρέπει στο μακιγιάζ να γίνει ένα με το σώμα, μια προσωπική υπογραφή. Εδώ, η δύναμη επικεντρώνεται στην προσωπικότητα και τον «αέρα» της – είναι η επιλογή ενός εσωτερικού εαυτού που εκφράζεται μέσα από ζωηρό χρώμα που διαρκεί.

 

Τα προϊόντα Byredo διατίθενται αποκλειστικά στα attica και στο atticadps.gr/eshop.

TAG US: @officialbyredo @atticaofficial @atticabeauty

SPREAD THE NEWS: #byredo #byredomakeup #atticabeauty #atticaofficial