Τo αγαπημένο αθλητικό brand Admiral, στο πλαίσιο της ανανεωμένης του εικόνας, συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους καταναλωτές για τη σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνα 2023-24. Η νέα καμπάνια με άρωμα πόλης και μίνιμαλ αισθητική, έρχεται να ενισχύσει την θέση της Admiral ως ένα αθλητικό brand το οποίο είναι συνώνυμο με τις πιο σύγχρονες τάσεις στο athleisure που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σκεπτόμενου καταναλωτή.

Η φωτογράφιση της καμπάνιας της Admiral για την σεζόν Φθινόπωρο- Χειμώνα 2023-24 έχει έντονο το urban στοιχείο, αναδεικνύοντας αγαπημένα σημεία της πόλης. Μέσα από τον φακό του ταλαντούχου φωτογράφου Νίκου Ζήκου πρωταγωνιστές της καμπάνιας γίνονται τα ίδια τα ρούχα, αφού η πόλη χάνει το χρώμα της μέσα στις αποχρώσεις του γκρι. Κεντρικό πρόσωπο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν η Κατερίνα Στικούδη που μαζί με τα μοντέλα, προβάλει και αναδεικνύει τα πρακτικά και μοντέρνα outfits της συλλογής. Τέσσερις σύγχρονες προσωπικότητες κινούνται με δυναμισμό και άνεση σε ένα αστικό περιβάλλον, με ξεχωριστές εμφανίσεις γεμάτες στυλ, πρακτικότητα και ρούχα που φοριούνται σε κάθε στιγμή της ημέρας. Οι προτάσεις της νέας συλλογής ξεχωρίζουν για την εξαιρετική εφαρμογή και ποιότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό και την χρωματική τους παλέτα που δημιουργεί outfits που ξέρουν να ξεχωρίζουν.

Το brand Admiral, ανήκει στην ελληνική εταιρία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΠΕ  και βρίσκεται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια, έχοντας δημιουργήσει το δικό της fashion statement στην αθλητική και casual ένδυση. Η μεγαλύτερη ελληνική αθλητική αλυσίδα διαθέτει 134 Admiral Sport Shops σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο φτάνει κοντά στον καταναλωτή με προτάσεις που ξεχωρίζουν. Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Στα Admiral Sport Shops, διατίθενται επίσης επώνυμα αθλητικά είδη των εταιριών Kappa, Maui and Sons, Starter και Peak. 

Αναζητήστε τώρα όλα τα σχέδια της συλλογής Admiral  Fall/Winter 2023-24 σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο admiralsports.shop

Follow Admiral σε Facebook και Instagram .