Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, η κορυφαία Ελληνική εταιρεία Bakery, Pastry, Café και Brunch με στόχο να προσφέρει καθημερινή γευστική απόλαυση στον καταναλωτή, προχώρησε στη λειτουργία ενός νέου καταστήματος FLAGSHIP στη Γλυφάδα, με νέα αισθητική, εταιρική ταυτότητα και φιλοσοφία.

Στο νέο κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν μέσα από ένα μεγάλο πλήθος προτάσεων σε ψωμί (μεταξύ των οποίων και το αγαπημένο «Ορεινό»), σνακ, γεύματα, καφέ και ροφήματα, αλλά και σερβιριζόμενο brunch. Ειδικότερα οι 2 κατηγορίες του καφέ και brunch έχουν δεσπόζουσα θέση στο συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο θα αποτελέσει το μοντέλο, πάνω στο οποίο θα λειτουργήσει το δίκτυο της ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ στο μέλλον.

Ξεκινώντας από salad bowls με βάση αυγό, κοτόπουλο, σολομό ή vegan, συνεχίζοντας με 10 “Eggs of glory” επιλογές ομελέτας, αλλά και με τα ξεχωριστά Croque Monsieur και Madame, οι εκπλήξεις του σεφ δε σταματούν εκεί! Δροσερές σαλάτες με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, healthy προτάσεις, open sandwiches με γευστικά twists, πεϊνιρλί «Σμύρνης», πίτσες Scrocchiarella και burgers που θα γοητεύσουν τον ουρανίσκο σας, οδηγώντας σε γλυκές επιλογές με τα αγαπημένα pancakes maple syrup ή σοκολάτας - το Saint Honore ή το Guzel, την Pavlova ή την τάρτα με μήλο, τα εκλέρ σοκολάτα και καραμέλα ή το gelato παγωτό. Γεύσεις που μπορείτε να συνοδεύσετε με τον καφέ (από επιλεγμένες ποικιλίες 100% Arabica Gourmet) ή ένα φρέσκο χυμό που στίβεται επιτόπου στο κατάστημα, smoothies, όπως επίσης επιλεγμένες μπύρες, κρασί και cocktails.

Το βασικό προτέρημα του ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, η υπεροχή στην ποιότητα, διακατέχει όλα τα επιμέρους στοιχεία της αλυσίδας, τα προϊόντα στο σύνολο τους, τόσο όσον αφορά στις πρώτες ύλες όσο και στον τρόπο παρασκευής και το επίπεδο εξυπηρέτησης στα καταστήματα. Επιπλέον, η μακρά παρουσία στο χώρο έρχεται να ενισχύσει την υπεροχή στην γνώση της αρτοποίησης και τη σύνδεσή του με την κατηγορία του φούρνου.

Με ένα μοναδικό στην Ελλάδα concept παραγωγής και λειτουργίας και χρησιμοποιώντας μόνο επώνυμες, πιστοποιημένες και α΄ ποιότητας πρώτες ύλες, από τους καλύτερους οίκους της Ελλάδας και της Ευρώπης, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή φρέσκα, υγιεινά και γευστικά προϊόντα, σε μια τεράστια ποικιλία, ικανή να καλύψει κάθε διατροφική του ανάγκη και γευστική προτίμηση. Η αλυσίδα αριθμεί 29 καταστήματα συνολικά.

apollonion-bakery.gr