Το αυθεντικό, ελληνικό, κεχριμπαρένιο ποτό, το METAXA, μας κάλεσε να απολαύσουμε τα ηλιοβασιλέματα στο κέντρο της πόλης και να ζήσουμε ένα αναπάντεχο καλοκαίρι.

Στην καρδιά της Αθήνας, στην κίνηση της Λεωφόρου Βασ. Σοφίας, είχαμε από τις 15 Ιουλίου, την ευκαιρία να ζήσουμε τα πιο καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια. Στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Αλέξανδρος στην Πλατεία Μαβίλη, κρύφθηκε μια μοναδική παραλία που για τέσσερις εβδομάδες υποδέχθηκε το METAXA Pop Up Bar.

Από τις 15 Ιουλίου, λοιπόν, και για ένα μήνα, το πολύπλευρο και μοναδικό METAXA, με σπάνια χαρίσματα και χαρακτηριστικά, που το κάνουν συχνά αναπάντεχο, έβαλε τη γευστική του υπογραφή στα πιο διαφορετικά καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη.

Οι επισκέπτες του Mavili Beach είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μοναδική θέα σε συνδυασμό με ένα από τα τρία νέα απεριτίφ, δημιουργίες του Άρη Χατζηαντωνίου, METAXA International Brand Ambassador. Όλα τα νέα απεριτίφ είχαν αμιγώς ελληνικό χαρακτήρα. Το καθένα με τα δικά του ξεχωριστά αρώματα και τα τρία με βάση το METAXA είτε των 5, είτε των 7 ή των 12 Αστέρων.

Τα κεχριμπαρένια ηλιοβασιλέματα και οι μαγικές βραδιές χρειάζονται πάντα και το κατάλληλο soundtrack το οποίο υπογράφει ο En Lefko 87,7.

Αφεθείτε στη μαγεία του amber hour, στην καρδιά της πόλης, «δίπλα στο κύμα» και απολαύστε μοναδικά METAXA απεριτίφ.

Εξερευνήστε περισσότερα στο metaxa.com

Απολαύστε υπεύθυνα