Μπορεί οι εποχές να προχωράνε, ο κόσμος να προοδεύει (εδώ στην Ελλάδα με ακόμα πιο αργά βήματα), αλλά κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά. Στους άντρες επιτρέπεται να είναι κυνηγοί και να αναζητούν το σεξ χωρίς να έχουν το φόβο ότι μπορεί να τους κακοχαρακτηρίσουν, ενώ οι γυναίκες αν τολμήσουν να το πουν δυνατά ότι θέλουν να κάνουν μόνο σεξ σε μια φάση της ζωής τους, τα κοσμητικά επίθετα που θα τις συνοδεύσουν δεν χρειάζεται να μνημονευθούν.

Και αν επρόκειτο για μια καταπιεστική επιταγή της κοινωνίας προς αυτές δεν θα το ανέφερα καν. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι εσείς οι ίδιες αυτοενοχοποιείστε και βάζετε το φράγμα στον εαυτό σας. Ή το κάνουν οι «φίλες» σας για εσάς. Σας κακοχαρακτηρίζουν πίσω από την πλάτη σας και ξαφνικά όλο το σχολείο/σχολή/γραφείο σας την πέφτει χοντρά και με χυδαίο τρόπο. Εννοείται πως δεν μιλάμε γι΄αυτό. Μιλάμε για την ανάγκη να έχετε μια επαφή τρίτου τύπου με έναν άντρα που σας ελκύει εξωτερικά και η εμφάνιση του σας εξιτάρει.

Σαφώς, δεν μπορεί ένας άντρας να σας πιέσει, αλλά εάν έχετε την ανάγκη να μείνετε στην καθαρή σεξουαλική επαφή γιατί να φοβηθείτε να το πείτε; Γιατί να μην είστε κι εσείς ξεκάθαρες εξ αρχής, ώστε να αποφευχθούν οι ψυχολογικές και συναισθηματικές ζημιές; Αυτά που συνήθως λέτε περί πιο εγκεφαλικής δικής σας κατάστασης,εμείς τα αρσενικά τα ακούμε βερεσέ. 

Ναι, ξέρω θα σας αποκαλέσουν κοινές και εύκολες. Ε, όποιος σας αποκαλέσει έτσι είναι μάλλον γιατί θα ήθελε να του δίνετε το σεξ, αλλά αποκλειστικά σε αυτόν. Ενώ εκείνος θα είχε το ελεύθερο να πηγαίνει με όποια τύχει.

Το ίδιο συμβαίνει και με την αυτοϊκανοποίηση. Ο βιολογικός προσανατολισμός των ανθρώπων είναι να αναζητούν την ηδονή. Στα κορίτσια και τις γυναίκες αυτή η αίσθηση προφανώς είναι είναι λιγότερο ανεπτυγμένη από τα αγόρια αλλά δεν παύει να υπάρχει. Ακόμα όμως κι όταν την καταλάβετε, δεν τολμάτε να την ονοματίσετε. Όπως λέει και μια φίλη μου «δεν υπάρχει κοπέλα που να μην το κάνει μόνη της. Μα με το τηλέφωνο του μπάνιου, μα με μια τάρτα, θα βρει τον τρόπο της η κάθε μία».

Είναι καιρός να βγείτε από αυτά τα στεγανά και να αφήσετε την ορμή σας να σας καθοδηγήσει. Αν δεν το κάνετε για εσάς, δείτε το σαν μια κοινωνική προσφορά στα αγόρια της ζωή σας που θέλουν να βρουν νέες σεξουαλικές εμπειρίες! Σεξ -αιρετικά;