Εδώ και δύο μέρες έχει καταφέρει να γίνει παγκοσμίως talk of the town. Η απόφαση της να τα δείξει όλα στον φακό του Jean Paul Goude για το περιοδικό Paper  προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση στους διαδικτυακούς κόσμους και τις online λεωφόρους.

Η Kim Kardashian πληρώθηκε μεν αδρά για να κάνει την φωτογράφηση, αλλά τα περίπου 25 εκατομμύρια δολάρια που ενίσχυσαν τον ούτως ή άλλως παχυλό τραπεζικό της λογαριασμό της τα προσέφεραν για να έχουν μόνο τον ζουμερό της πωπό και το στήθος. Στο πακέτο  τελικά συμπεριλήφθηκε και το πιο απόκρυφο σημείο της. Ήταν δική της προσφορά. It’s on the house που λένε. «Κοίτα να δεις που έλεγαν πως δεν έχω κανένα ταλέντο. Για προσπαθήστε να ισορροπήσετε ένα ποτήρι σαμπάνιας στον πισινό σας». Ήταν η δική της οπτική για την άποψη του κόσμου προς το πρόσωπο της.

Ας αφήσουμε όμως στην άκρη την επαγγελματική θέση της Kim και αν αυτά τα λεφτά τα έβγαλε βάσει κάποιου ταλέντου ή όλα οφείλονται στο sex tape του 2007. Ας επικεντρωθούμε στο λόγο που φέρνει λεφτά στο σπίτι και που έχει έξω από το σπίτι της καθημερινά 10 αυτοκίνητα γεμάτα παπαράτσι.

Με αφορμή αυτές τις φωτογραφίες, αλλά και παλαιότερα ανδραγαθήματα της, πολλές γυναίκες με έχουν ρωτήσει και αναρωτιούνται εν γένει αν αυτό το θέαμα, αυτό του Paper, αλλά και η εικόνα που έχει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση η Kim, αρέσει στον αντρικό πληθυσμό. Και αν αρέσει γιατί αρέσει.

Η απάντηση είναι ταυτόχρονα απλή και σύνθετη. Οι καμπύλες της δεν αφήνουν ασυγκίνητο κανένα αρσενικό στον πλανήτη. Αυτό είναι δεδομένο κι αυταπόδεικτο. Το στήθος της είναι αυτό που ονειρεύονται οι άντες και τα οπίσθια της αυτά που δεν τολμάει κανείς να ομολογήσει σε μια γυναίκα ότι του αρέσουν. Ναι, κορίτσια δεν θέλουμε να είστε ντε και καλά επίπεδες ή με μια μικρή καμπύλη στην περιφέρεια σας.

Αυτό που πρέπει να καταλάβετε όμως είναι ότι την Kim Kardashian δεν την θεωρούμε ωραία. Άλλωστε, αν κοιτάξετε σχόλια σε κάποια fora θα δείτε πολλά σχόλια του τύπου «Άντε μωρέ με την αγελάδα». Δεν θα κάναμε ποτέ σχέση μαζί της. Δεν την θεωρούμε ωραία, αλλά είναι ακριβώς αυτή η διαστροφή που έχουμε, αυτό το «ντρέπομαι να σου πω». Να κάνουμε σεξ με την mammarial Kim, να αγγίξουμε τις καμπύλες της. Ως εκεί. Μετά έξω από την πόρτα.

Όταν λοιπόν μας βλέπετε με το στόμα ανοιχτό στη θέαση των γυμνών της φωτογραφιών δεν είναι η ομορφιά της που παρατηρούμε, αλλά αυτή η ασυνείδητη τάση να θέλουμε τα μεγάλα στήθη και τους μεγάλους πωπούς. Γιατί κάθε άντρας από την πρώτη του μέρα στον κόσμο αυτά κρατάει.  

Επομένως μην προσπαθήσετε να μοιάσετε στην Kim. Μια διαστροφή αρκεί. Μην γίνετε ιλαροτραγικές φιγούρες. Παραμείνετε ως είστε, γιατί με εσάς θα κάναμε σχέση!