Ο Φεβρουάριος και ο μουντός καιρός μπορεί να είναι ακόμα εδώ, αλλά ας μη ξεχνάμε πως σε ελάχιστες μέρες μπάινουμε στον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα, τον Μάρτη. Τι καλύτερο από το να τον καλωσορίσουμε με μία αλλαγή στα μαλλιά μας, η οποία θα σηματοδοτεί και την αλλαγή της διάθεσης μας, αυτές τις περίεργες μέρες της παράτασης του lockdown;

Ο καιρός ανοίγει, ο ήλιος λάμπει περισσότερο και όλα αποκτούν φως. Εσύ γιατί προτιμάς τις σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά σου;

Αποχαιρέτα τις μουντές μέρες αυτού του χειμώνα, διαλέγοντας πιο ανοιχτά χρώματα που θα φωτίσουν το πρόσωπο και τη διάθεσή σου.

LIGHT BROWN HAIR

Αν είσαι καστανή και δεν είσαι σίγουρη ότι θέλεις να δοκιμάσεις τις ξανθές αποχρώσεις, δοκίμασε το light brown, το απόλυτο χρώμα γι' αυτή τη μετάβαση. Δες πόσο ταιριάζει στην Taylor Hill,η οποία πρόσφατα τόλμησε και το καρέ κούρεμα, που μπορείς να δοκιμάσεις κι εσύ.

Η Lucy Hale, η ηθοποιός που φημίζεται για τα σκούρα καστανά μαλλιά της, διάλεξε κι εκείνη μια πιο φωτεινή εκδοχή του καστανού.

 

ΒΑΝGS

Εφόσον δεν θέλεις να αλλάξεις το χρώμα σου, οι αφέλειες ή τα φραντζάκια θα σε ανανεώσουν και θα προσφέρουν άλλη χάρη, όπως ακριβώς και στη Matilda Jerf.

 

BALAYAGE

H κλασική επιλογή των τελευταίων χρόνων και ο πιο ομοιόμορφος τρόπος για να φωτίσεις τα μαλλιά σου. Εμπνεύσου από τη Νegin Mirsalehi, της οποίας το balayage της ταιριάζει απόλυτα!

 

GINGER

Ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις την ginger αλλαγή, που πάντα επιθυμούσες. Η άνοιξη, είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να το κάνεις.

 

STRAWBERRY BLONDE

Eχτός από το ginger, μπορείς να δοκιμάσεις και την πιο light εκδοχή του, το strawberry blond, που θυμίζει λίγο ginger, λίγο ξανθό και …λίγο ροζ μαζί!