Η REDKEN, με παρουσία σε 43 χώρες του κόσμου, συνεργασίες με κορυφαίους artists και συνεχή συμμετοχή σε κορυφαία Fashion Events όπως το New York Fashion Week, βρίσκει στο πρόσωπο της Τάμτα την δική της μούσα. Το πάθος για την ομορφιά και τη μόδα ενώνει το αγαπημένο brand με το απόλυτο fashion icon που γίνεται το κεντρικό πρόσωπο της REDKEN στην Ελλάδα για το 2021.

Η ομάδα της REDKEN δηλώνει: «H REDKEN αποτελεί την κορυφαία μάρκα επαγγελματικής περίποιησης μαλλιών για εκατομμύρια κομμωτές και γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί η Τάμτα είναι το πρόσωπο που ενσαρκώνει όλες τις αξίες της μάρκας. Η αγάπη της για τη μόδα, η τόλμη να δοκιμάζει συνεχώς κάτι νέο και η δύναμή της να δημιουργεί τάσεις είναι όλα όσα πρεσβεύει η REDKEN πάνω από 60 χρόνια»

H Τάμτα κάθε φορά που βγαίνει στη σκηνή ξεχωρίζει με τις τολμηρές και fashion forward εμφανίσεις της, με τα εντυπωσιακά hair looks της να είναι πάντα στο επίκεντρο και να κερδίζουν τα βλέμματα.

Η ίδια δηλώνει για τη συνεργασία: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω κι εγώ πλέον στο Redken Tribe! Η REDKEN είναι ένα εμβληματικό brand επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών, που μέσα από την επιστήμη και την καινοτομία, φροντίζει τα μαλλιά και δίνει αυτοπεποίθηση σε κάθε γυναίκα. Λατρεύω τις αλλαγές στα μαλλιά μου και με τη REDKEN δίπλα μου μπορώ να πειραματιστώ όσο θέλω, ξέροντας ότι τα μαλλιά μου θα είναι απόλυτα υγιή και δυνατά».

Ανακαλύψτε τη REDKEN σε επιλεγμένα κομμωτήρια και online.