Αυτές τις γιορτές κάνε δώρο στον εαυτό σου και τους αγαπημένους σου την απόλυτη επαγγελματική περιποίηση μαλλιών:

Ανακάλυψε τις έξι εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες συσκευασίες της L’Οréal Professionnel Paris με έμπνευση το Παρίσι, για μοναδικές στιγμές φροντίδας!

  • Η σειρά Mythic Oil της L’Oréal Professionnel Paris περιποιείται, φροντίζει και μεταμορφώνει τα μαλλιά, χαρίζοντας τους λάμψη, απαλότητα και θρέψη.

Σαμπουάν για Κανονικά προς Λεπτά μαλλιά. Εμπνευσμένο από τις βασίλισσες της Αιγύπτου που συνήθιζαν να χρησιμοποιούν έλαια περιποίησης, αποτελεί το μυστικό του κομμωτή σας για υπέροχα, υγιή μαλλιά.  Εμπλουτισμένο με αιθέριο έλαιο ginger & εκχύλισμα osmanthus, ο πλούσιος αφρός του καθαρίζει σε βάθος και αναζωογονεί τα κανονικά προς λεπτά μαλλιά για υγιή, απαλά μαλλιά. Προσφέρει μια ανάλαφρη αίσθηση θρέψης και διατηρεί την ελαστικότητα της τρίχας. 

Επαγγελματικό λάδι μαλλιών για θρέψη, πολλαπλών χρήσεων. Eπαγγελματικός έλεγχος στα μαλλιά, που ενισχύεται από έλαια υψηλής συγκέντρωσης. Το μυστικό του κομμωτή, για να χαρίσει θρέψη και λάμψη στα μαλλιά, χωρίς να τα βαρύνει. Η σύνθεσή του, ενισχυμένη με υψηλής συγκέντρωσης φυσικό έλαιο Argan, προστατεύει τα μαλλιά, αφήνοντας τα απαλά. Η ανάλαφρη υφή του διευκολύνει το στέγνωμα και χαρίζει μεταξένια μαλλιά απο τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Είναι ιδανικό για να ξεμπερδεύει τα μαλλιά μετά το λούσιμο, και να τους δίνει λάμψη πριν ή μετά το στέγνωμα. Αποτέλεσμα που επιβεβαιώνεται από επαγγελματίες κομμωτές. 48ωρη προστασία από την υγρασία και το φριζάρισμα.

  • Η νέα σειρά Serie Expert PRO LONGER είναι εμπλουτισμένη με Αμινοξέα, καθώς και με FILLER-A100 –ένα πατενταρισμένο μόριο, αποκλειστικότητα της L'Oréal Professionnel. Επανορθώνει τα μήκη και γεμίζει τις άκρες, για πιο μακριά, πιο γεμάτα, όμορφα μαλλιά. Τώρα, μπορείτε να κρατήσετε τα μακριά σας μαλλιά που τόσο αγαπάτε. 

Το Serie Expert Pro Longer Σαμπουάν Κατά της Ψαλίδας, με τη δύναμη του FILLER-A100 και των Αμινοξέων, αποτελεί την ιδανική περιποίηση για μαλλιά με λέπτυνση και τάση για ψαλίδα στις άκρες. Όταν χρησιμοποιείται με τις Αμπούλες Συμπυκνωμένου Ορού Κατά της Ψαλίδας, προσφέρει ενδυνάμωση και λάμψη στα μήκη, αλλά και μεγαλύτερη πυκνότητα μακράς διάρκειας στις άκρες. Η Serie Expert Pro Longer Μάσκα Κατά της Ψαλίδας, με τη δύναμη του FILLER-A100 και των Αμινοξέων, είναι η ιδανική θεραπεία για τα μαλλιά με λέπτυνση στις άκρες. Η τρίχα επανορθώνεται αμέσως, και τα μαλλιά μένουν πιο δυνατά και πιο λαμπερά.

  • Προστατεύστε το χρώμα των μαλλιών σας και δώστε του ένταση και λάμψη με τη σειρά περιποίησης Vitamino Color για βαμμένα μαλλιά από τη L’Oréal Professionnel. Η σειρά χαρίζει αντιοξειδωτική δράση και προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες, διατηρώντας το χρώμα των μαλλιών. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ με υψηλή περιεκτικότητα σε συστατικά περιποίησης που απομακρύνουν απαλά τους ρύπους και ταυτόχρονα προστατεύουν τα βαμμένα μαλλιά. Η κρεμώδης υφή της μεταμορφώνεται σε πλούσιο αφρό, κρατώντας την τρίχα δυνατή από τη ρίζα ως την άκρη. Τα βαμμένα μαλλιά παραμένουν γεμάτα ζωντάνια.

✓ Απαλή περιποίηση, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα χρώματα

✓ 6x πιο αποτελεσματική προστασία του χρώματος από το ξεθώριασμα

  • Η σειρά Absolut Repair, εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA + ΠΡΩΤΕΪΝΗ, είναι σχεδιασμένη για να στοχεύει σε κάθε σημείο των μαλλιών, ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησής της. Χαρίζει εντατική αναδόμηση στα μαλλιά και παράλληλα περιποιείται την τρίχα.

Εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA + ΠΡΩΤΕΪΝΗ, η επαγγελματική σύνθεση του Instant Resurfacing Shampoo καθαρίζει και αναδομεί αμέσως τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντάς τους ανάλαφρη αίσθηση.

Εμπλουτισμένη με GOLD QUINOA + ΠΡΩΤΕΪΝΗ, η επαγγελματική, ανατρεπτική χρυσαφένια σύνθεση της Resurfacing Golden Masque επανορθώνει αμέσως κάθε τύπο μαλλιών εξασφαλίζοντας ανάλαφρο άγγιγμα. Η κρεμώδης τζελ υφή της αφήνει τα μαλλιά 7x πιο λαμπερά* και πιο λεία. Δεν αφήνει κατάλοιπα στην τρίχα.

*Shampoo + Resurfacing Golden Masque

  •  Έχεις αδύναμα και λεπτά μαλλιά; Η σειρά Inforcer είναι ιδανική για σένα καθώς ενδυναμώνει τα μαλλιά που έχουν την τάση να σπάει ενώ παράλληλα χαρίζει ζωντάνια και σώμα στην τρίχα.

Σαμπουάν ενδυνάμωσης και κατά του σπασίματος της τρίχας. Ενισχυμένη σύνθεση με βιταμίνη B6 και Βιοτίνη για άμεση μείωση του σπασίματος. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά και δυνατά μετά από συχνή χρήση.

Εντατική μάσκα μαλλιών με ενισχυμένη σύνθεση που περιλαμβάνει Βιταμίνη B6 και Βιοτίνη για άμεση μείωση του σπασίματος της τρίχας και μαλλακτική δράση. Τα μαλλιά γίνονται πιο ανθεκτικά και δυνατά μετά από συχνή χρήση!

*Εργαστηριακό test σαμπουάν + μαλλακτικό σε σχέση με σαμπουάν χωρίς μαλλακτική δράση

  •  H σειρά Blondifier Cool χαρίζει λάμψη, θρέψη και επανόρθωση στα μαλλιά, ενώ παράλληλα διατηρεί ζωντανό το ξανθό χρώμα, μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

To shampoo είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Açai berry που περιλαμβάνει πολυφαινόλες και βιολέ χρωστικές. Η επαγγελματική σύνθεση καθαρίζει απαλά τα μαλλιά ενώ παράλληλα επαναφέρει την cool blonde απόχρωση ξανθού.

Η μάσκα χαρίζει βαθιά θρέψη, ενυδάτωση και δίνει εντατική λάμψη στο ξανθό.

Οι συσκευασίες όλων των σειρών της L’Oréal Professionnel Paris είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Ανακαλύψτε τα Christmas sets σε επιλεγμένα κομμωτήρια και online.