Μένουμε σπίτι και δεν σταματάμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας.  Είτε περιποιηθούμε τα μαλλιά μας μόνες στο σπίτι είτε ενισχύσουμε τα κομμωτήρια που άνοιξαν, ο σκοπός είναι ένας: να ανέβει η διάθεσή μας, ακόμα και σε αυτές τις λίγο διαφορετικές γιορτές…

Ανάλαφροι κυματισμοί

Είναι ιδανικοί για τις κοπέλες που έχουν ίσια μαλλιά και θέλουν κάτι διαφορετικό γι' αυτή την ημέρα. Οι ανάλαφρες μπούκλες δείχνουν εξίσου ωραίες τόσο σε μακριά όσο και σε κοντά μαλλιά. Μπορούμε να τις κάνουμε με ένα ψαλίδι για μπούκλες -και αν δεν το διαθέτουμε - με ένα απλό σίδερο ισιώματος. Στη συνέχεια θα τις ανοίξουμε με μια χτένα μέχρι να αποκτήσουν την μορφή κυμάτων. Προσοχή, όμως, δεν πρέπει να είναι στημένες αλλά ανάλαφρες και φυσικές.

 

 

Σε κάθε περίπτωση και με όποιον τρόπο αποφασίσεις να χτενίσεις τα μαλλιά σου, η προσθήκη ενός αξεσουάρ θα κάνει το χτένισμα, ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Κοτσίδα

Ταιριάζει όχι μόνο στα casual looks αλλά με τον σωστό τρόπο, μπορεί να αποτελέσει ένα όμορφο και γιορτινό χτένισμα.

 

Πλεξίδα ψαροκόκαλο

Αναδεικνύει τα μακριά μαλλιά και αποτελεί μια εύκολη λύση αφού μπορούμε να την κάνουμε μόνες στο σπίτι ή με τη βοήθεια ενός κοντινού μας προσώπου. Στο τέλος, όταν έρθει η ώρα να τη δέσουμε, αντί για ένα κοινό κοκαλάκι, μπορούμε να προσθέσουμε κάτι πιο πληθωρικό, όπως έναν φιόγκο.

 

Κότσος

Στην περίπτωση που θέλουμε να επισκεφτούμε ένα κομμωτήριο και να δοκιμάσουμε κάτι πιο extravagant, μια ρομαντική αλλά εξίσου μοντέρνη λύση  ένας γιορτινός κότσος.

 

Ρομαντικό στεφανάκι

Και για τις πιο θηλυκές υπάρξεις, ένα στεφανάκι είναι ιδανικό για να φωτίσει το πρόσωπό σας αλλά και να ανέβουν οι πόντοι σας στα Christmas stories που θα ανεβάσετε.