Ποιο είναι το νέο αίμα του ιστορικού οίκου Carolina Herrera; Η Carolina Andriana Herrera, Creative Director, είναι η κόρη της ιδρύτριας και γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας στις 28 Αυγούστου του 1969. Από το 2004 είναι παντρεμένη με τον Μιγκέλ Μπαέζ, γνωστό ταυρομάχο, ενώ είναι μαμά δυο κοριτσιών και ενός αγοριού.

Η ζωή της είναι φτιαγμένη από τα υλικά που δημιουργούνται τα παραμύθια. Ο πατέρας της ήταν μαρκήσιος και η μαμά της, η Carolina Herrera, μια από τις πιο πετυχημένες fashion designer. Η ίδια, όπως είναι φυσικό, είναι ιδιαίτερα στυλάτη, φανατική του interior design και λατρεύει να διακοσμεί το σπίτι της. Όπως αναφέρει ο σύζυγός της: «H Carolina κάνει οτιδήποτε στο σπίτι να φαίνεται cozy, χαρούμενο και απροσδόκητο».  Εδώ και 7 χρόνια, κατοικεί μαζί με την οικογένεια της σε μια ιστορική κατοικία στην καρδιά της Μαδρίτης, με θέα στον Βοτανικό κήπο.

Ο οίκος Carolina Herrera παρουσίασε πρόσφατα το Heart for Hope, μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία, η οποία γεννήθηκε στα πλαίσια της πανδημίας του COVID-19 με σκοπό την έμπρακτη υποστήριξη ανθρώπων, που χρειάζονται βοήθεια σε αυτούς τους πρωτόγνωρους καιρούς. Έτσι, έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2020 θα προσφέρεται το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των τσαντών και λοιπών αξεσουάρ στο Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου, το οποίο μοιράζεται τις ίδιες αξίες με τον οίκο.

Η θρυλική ιδρύτρια του οίκου, Carolina Herrera, μητέρα της Carolina Adriana, μεταλαμπαδεύει μεταξύ άλλων το μήνυμα, πως πρέπει τώρα περισσότερο από ποτέ να επιλέγουμε να βρίσκουμε τη χαρά της ζωής- Alegría de vivir. 

Περισσότερα για την φιλανθρωπική πρωτοβουλία εδώ.

 

Οι τσάντες και τα αξεσουάρ είναι διαθέσιμα στην CH Carolina Herrera Boutique στο Golden Hall: Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 151 23, 1ος όροφος. Τ: 21 0681 7201